Dnevni horoskop za 02.10.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 2. Oktobar 2013.

Ljubitelji astrologije, želimo vam lep i uspešan dan koji je pred nama. Ovaj dan kroz istoriju pamtimo po lepim i ružnim stvarima, ružne ćemo da ostavimo za nama a trudićemo se da lepih bude sve više. Na današnji dan rođen je Mahatma Gandhi, veliki prijatelj našin naroda i narodnosti, Donna Karan poznata po 4 slova – DKNY, koja puni 65 godina, Đorđe Novković, a dan posvećujemo muzičaru koji je rekao da ne postoji druga religija sem seksa i muzike, a radi se o Gordon Matthew Thomas Sumner-u, poznatijem kao Sting-u, koji danas puni 62 godine… Poslušajte Stinga, pustite neku dobru muziku i… uživajte!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Poslovne mogućnosti se često menjaju tako da faktor dobre procene i brze akcije utiče na završne rezultate. Važno je da pravilno razdvojite poslovne od privatnih interesa.
LJUBAV
Jasno vam je da ne možete dobiti sve što priželjkujete, ali vi neprekidno smišljate novi način delovanja na blisku osobu i ne odustajete lako od svojih ideja.
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Pohvala, nagrada ili priznanje na vas deluju stimulativno u svakom pogledu. Spremni ste da se oprobate i u nekim izazovnim kombinacijama, jer verujete u sebe.
LJUBAV
Delujete vrlo zanosno i spremni ste da se prepustite nečijoj emotivnoj pažnji ili novom zadovoljstvu. Uživajte u svim lepim stvarima koje možete da priuštite.
ZDRAVLJE
Posetite stomatologa.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Potrebno je da se angažujete na paralelnim stranama kako biste ostvarili svoje planove. Imate dobru procenu, ali ne volite da vas neko kontroliše.
LJUBAV
U odnosu sa partnerom ne pristajete na nove uslove ili na neki vid emotivne ucene koji naslićujete. Pitanje je da li imate mogućnost izbora.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Pokušavate da racionalizujete svoje obaveze i da ispoštujete nečije zahteve. Važno je da pravilno definišete zajedničke interese kako biste izbegli moguće kjomplikacije.
LJUBAV
Stalo vam je da obradujete svog partnera, ali za uzvrat očekujete mnogo više nego što se to naslućuje kroz vaše ponašanje. Ne preterujte u zahtevima.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Razmena informacija donosi kontra efekat. Umesto da usmerite svoju pažnju na započeti posao, vi se bavite sporednim temama. Potrebna vam je bolja selekcija prilikom izbora saradnika.
LJUBAV
Kada se stvari otrgnu kontroli teško je dokazati dobre namere, posebno pred osobom koja nema dovoljno poverenja.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Iskustvo vam pomaže da pravilno sagledate različite poslovne mogućnosti i da se opredelite za najbolje rešenje. Ono što deluje lako ponekad u sebi krije probleme.
LJUBAV
Imate potrebu da ubedite svog partnera u drugačije mišljenje, ali ne treba da se oslanjate samo na snagu razuma. Upotrebite snagu svojih osećanja.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Potreban vam je neko da vas usmeri u dobrom pravcu ili da vam olakša određene uslove koji vas usporavaju. Nemate dovoljno koncentracije da se bavite prioritetnim stvarima.
LJUBAV
Imate utisak da partner prećutkuje neke događaje i na takav način dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost. Moguće je da su vaše sumnje opravdane.
ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Umete da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Zainteresovani ste za neke nove mogućnosti i različiti izazovi u vama podstiču želju za profesionalnim dokazivanjem.
LJUBAV
Delujete veoma oprezno i ne želite da neko sumnja u vaše namere. Međutim, uvek postoji nešto što može da se protumači na drugačiji način i to vas odaje pred bliskom osobom.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Najbolje se osećate kada sve teče po vašim planovima, ali faktor iznenađenja često ume da vam poremeti ritam i poslovnu koncepciju. Nema razloga da ignorišete svoje saradnike.
LJUBAV
Polako počinje da vas iritira partnerovo ponašanje, posebno u onim situacijama koje po vašem mišljenju izgledaju nevažno.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Ne dozvoljavate da neko menja postavljene kriterijume ako oni nisu u skladu sa vašim poslovnim interesima. Umete da upotrebite svoj autoritet i metode koje donose najbolji efekat.
LJUBAV
Vašem zadovoljstvu nema kraja kada se uz vas nalaze najdraže osobe. Partner ume da vas iznenadi svojom emotivnom pažnjom i da dobro utiče na Vaše raspoloženje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Vaša prednost u odnosu na ostale saradnike se ogleda u tome što vi imate efikasnija rešenja i jasnu predstavu o svojim dugoročnijim ciljevima. Poslovni rizik može da se isplati.
LJUBAV
Uspevate prilično dobro da se kontrolišete i ne odgovorate na emotivne provokacije koje nisu u skladu sa vašim raspoloženjem ili ukusom.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Niz srećnih okolnosti utiče na dobar poslovni ishod. Važno je da prepoznate dobru priliku i da razmenjujete korisne informacije sa pouzdanim saradnicima.
LJUBAV
Ponekad vam se čini da ne postoji dovoljno dobro rešenje za vaše probleme, ali preterana doza teatralnosti možda nije najbolje rešenje za to.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!