Dnevni horoskop

 Današnji dnevni horoskop

Petak, najlepši dan od svih je opet tu. Došao je da nas obraduje i donosi nam vikend za odmor i uživanje. Ovaj dan, 25. oktobar se kroz istoriju pamti kao dan kada je u 1881. Malagi rođen Pablo Picasso, umetnik daleko ispred svog vremena.. Kada se rodio proglašen je mrtvim ali ga je spasio ujak koji mu je dunuo dim cigarete u lice i Pablo je prodisao… Pablo, čija je prva izgovorena reč bila “piz” – što bi na španskom značila olovka, a tom olovkom je nacrtao oko 13.500 slika i preko 100.000 grafika. Rođendan, 29. po redu, slavi prelepa Katy Perry, Ciara 28., Chat Smith iz RHCP puni 52 godine. Svima njima svaka čast, ali Pikaso je Pikaso! Dnevni horoskop – klik ispod!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Upotrebite svoju inteligenciju i poslovnu energičnost kako biste ostvarili najbolje rezultate. Ponekad treba reagovati na osnovu prvog impulsa.
LJUBAV
Ne želite da vas neko sputava u izražavanju osećanja. Uskladite svoje želje i potrebe sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Važno je da ostanete u pozitivnom okruženju. Svaki podsticaj u vama pokreće kreativnu energiju i želju za dokazivanjem.
LJUBAV
Emotivne slutnje mogu da vas navedu na pogrešan zaključak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru nego da pretpostavljate odgovore.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Sve je moguće pod uslovom da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu. Važna je taktika koju koristite u susretu sa saradnicima.
LJUBAV
Novi emotivni izazovi mogu lako da vas poremete. Previše zanosa i premalo razuma ponekad donose novi problem.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Razmislite, ponekad ustupak donosi više koristi nego što se pretpostavlja. Nema razloga da ulazite u nove konfliktne situacije.
LJUBAV
Osećate novi emotivni nemir, ali ne želite da se poveravate pred osobom koja vas analizira. Vi ste dovoljno hrabri da prihvatite novi izazov.
ZDRAVLJE
Dobro.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Postoje različite zamerke koje upućujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Bolje je da sa reči pređete na dela.
LJUBAV
Neko vas dovodi u neprijatnu situaciju. Oećate emotivnu dilemu i pokušavate da sagledate najbolje rešenje. Želite da ugodite osobi do koje vam je stalo.
ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Sačuvajte prisebnost duha i pokušajte da se uklopite u nove uslove poslovanja. Nema razloga da se distancirate od svojih saradnika.
LJUBAV
Izvor pozitivne energije i dobrog raspoloženja dobijete u svojoj porodici i u odnosu sa bliskom osobom. Uživajte uz drage osobe.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Ponekad je teško proceniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese prihvatite nečiju asistenciju. Postoje događaji koji zahtevaju udruživanje ili timski rad.
LJUBAV
Lakše vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora.
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Prinuđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima ili događajima koji nisu po vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak.
LJUBAV
Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno-posledičnu vezu. Dobro razmislite.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom deluje kao uspešna formula u odnosu sa saradnicima. Imate jasne stavove i delujete neumoljivo kada se raspravlja o poslovnim interesima.
LJUBAV
Određene okolnosti nateraće vas da promenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa ishitrenim odlukama. Pažljivije analizirajte svog partnera.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Učinite sve što je potrebno da iskombinujete različite ciljeve i lično zadovoljstvo. Prava mera vrednosti i uspešne formule donose novi uspeh.
LJUBAV
Partner očekuje vašu emotivnu privrženost. Ponekad je dovoljno da se sporazumevate pogledima i toplim osmehom.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Delujete samouvereno i donosite blic procenu. Na sreću, mnoge okolnosti su na vašoj strani i utiču na pozitivan rasplet poslovnih događaja. Konsultujte jos nečije mišljenje.
LJUBAV
Imate utisak da je partner zaokupljen nekim događajima o kojima niste dovoljno obavešteni i to dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Pokazaće se da su vaša procena i način delovanja od zajedničkog interesa. Prihvatite različite mogućnosti poslovne edukacije ili usavršavanja.
LJUBAV
Emotivna nota koju osećate vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!