Dnevni horoskop za 08.03.2014.

Današnji dnevni horoskop za 8. mart 2014.

Drage Dame,
Srećan Vam Vaš dan!

Evo nam jos jednog dana na temu ljubavi… Posle Dana zaljubljenih, evo prilike da svi muškarci svojoj lepšoj polovini još jednom potvrde svoja osećanja kroz neki simboličan dar.. Budite dobri prema svojoj dragoj i to ne samo praznicima, obradujte je običnim danima, neočekivano, spontano… Današnji dan ispunite magijom, neka vam naši horoskopi budu inspiracija za to. Uživajte u planiranju.

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Potrebno je da napravite dobar izbor, ali postoje iznenadne situacije koje otežavaju poslovnu procenu. Uvek postoji uspešniji i lepši deo stvarnosti, ali do njega se ne dolazi slučajno i bez dobre pripreme.
LJUBAV
Imate velika očekivanja, međutim partner često prikriva svoje namere. Zadovoljstvo je kada nesto činite u ime zajedničke radosti i sreće.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Poruku koju dobijate možete shvatiti na različite načine i zato pokušajte da sagledate onu pozitivnu stranu. Potreban vam je dodatni entuzijazam i podrška različitih saradnika.
LJUBAV
Morate u napred poznavati osnovna ljubavna pravila pre nego što prihvatite nečiju igru zavođenja ili novi izazov.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Ne treba previše da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o svojim poslovnim interesima. Neko pokušava da vam obezbedi određene povlastice ili bolje materijalne uslove.
LJUBAV
Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem bliskom društvu.
ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Naivno verujete u nečiju priču i ne proveravate nove informacije koje utiču na završne rezultate u poslovnoj saradnji. Ipak, gubitak sa kojim se suočavate nije od posebnog značaja.
LJUBAV
Teško vam je da se suočite sa svojim emotivnim slabostima i potrebna vam je objektivnost u mišljenju. Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada.
ZDRAVLJE
Izbegavajte neumerenost.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Delujete sumnjičavo i nemate dovoljno poverenja u određene saradnike. Nema potrebe da glasno pričate o svojim poslovnim planovima. Zadržite određenu meru opreza.
LJUBAV
Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno strpljenja i nemojte gubiti razum u susretu sa jednom atraktivnom osobom.
ZDRAVLJE
Prijaće vam dijetalna ishrana.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Većinu događaja tumačite na sebi svojstven način i uporno ignorišete situacije koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procenu. Nema razloga da odbijate upozorenje saradnika.
LJUBAV
Ako partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, pitanje je kome treba da se obratite za emotivnu podršku.
ZDRAVLJE
U večernjim satima prijaće vam odmor ili psiho-fizička relaksacija.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Sa nekoliko dobrih poteza, možete da učinite više nego vaši saradnici. Pridržavajte se pravila da o uspehu ne treba previše pričati, već treba uspešno delovati.
LJUBAV
Neko vas dodatno intrigira ili privlaci vašu emotivnu pažnju više nego što ste spremni da to priznate. Delujete suviše tajanstveno.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Delujete vrlo snalažljivo u različitim situacijama. Imate dobar predosećaj da su na pomolu sjajni rezultati koji potvrđuju vašu pozitivnu ulogu pred saradnicima.
LJUBAV
Ukoliko priželjkujete emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju. Inspirišite svog partnera na uzbudljivu zabavu. Uvek vredi pokušati sa nekom dobrom idejom.
ZDRAVLJE
Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Nema potrebe da se upoređujete sa svojom okolinom ili da ulazite u ozbiljnu raspravu. Važno je da ispoštujete osnovna moralna načela, umesto da se dokazujete pred saradnicima.
LJUBAV
Preterujete sa svojim zahtevima pred voljenom osobom. Treba znati osetiti čari i uživati u malim stvarima. Sačuvajte pravu meru vrednosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Ukoliko vam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primenite proverenu taktiku. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije reči i početne komplikacije.
LJUBAV
Potrebna vam je pozitivna orijentacija. Vaše želje mogu da se ostvare pod uslovom i da delujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu.
ZDRAVLJE
Jačajte imunitet.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovne propuste. Previše izgovorenih reči ne donosi rešenje. Staloženo razmislite o svemu i upotrebite svoje diplomatske manire.
LJUBAV
Partner za razliku od vas lakše rešava lične ili zajedničke probleme. Ipak, vi ne želite da se nalazite u nečijoj senci i da prihvatite pasivnu ulogu.
ZDRAVLJE
Pojačana nervoza.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Neko od saradnika taktizira i razrađuje poslovnu strategiju, a vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzimete inicijativu. Kad god vam se ukaže neka iznenadna prilika, prihvatite najbolju ponudu.
LJUBAV
Delujete pomalo nostalgično i suviše razmišljate o nečijem odsustvu. Osećate emotivni žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!