Dnevni horoskop za 05.09.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 5. Septembar 2013.

Dan koji je pred nama posvećujemo jednom od najvećih muzičara ikada, koji nas je prerano napustio, a da nije danas bi napunio 67 godina, i sigurno bi nas i dalje ispunjavao svojim hitovima. Ali pošto njega nema, ostale su pesme kao što su Bohemian Rhapsody, Somebody to Love, Crazy Little Thing Called Love, We Are the Champions… Naravno radi se o grupi Queen i njenom pevaču Freddie Mercury-ju koji nas je napustio 1991. Pustite neku pesmicu od Queen-a i lepo provedite današnji dan!
Današnji dnevni horoskop:

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Preterujete sa različitim zahtevima koje postavljate pred svoje saradnike. Očekuju vas negativni komentari ili nečije negodovanje. Nema potrebe da ulazite u konfiktne odnose sa jednom uticajnom osobom.
LJUBAV
Nesporazumi koji vas prate u ljubavnom životu nisu beznačajni, ali ne predstavljaju ni temu koju treba uporno ponavljati. Nemojte dozvoliti da novi neporazumi kulminiraju.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Ukoliko vam je lakše da privremeno zaboravite na lične probleme, prihvatite nečiju ideju o saradnji. Dodatno angažovanje može da vas udalji od nekih osetljivih tema.
LJUBAV
Nema potrebe da strahujete od istine ili da potiskujete svoje emotivne želje u društvu bliske osobe.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Delujete netaktično pred okolinom i pričate vise nego što je potrebno o svojim poslovnim ciljevima. Budite oprezniji u nepoznatom društvu. Nemojte dozvoliti da vam neko okrene leđa ili da vas optužuje za zajednički neuspeh.
LJUBAV
Donosite zaključak na osnovu subjektivnog utiska, uzalud razmišljate o susretu sa nekom osobom koja izgleda nije u vašem emotivnom dometu.
ZDRAVLJE
Nema promena.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Osećate potrebu da zavedete red u svojoj okolini, ali to činite na pretenciozan način ili u pogrešnom trenutku. Promenite svoje ponašanje, pre nego što izgubite naklonost ili podršku kod bliskih saradnika. Smeta vam osećaj monotonije koja se nazire u odnosu sa voljenom osobom i utisak, kao da ste iznenada zapostavljeni u nečijim planovima.
LJUBAV
Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene ili osobe koja vam se sviđa. Na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere.
ZDRAVLJE
Više šetajte.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Stalo vam je da ostavite scenski utisak na okolinu i zato preuveličavate svoje sposobnosti u određenim situacijama. Ipak, neko sa simpatijama ocenjuje vaš stil izražavanja ili poslovni nastup.
LJUBAV
Bez obzira na svoj emotivni status i godine, prihvatite igru zavođenja ili nečiju poruku. Prijaće vam novi emotivni kontakti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Stalo vam je da se ponašate kao perfekcionista, koji sve stvari drži pod strogom kontrolom ili pod budnim okom. Ipak, ne zaboravite da možete da se oslonite na saradnike.
LJUBAV
Potreban vam je trenutak inspiracije, da pokrenete lavinu nečijih osećanja i da osetite intimnu sreću.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Bez obzira na nečiju velikodušnu ulogu ili obećanja, primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Ne možete da utičete na niz različitih okolnosti na poslovnoj sceni i zato delujete napeto u susretu sa saradnicima.
LJUBAV
Lubavna dešavanja nisu po vašem ukusu ili meri. Partner vam jasno daje do znanja, da ima svoje planove i odbija da sasluša vaše ideje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nema potrebe da ponavljate poznatu priču ili da dajete ishitrena obećanja. Teško vam je da priznate svoj poraz ili nemoć, naročito pred osobom koja ima prikrivene namere.
LJUBAV
Izbegavajte situacije u kojima se osećate loše ili neka nepotrebna uzbuđenja. Nema razloga da se povlačite u svoj svet tišine ili da se odričete ličnog užitka.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Zabrinuti ste zbog nečijih reči i to sa dobrim povodom. Da biste sačuvali svoje poslovno-finansijske interese, neophodno je da se poslužite malim lukavstvom.
LJUBAV
U ljubavnom odnosu više vam smeta partnerova euforija koju prepoznajete u ponašanju nego osećaj emotivne rezignacije i nesigurnost koji vas prati.
ZDRAVLJE
Važno je da se opustite.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Nemojte dozvoliti da neko u vama raspiruje takmičarske strasti ili želju za nadmetanjem, dobro razmislite da li je prednost na vašoj strani. Ponekad prvi utisak ume lako da zavara, nama razloga za paniku.
LJUBAV
Pred voljenom osobom pokušavate da delujete tajanstveno, ali ne uspevate da prikrijete svoje pravo raspoloženje ili emocije koje potiskujete u sebi. Potrebno vam je nečije razumevanje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Proveravate da li se neko poigrava sa vašim poverenjem ili je po sredi zajednički poslovni nesporazum. Nema potrebe da žalite za propuštenom prilikom, bliski saradnici neće dozvoliti da trpite zbog sitnih interesa.
LJUBAV
Stvari koje po vama izgledaju interesantno i dopadljivo, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja i ima drugačije stavove.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Ispunjeni ste optimističkim duhom i kreativnom energijom, stoga na različita pitanja odgovarate samouvereno u duhovitom stilu. Zadovoljni saznanjem, da se vaše ime nalazi na listi odabranih.
LJUBAV
Partner sa nestrpljenjem očekuje da mu posvetite svoju emotivnu pažnju, slobodno više uživajte u zajedničkim trenucima nežnosti i maštarenja.
ZDRAVLJE
Odlično.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!