Dnevni horoskop za 04.10.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 4. Oktobar 2013.

Petak je! Najlepši dan je pred nama, pa vas nećemo gnjaviti stvarima koje su se desile na današnji dan, već vam poklanjamo dnevni horoskop i puštamo vas da se polako prepuštate čarima vikenda. Uživajte, želimo vam lep i nasmejan vikend!
Evo ga i dnevni horoskop za ovaj petak!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Neko vam nudi izvesnu uslugu koja ima svoju cenu i dodatno vas obavezuje na određeni ustupak. Izbegavajte različite vidove profesionalnog ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu.
LJUBAV
Delujete pomalo rezignirano pred voljenom osobom. Imate utisak da vašem partneru trenutno nedostaje inspiracije, hrabrosti ili iskrenosti u ponašanju.
ZDRAVLJE
Prijaće vam psiho-fizička relaksacija.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Nečija priča na vas ostavlja negativan utisak. Delujete sumnjičavo pred novim poslovnim ponudama i u društvu saradnika. Zaboravite na prevelike ambicije ili na želju za prisvajanjem tuđih rezultata.
LJUBAV
Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju, ali usled velike nestrpljivosti činite niz pogrešnih poteza. Lakše je sagledati sve okolnosti kada napravite distancu.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Vaš entuzijazam može da se protumači na različite načine. Zato pažljivije birajte reči koje koristite u društvu saradnika. Neko ozbiljnije analizira vaše ponašanje i poslovne rezultate.
LJUBAV
Dokažite svom partneru kako dobra volja i pažnja uvek imaju veće značenje od nekih skupih poklona koji se lako daruju. Sve ima svoju pravu vrednost i značenje.
ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Ponekad poslovni događaji lako izmiču kontroli, ali sačuvajte prisebnost duha u odlučujućim momentima. Važno je da tačno definišete svoje poslovne ciljeve i da se pridržavate liste prioriteta u dogovoru sa saradnicima.
LJUBAV
Delujete uznemireno. Neko iznenada remeti vaše ljubavne planove ili dogovor koji imate sa voljenom osobom. Nije teško osmisliti alternativni plan ako to zaista želite.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Ukoliko ste dovoljno odgovorni za ono što činite, nemojte dozvoliti da vas pokoleba nečiji komentar. Važno je da ispunite data obećanja u poslovnoj saradnji, čak i kada se nalazite pod otežavajućim okolnostima.
LJUBAV
U odnosu sa voljenom osobom bolje je da za sada prihvatite njen način razmišljanja. Vama to nije svojstveno, ali morate biti strpljiviji nego obično.
ZDRAVLJE
Prijaće vam dijetalna i vitaminska ishrana.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Ukoliko vam se ne dopada nečije neprofesionalno ponašanje, razmislite na koji način možete da utičete na to. Nema potrebe da se ponašate nadmeno pred saradnicima, već strpljivo sačekajte da se smire strasti.
LJUBAV
Oštar ton ili psihološki pritisak sa vaše strane izaziva suprotan efekat kod voljene osobe. Promenite svoju taktiku u ponašanju i stvari će se preokrenuti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Ukoliko vam nedostaju pouzdane informacije o poslovnim prilikama, nemojte davati lakomislena obećanja već zatražite nečije posredovanje. Različite probleme možete rešavati na mnogo lakši način.
LJUBAV
Vaša pojava ili stil deluju izazovno na voljenu osobu i to predstavlja dobar ljubavni predznak. Prijaće vam nečije blisko društvo u kojem se osećate spokojno.
ZDRAVLJE
Više odmarajte.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Ukoliko neko kritikuje vaše ideje ili ponašanje, pokažite dovoljno sluha i prihvatite koristan savet. Važno je da poboljšate svoj poslovni rejting i da se prilagođavate saradnicima koji imaju pozitivan uticaj.
LJUBAV
Osećate emotivnu inspiraciju i pojačanu strast u nečijem prisustvu. Planirajte novi ljubavni susret ili omiljenu zabavu u zavisnosti od svog statusa.
ZDRAVLJE
Skloni ste prehladi.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Nalazite se u sjajnoj prilici da utičete na poslovni dogovor ili da udvostručite svoje rezultate. Potrebno je da preuzmete inicijativu. Vaše kreativne ideje mogu da se ostvare na zajedničko zadovoljstvo.
LJUBAV
Nema razloga za lažnu skromnost ili nesigurnost u društvu voljene osobe. Pokažite da umete da zablistate punim sjajem i zanosom u pravom trenutku.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Neko ugrožava vaše poslovne interese i zato morate da prihvatite poziciju koju vam nameću saradnici. Ponekad određeni poslovni ciljevi opravdavaju upotrebu posebnog sredstva, ali sve ima svoju cenu ili granicu.
LJUBAV
Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne namere, ali nedostaje vam dobra volja da se angažujete pred bliskom osobom. Kao da tražite novu motivaciju.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Nepotrebno ulećete u nečiju poslovnu zamku i preuveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Zbog različitih nesporazuma u dogovoru sa saradnicima morate da prihvatite skromnije poslovne mogućnosti.
LJUBAV
Ne volite kada vam partner nameće dodatne obaveze ili da dokazujete kako imate dobre namere. Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje.
ZDRAVLJE
Izbegavajte neke stresne situacije.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Delujete energično pred svojom okolinom i ostvarujete važnu ulogu u poslovnom pregovoru koja vam uliva osećaj samopouzdanja. Novi uspeh pozitivno utiče na vašu psihološku sigurnost.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom slobodno preuzmite inicijativu. Budite dovoljno maštoviti i iznenadite svog partnera neobičnim idejama ili na neki čaroban način.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!