Dnevni horoskop za 08.09.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 8. Septembar 2013.

Dobro jutro! Danas je dan kada su rođeni Brooke Burke, David Arquette, Avicii, i pevačica koja je upravo napunila 34 godine – Alecia Beth Moore… Njeno ime teško kome šta znači, ali kada kažemo da joj je nadimak Pink, sigurno ćete se setiti nekih njenih hitova, a kojih ima mnogo. Njoj i ostalim slavljenicima želimo srećan rođendan, a vama lep i uspešan dan 🙂
Današnji dnevni horoskop vas čeka!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Postoje izvesni problemi u poslovnom dijalogu, situacija koja za vas predstavlja jednostavno rešenje nekom deluje kao komplikovana procedura. Prihvatite dobar kompromis, kao odgovor na zajednička pitanja i dileme.
LJUBAV
Trenutno možda suviše očekujete od nečijih obećanja. Ponekad stvari izgledaju drugačije, nego što ih neko opisuje ili pokušava da predstavi u okrilju dobrih namera.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Podstičite kod sebe komunikativnost i pozitivno raspoloženje, važno je da ostavite dobar utisak na svoje saradnike. Zamolite nekog za određenu uslugu koja će vas poštedeti od dodatnog napora.
LJUBAV
Nekim svojim postupcima kao da se nepotrebno udaljavate od voljene osobe. Ne treba da postavljate određene uslove ili neka suvišna pitanja, koja obično izazivaju osećaj nelagodnost.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Imate dobar plan, ali postoje iznenadne situacije koje vas ometaju da ostvarite sve svoje poslovne namere. Ne treba da se opterećujete nečijom pričom i velikim ambicijama.
LJUBAV
Potrebno vam je nečije prisustvo i pažnja kako biste se ponovo sjajno osećali. Samo osoba koja vam je emotivno bliska ume da vas oraspoloži na pravi način.
ZDRAVLJE
Problemi sa urinarnim putevima.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Očekuju vas neke naporne obaveze, na žalost okolina kao da nije od velike koristi u onome što radite. Pokušavate da ostvarite poslovni dogovor sa osobom koja ima drugačije interese, razmislite o kompromisnoj varijanti.
LJUBAV
Ponekad je teško napraviti dobar izbor i podvući jasnu granicu između glasa razuma i uzavrelih emocija, ali nemojte povrediti nečija osećanja. Budite umereniji.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Susret ili razgovor sa jednom osobom deluje vrlo poučno, stoga prihvatite ideju o poslovnoj saradnji. Slobodno prihvatite izazov na osnovu ličnog iskustva i posao koji donosi značajnu korist.
LJUBAV
Nema potrebe da se zbog onih malih nesporazuma suprotstavljate voljenoj osobi, pokažite dobru volju i popustljivost. Ljubavni dijalog donosi i novu radost koja će vas inspirisati.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Možda neko remeti vaše planove, stoga nemojte davati zvanična obećanja u društvu saradnika. Važno je da se pridržavate liste prioriteta, sve druge obaveze odložite za neku bolju priliku.
LJUBAV
Važno je da postavite jasniju granicu između pristojnog ponašanja i emotivnog poverenja, kako biste izbegli moguće nesporazume. Prijaće vam zabava u društvu bliskih prijatelja.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Stalo vam je da završite niz korisnih poslova i posebno da opravdate nečije poverenje. Potrebno je da pokažete upornost. Dokažite saradnicima da posedujete različite kvalitete i da ste vrlo ozbiljni u svojim namerama.
LJUBAV
Imate utisak da možda nepravedno trpite zbog nečijeg ponašanja, spremni ste da promenite ono što vam se ne dopada u ljubavnom odnosu. Nemojte suviše forisirati svoja pravila.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Delujete sumnjičavo kada analizirate situaciju na poslovnom planu i ne verujete previše u nečiju priču. U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost i sačekajte na završnu fazu.
LJUBAV
Vaše raspoloženje može da se shvati na različite načine, ali partner kao da nema previše razumevanja za izgovore kojima pokušavate da se opravdate. Potrudite se da bolje uskladite zajednički odnos.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Obratite pažnju na različite detalje prilikim poslovnih susreta. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na određenom mestu i da povučete dobar potez.
LJUBAV
Uživajte u nečijem prisustvu i u emotivnoj pažnji koju dobijate, sačuvajte ono što imate. Ne treba da se osvrćete u pogrešnom pravcu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Zaneti ste novim idejama o poslovnoj saradnji. Potrebno je da se pravilno organizujete, nemojte zanemariti svoje redovne obaveze koje imate.
LJUBAV
Iako ste okupirani raličitim dešavanjima odgovorite na poruku koju vam upućuje bliska osoba. Iznenadite svog partnera nekim neobičnim idejama, poklonom ili dodatnom pažnjom.
ZDRAVLJE
Više odmarajte.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Poslovna situacija zahteva veću promišljenost, konsultujte nečije mišljenje pre nego što donesete novu odluku. Možda vama nedostaje snažan impuls ili hrabrost, a nekom drugom analitička sposobnost.
LJUBAV
Izrazi pažnje i nežnosti deluju podsticajno na voljenu osobu. Podstičite kod sebe veću maštovitost i dobre namere, sve postaje lakše i može da se ostvari kada imate dobru volju.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Nečija priča po vašem mišljenju deluje pomalo neubedljivo i preuveličano, tako da se više oslanjate na ličnu procenu i sposobnosti. Izbegavajte ishitrene odluke u susretu sa saradnicima.
LJUBAV
Izgleda da veće značenje imaju neki detalji koje mudro prećutkujete, nego stvari koje saopštavate ljubavnom partneru. Raspoloženi ste za izlazak ili neku omiljenu zabavu u društvu bliskih osoba.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!