Dnevni horoskop za 03.11.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 3. novembar 2013.

Nedelja je. Dan koji se po nekoj tradiciji provodi sa porodicom i prijateljima, pa se i vi potrudite da ga tako provedete, prijace vam lepo drustvo i pražnjenje mozga od svakodnevnih gluposti koje nas okružuju. Ovaj dan kroz istoriju pamtimo kao dan kada je rođen Charles Bronson, u filmovima pobio na hiljade mrskih neprijatelja, Dolph Lundgren, isto tako glumac, uglavnom negativac, i on ih je pobio na hiljade, ali na kraju skoro svakog filma beše ubijen, a na našim prostorima rođen je Karađorđe. Dosta informacija, nedelja je, pogledajte dnevni horoskop i trk među ljude koje volite i koji vole vas!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Stalo vam je da ostvarite konkretne rezultate tako da vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost u poslovnim pregovorima. Izbegavajte rivalske odnose.
LJUBAV
Nedostaje vam emotivni podsticaj. Planirajte susret sa osobom koja će vam udahnuti dodatnu energiju i topla osećanja.
ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Imate stroge kriterijume i iritira vas nečija pojava, površnost ili neodgovornost u poslovnom susretu. Razmišljate o promeni uslova kako biste ostvarili bolji standard.
LJUBAV
Priželjkujete veću umerenost u susretu sa bliskom osobom, jer burni ili teatralni izlivi osećanja kod vas pobuđuju dodatnu sumnju i negativnu reakciju.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Imate utisak da vaše reči ne predstavljaju dovoljno jake argumente u susretu sa osobom koja odlučuje o poslovnim interesima. Stalo vam je da otklonite nečiju sumnju.
LJUBAV
Ponekad se lako zanosite i ne pružate dovoljno pažnje voljenoj osobi. Slobodno izrazite lepši deo svoje ličnosti.
ZDRAVLJE
Posetite stomatologa.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Delujete kao osoba koja svoje poslovne ciljeve stavlja iznad interesa većine, tako da vas očekuju različiti komentari i nečije negodovanje.
LJUBAV
Osećate rezignaciju ili emotivnu prazninu. Možda vaš partner ima više problema nego što možete da pretpostavite.
ZDRAVLJE
Odlično.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Delujete dekocentrisano jer neko vas indirektno sputava da ostvarite svoje poslovne namere. Ne trpite osujećenje i ne želite da se pomirite sa neuspehom.
LJUBAV
Skloni ste preterivanju u svojim zahtevima. Vaše želje ne mogu da se nalaze ispred nečijih potreba. Voljena osoba ima svoja merila i režim.
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Pažljivije analizirajte nečije upozorenje. Bez obzira na veliku upornost, ne možete da nametnete svoja praktična rešenja. Bolje je da ostanete u nečijoj senci.
LJUBAV
Zaobilazite različite ljubavne dvosmislice i osobu sumnjive reputacije, ali na kraju, ne postižete željeni efekat.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Neko podržava vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za poslovni uspeh. Potrebno je da ispunite sve zadate uslove. Objašnjavate stvari koje vaša okolina dobro poznaje.
LJUBAV
Ukoliko vam je stalo da obradujete blisku osobu, osmislite način na koji možete da izazovete oduševljenje i pozitivnu reakciju.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Postoje situacije koje rešavate sa manje uspeha nego vaši saradnici. Izbegavajte konflikt sa osobom koja vam nameće svoje konzervativno mišljenje.
LJUBAV
Suviše subjektivno doživljavate trenutne događaje u ljubavnom životu. Prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada vam preostaje da žalite zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Suviše ste zaokupljeni velikim ambicijama.
LJUBAV
Nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Skloni ste preterivanju i nepotrebno izazivate nečije negodovanje.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Nema potrebe da preuveličavate svoje znanje ili praktične sposobnosti, pred osobom koja ima bogato iskustvo. Važno je da tačno odredite svoje mesto i ulogu u timu saradnika.
LJUBAV
Ne želite da se uljuljkujete lažnom nadom, ali stvari ne izgledaju ruzičasto u odnosu sa bliskom osobom. Budite oprezni i promišljeni.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Oslonite se na svoj instinkt. Nemojte dozvoliti da neko smišljeno umanjuje vaše zasluge ili da vas zavarava pogrešnom pričom o dobitku.
LJUBAV
Važno je da se pridržavate dogovora u odnosu sa voljenom osobom, kako biste osetili emotivnu pažnju i prihvaćenost. Nema potrebe da kršite neka ustaljena pravila.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Svojim načinom razmišljanja i ponašanjem delujete podsticajno na okolinu. Važno je da podstičete dobar odnos sa saradnicima i da ispoštujete stavove o izboru poslovnih interesa.
LJUBAV
Osmislite novu situaciju ili gest koji će usrećiti voljenu osobu. Pažnje i ljubavi nikada nije dovoljno za zajedničku sreću.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!