Dnevni horoskop za 07.12.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 07. decembar 2013.

Nadamo se da ćete danas provesti lep dan, a mi kao što već znate nećemo puno da pišemo, puštamo vas da svaki slobodan trenutak provedete što dalje od kompjutera. Ukratko, 7.12. dan kada je rođena nedavno preminula prva dama Jovanka Broz, hrvatski pevač Oliver Dragojević, legendarni košarkaš Larry Bird, fudbaler John Terry, a Japanci su napali Pearl Harbor, što je nateralo Amere da se uključe u WW2. Dosta informacija, pogledajte šta vas danas očekuje u dnevnom horoskopu!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Obratite pažnju na nove informacije. Ukoliko vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, prihvatite nečiji savet. Nedostaje vam praktično iskustvo.
LJUBAV
Previše pričate o stvarima koje vas udaljavaju od voljene osobe, ali na sreću postoji dobar način i za novim emotivnim zbližavanjem. Neko razume vaše male propuste.
ZDRAVLJE
Problemi sa varenjem.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Važno je da neko odobrava vaš način razmišljanja ili da vas podstiče na kretivno izražavanje i na poslovnu saradnju. Nemojte zbog toga biti gordi ili sujetni.
LJUBAV
Obratite pažnju na nečiju poruku. Ne možete zanemariti svoje obaveze prema porodici bez obzira na sve komplikacije koje vas prate. Ugodite osobi do koje vam je stalo.
ZDRAVLJE
Izbegavajte situacije koje vas previše iscrpljuju.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Nečija priča ne ostavlja ozbiljan utisak na vaše poslovne odluke. Oslanjate se na ličnu procenu, ali samostalnost ima svoju dobru i lošu stranu. Ne možete uvek doneti ispravnu odluku.
LJUBAV
Često menjate svoje emotivno raspoloženje ili odluke. Veću važnost ima sve ono što smišljeno prećutkujete, nego stvari koje saopštavate svom partneru.
ZDRAVLJE
Prijaće vam aktivan odmor.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Postupak koji za vas predstavlja jednostavno poslovno rešenje, za nekog drugog deluje kao suviše komplikovana procedura. Zato, prihvatite kompromis.
LJUBAV
Suviše očekujete od nečijih obećanja i to može prilično da vas razočara. Obratite pažnju na osobu koja često menja svoje izjave, odluke ili emotivno raspoloženje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Suočavate se sa različitim problemima u odnosu sa saradnicima i zato nemojte očekivati previše razumevanja ili tolerancije. Važno je da odredite granicu.
LJUBAV
Partner deluje pomalo ćudljivo i izražava izvesnu sumnju u vašu priču. Razmislite koliko ste zaista odgovorni za sadašnju situaciju u kojoj se nalazite.
ZDRAVLJE
Prijaće vam više sati zdravog sna.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Važno je da sačuvate poslovnu poziciju i zato nemojte štedeti svoju energiju ili vreme. Vaš poslovni upeh ne predstavlja vrhunac, ali ni vaši saradnici ne mogu da se pohvale značajnim rezultatima.
LJUBAV
Imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg samovoljnog ponašanja ili ćudljivosti. Neko ne ispunjava caša emotivna očekivanja, a ci biste želeli to da promenite.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Obratite pažnju na različite poslovne događaje. Važno je da se nađete u pravom trenutku i na pravom mestu. Vaš uspeh proističe iz sposobnosti da nametnete svoje mišljenje.
LJUBAV
Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju ili interesovanje. Umete da osmislite dobru ljubavnu strategiju u različitim situacijama.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj formi.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost u nastupu. Nema potrebe da donosite ishitrene odluke. Imate pogrešne informacije, a neko to može da iskoristi.
LJUBAV
Lagodno se prepuštate različitim emotivnim izazovima i svojim strastima. Trenutak emotivnog otrežnjenja predstavlja novu lekciju o partnerskim odnosima.
ZDRAVLJE
Odlično.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Previše očekujete od nekih poslovnih susreta i zaneti ste idejom o velikom dobitku. Zbog optimističkih uverenja i prevelikih ambicija, ne obraćate pažnju na nečije korisne sugestije.
LJUBAV
Izbegavajte impulsivno ponašanje pred voljenom osobom i nemojte zanemariti obaveze koje imate prema svojoj porodici. Greške se ispravljaju i u hodu.
ZDRAVLJE
Problemi sa cirkulacijom.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Procenjujete različite poslovne prilike i prednost dajete onim situacijama u kojima vladaju poznata pravila. Osnovna orijentacija u razmišljanju vas navodi na ubrzano delovanje.
LJUBAV
Delujete sugestivno na voljenu osobu, ali ipak ne možete da predvidite i tok događaja koji zahtevaju intuitivnu percepciju. Smeta vam kada nešto ne znate.
ZDRAVLJE
Važno je da se opustite.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Neko uporno pokušava da vam nametne ubrzani ritam i dodatne obaveze. Ne možete da se pohvalite dobrom koncentracijom i nedostaje vam volja da odgovorite na nečiju poslovnu ponudu.
LJUBAV
Ponekad je teško postaviti znak jednakosti između glasa razuma i nekontrolisanih emocija. Uskladite svoj unutrašnji ritam kako biste se bolje osećali.
ZDRAVLJE
Prijaće vam psihološko opuštanje ili relaksacija.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Susret ili razgovor sa jednom osobom na vas deluje vrlo podsticajno i zato prihvatite ideju o poslovnoj saradnji. Važno je da odaberete pravu ulogu koja vam odgovara.
LJUBAV
Povremeno gubite strpljenje. Nema razloga da se ponašate suviše strogo i zahtevno prema voljenoj osobi. Niko ne voli dodatni pritisak.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!