Dnevni horoskop za 08.10.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 8. Oktobar 2013.

Uživate li u jeseni ili se sa tugom prisećate onih 30-40 stepeni koji su nas letos žarili? Dan koji je pred nama pamtimo kao dan kada je rođen Branislav Nušić, najveći srpski i jugoslovenski komediograf (Sumnjivo lice, Gospođa ministarka…), dan kada je rođen Zvonimir Boban, glumica Sigourney Weaver, i glumac Matt Damon koji danas puni 43 godine. Na današnji dan je profunkcionisao prvi telegraf, a bokseri su počeli da nose rukavice, dve stvari koje vas sigurno interesuju. Dan definitivno posvećujemo Nušiću zbog svih nas koji smo odrastali, a i onih koji će tek da odrastu na njegovim delima!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Ukoliko vas iritira nečije skoro rigidno ponašanje ili prisustvo u poslovnom okruženju, izbegavajte direktan susret sa tom osobom. Previše arogancije može da iskomplikuje saradnu.
LJUBAV
Ne dobijate dovoljno emotivne pažnje koju očekujete, tako da osećate izvesnu nelagodnost ili sumnjičavost prema bliskoj osobi. Optimizam uvek pomaže.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Očekuju vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da vas uveri u svoje dobre namere, ali vama je jasno da stvari izgledaju neuverljivo.
LJUBAV
Potrebno je da razumete nečiju emotivnu slabost. Ne budite suviše strogi jer ne vidite kompletnu sliku svih dešavanja.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Ukoliko cam je stalo da poboljšate svoj odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savet. Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum.
LJUBAV
Zadovoljstvo u ljubavnom odnosu može da cam dočara samo ona osoba koja dobro poznaje caš ukus ili emotivne afinitete. Dobro se dobrim vraća.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Ne treba da očekujete značajne promene u svojoj okolini ili da se bavite velikim investicijama. Prepustite drugima da se nadmeću u situacijama koje prevazilaze vaše znanje ili profesionalno iskustvo.
LJUBAV
Bez obzira na svoje emotivno stanje, ne možete ignorisati nečije prisustvo. Obratite pažnju na ideju koju predlaže bliska osoba.
ZDRAVLJE
Odlično.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Ako vam je stalo da sačuvate lično dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim zahtevima ili novim izazovima.
LJUBAV
Ne možete da ostanete ravnodušni u različitim situacijama pred bliskom osobom. Neko svojim ponašanjem podstiče vaše nezadovoljstvo koje osećate.
ZDRAVLJE
Problemi sa leđima.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Delujete nepoverljivo prema saradnicima. Potrebne su vam nove informacije kako biste razjasnili zajedničke dileme. Poslovni nesporazum može da stvori dodatne probleme.
LJUBAV
Nema razloga da se olako poigravate sa nečijim osećanjima. Razmislite dobro jer sve što činite ostavlja izvesni trag u zajedničkom životu.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Ukoliko ste nezadovoljni nečijim ponašanjem ili odgovorima koje dobijate od svojih saradnika, razmislite na koji način treba da obnovite poslovni dijalog.
LJUBAV
Nema razloga da se previše protivite partnerovim željama. Pre ili kasnije neko će popustiti. Pokažite više razumevanja najviše zarad zajedničkog mira i uvažavanja.
ZDRAVLJE
Izbalansirajte ishranu.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Preterujete u svojim zahtevima i u potrebi da se uplićete u nečije planove. Budite uzdržani i na negativne komentare. Nemojte odgovarati po sličnom principu.
LJUBAV
Partner želi da vam izađe u susret, ali moguće je da ima pogrešnu procenu jer ne razume dobro sve vaše namere. Pružite više emocija bliskoj osobi.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Susret sa jednom osobom možda nije ispunio sva vaša očekivanja, ali sačuvajte prisebnost duha. Preostaje vam da razmislite o nekom alternativnom rešenju.
LJUBAV
Za sada ne uspevate u potpunosti da ostvarite svoje emotivne namere. Stalo vam je da budete u nečijem društvu, ali čini vam se da sve češće nailazite na izvesne znake odbijanja.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Nemojte se zavaravati da je istina sve ono što čujete ili da nečija obećanja predstavljaju dovoljnu garanciju za poslovni dobitak. Neko može da vas iznenadi na ružan način.
LJUBAV
Bolje je da prihvatite partnerovu ideju nego da provocirate novu ljubomornu scenu u pokušaju da dokažete ispravnost svojih stavova.
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Prihvatite novu ideju ili zadatak koji predlažu vaši saradnici. Nalazite se u kreativnoj fazi i imate dovoljno energije. Zajednički uspeh predstavlja najbolji vid reklame.
LJUBAV
Obratite pažnju na osobu koja vas posmatra pomalo zaljubljenim pogledom i sa toplim osmehom na usnama. Možda bi bilo dobro da joj pružite šansu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Delujete opterećeno različitim obavezama pa vam nedostaju diplomatski maniri u susretu sa saradnicima. Svoj poslovni status možete promeniti na bolje, ako vas zaštiti jedna uticajna osoba.
LJUBAV
Razmislite na koji način treba da prevaziđete porodične nesporazume koji počinju da vas opterećuju. Raduje vas osmeh zadovoljstva koji vidite na partnerovom licu.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!