Dnevni horoskop za 01.03.2014.

Današnji dnevni horoskop za 1. mart 2014.

Mesec je ušao u znak Riba, ide u susret Suncu. Dva su svetla u znaku atmosfere, tajnovitosti i ideala. Ovde je Venera egzaltirana te su ljubavi nedostižne,tajne i platonske.
Merkur je u padu te se gubi osećaj za realno, precizno i praktično…
Neki će vikend prespavati, pogledati sjajne filmove. Neki se povući u svet snova i iluzije. Drugi će se sresti u nekom hotelu na periferiji grada tražeći izgubljene ideale…
Sada se lako uranja u nepoznato, neistraženo, lako se prave greške.. A onda iznenadan i neobičan događaj kao grom iz vedra neba… Sve je naizgled tiho i mirno. Naizgled sve je idealno…
Ipak, ne spavajte, stražite… Samo je tren dovoljan da ono što ste stavili ,,na kocku izgubite,,

Aspekti subota 01. mart 2014

Lunacija u 09:01
Mesec je u konjukciji sa Neptunom i Suncem. U trigonu sa Jupiterom, sekstilu sa Plutonom. Mars je krenuo retrogradno.

Ovnovi i Škorpioni (znak, podznak) neka duboko udahnu, neka se pomole da im ,,vetar bude naklonjen,, …

Vaš astrolog Tanja Joksimović
Kontakt tel: 0901/888-889, lokal 22

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Delujete mudro i promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate nametljivo, već prepustite drugima da govore o vašem uspehu.
LJUBAV
Pokažite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbegavajte različite emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu. Nema razloga da se mnogo potresate.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Uporno tražite izlaz iz komplikovanih situacija, ali neko kao da vas dodatno opterećuje razlićitim zahtevima. Svaki problem ima dobro rešenje.
LJUBAV
Izbegavajte rivalstvo ili neku ljubomornu scenu. Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrebite zrno mudrosti uvek kada je to neophodno.
ZDRAVLJE
Odlično.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja vas obavezuje na određene uslove u poslovnoj saradnji. Važno je da sačuvate svoje interese.
LJUBAV
Osećaj emotivne bliskosti u vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju. Dobro je da se orijentišete prema onoj lepšoj strani stvarnosti.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određene uslove ili na strogu poslovnu diskreciju. Međutim, vi imate drugačije ideje i nećete dozvoliti da neko odlučuje u vaše ime.
LJUBAV
Ponekad priželjkujete više nego što je moguće, a partner deluje mrzovoljno dok sluša vaše primedbe. Budite realni u proceni nečijih mogućnosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Nema razloga da odlažete susret sa saradnicima. Trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti ili da prihvatite nečiju ponudu.
LJUBAV
Prepustite svom partneru glavnu ulogu u zajedničkim situacijama, posebno kada vas ljubavni zanos vodi ka najlepšem zadovoljstvu.
ZDRAVLJE
Bolovi u mišićima.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da vas iznenada uslovljava. Budite promišljeni. Na vama je da svojim saradnicima predložite korisno rešenje.
LJUBAV
Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Usmerite pažnju na vedrije sadržaje.
ZDRAVLJE
Dobro.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za poslovni dobitak. Potrebno je da reagujete u određenom trenutku i kategorično da zaštite svoje interese.
LJUBAV
Potrudite se da delujete dovoljno zanosno i inspirativno pred voljenom osobom. Nemojte dozvoliti da se udaljavate od nekih zajedničkih planova.
ZDRAVLJE
Dobro.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Ne možete staviti znak jednakosti između poslovnog uspeha i nekih privatnih događaja. Imponuju vam različite pohvale koje dobijate.
LJUBAV
Uspeh u javnom životu ne može u potpunosti da vam nadomesti lične želje i emotivne potrebe. Osećate žal za nekim događajima iz sveta intimnosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Imate utisak da saradnici nemaju dovoljno razumevanja za vaše poslovne ideje ili interesovanja. Nemojte rasudjivati na osnovu prvog utiska.
LJUBAV
Između vas i partnera provejava zajedničko nerazumevanja ili nepoverenje. Ali, iznenađenja su moguća u različitim pravcima.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Imate interesantne ideje, ali na žalost vaša okolina nema dovoljno sluha da vas podrži. Zbog različitih interesovanja među saradnicima, morate da prihvatite kompromis.
LJUBAV
Izbegavajte novu raspravu u susretu sa voljenom osobom o osetljivim temama koje ni do sada niste uspeli pravilno da zaključite. Nema razloga da podižete tenziju.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate..

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno i zato pažljivije analizirajte osobu koja vam upućuje lepe reči ili velika obećanja.
LJUBAV
Partner se žali na vašu učestalu rasejanost, iznenadnu zaboravnost ili na odsustvovanje. Ispravite na vreme svoje propuste.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Imate dobre ideje, ali neko odbija vaš savet i pokušava da umanji vašu ulogu u poslovnoj saradnji. Ipak, nemojte dozvoliti da se poslovni nesporazum bitno odražava na vašu koncentraciju.
LJUBAV
Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju i uz dragu osobu. Male nežnosti donose veliko zadovoljstvo u svakom pogledu.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!