Dnevni horoskop za 08.12.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 08. decembar 2013.

Danas je 342. dan u ovoj godini, i Deda Mraz uveliko pakuje svoje poklone i sprema se da krene na dugaaačak put. Dan koji je pred nama pamtimo po rođenjima mnogih poznatih ličnosti, pa da krenemo. Na našin prostorima Stevo Žigon naš glumac i režiser, njegov kolega Milenko Zablaćanski, a malo dalje Nicki Minaj, Jim Morrison, Kim Basinger, Teri Hatcher… Na današnji dan su nas napustili Ivan Gundulić poznati dubrovački pesnik, košarkaš Mirza Delibašić, a dan ipak posvećujemo još jednoj legendi koja ode 8. decembra, ali njegova dela će pregurati još mnoge decembre – John Lennon. Dnevni horoskop – klik na link ispod!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Pružiće vam se velike šanse za ostvarenje jednog važnog poslovnog cilja koji bi mogao pozitivno da utiče na vašu karijeru. Prethodno bi bilo poželjno da reorganizujete finansije.
LJUBAV
Sa voljenom osobom provodićete skladne intimne trenutke. Potrebno je jedino da raščistite neke nejasnoće u vašem odnosu. Vodićete plodne razgovore o zajedničkim ciljevima.
ZDRAVLJE
Nema promena.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Nastojte da to što planirate bude u skladu sa vašim trenutnim mogućnostima i sposobnostima. Potrebno je da se reorganizujete i da napravite izmene u vašim planovima.
LJUBAV
Bićete spremni da preuzmete inicijativu za bolju organizaciju vašeg zajedničkog života, posebno ako ste u braku. Ako ste slobodni, moguć je susret sa potencijalnim partnerom.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Očekuju vas prilivi novca i drugih potrebnih sredstava za nastavak važnih poslova. Imaćete plodne ideje u vezi sa finansijskim transakcijama i ulaganjem novca.
LJUBAV
Obraćaćete više pažnje nego obično na partnerove potrebe i trudićete se da ih razumete što bolje i da mu pružite više emotivne topline. To će doprineti harmoničnim odnosima u domu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Prilagodljivi ste u odnosu na aktuelne trendove i imate dobar osećaj za potrebe javnosti. Realizovaćete jednu svoju ideju koju već duže vreme razrađujete.
LJUBAV
Nastojaćete da se svom partneru u svemu nađete pri ruci, a provodićete i skladne zajedničke intimne trenutke. Potrebno je jedino da raščistite neke nejasnoće u vašem odnosu.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Dobitke ćete ostvariti ako reorganizujete vaše poslovne planove, naročito one koji su vezani za velike i ambiciozne projekte. Rešićete pitanja vezanih za udružene finansije.
LJUBAV
Uočićete prave vrednosti u vašoj vezi i bolje ćete se razumeti sa voljenom osobom nego ranije i to će ojačati vašu međusobnu privrženost. Moguća je uzbudljiva avantura.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Da biste mogli neometano da pristupite realizaciji radnih zadataka, potrebno je da prvo preispitate svoje poslovne planove, u čemu će vam najviše pomoći vaša sposobnost prilagođavanja.
LJUBAV
Bićete usklađeni sa partnerom u vezi sa međusobnim idejama i životnim stavovima. Ako ste slobodni, potrebno je da budete prilagodljivi kako biste mogli da priđete osobi koja vam se dopada.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Uspećete da naplatite deo vaših potraživanja i na taj način prikupite potrebna sredstva za okončanje jednog poslovnog poduhvata. Vaš autoritet će doći do pozitivnog izražaja.
LJUBAV
Mnogo bolje ćete razumeti partnerov način razmišljanja i neke motive koji ga pokreću što će vam omogućiti da poboljšate vezu. Prijalo bi vam da negde izađete da partnerom.
ZDRAVLJE
Odlično.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Očekuju vas brojni kontakti sa osobama koje vam mogu pomoći da izvršite vaše obaveze. Konstruktivni razgovori koje ćete voditi pružiće vam dodatnu motivaciju za dalji rad.
LJUBAV
Udovoljavaćete željama vašeg partnera i to će vas oboje činiti srećnim i ispunjenim. U vezi sa nekim stvarima mogli biste jedno drugome delovati nejasno, ali ćete ubrzo raščistiti nesuglasice.
ZDRAVLJE
Posetite stomatologa.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Ostvarićete dobitke zahvaljujući vašim mudrim poslovnim i finansijskim potezima. Da bi se vaše finansijske transakcije odvijale neometano potrebno je da reorganizujete vaše akcije.
LJUBAV
Naći ćete način da donesete važne zajedničke odluke. Dobro ćete se međusobno razumeti i jedno drugome ćete pružati podsticaje. Značajna zajednička ostvarenja očekuju vas ako ste u braku.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Radićete sa više poleta i optimizma nego obično, a vaša sposobnost prilagođavanja raznim situacijama biće u porastu. Naročito ćete biti uspešni u ličnim nastupima.
LJUBAV
Zračićete dobrim raspoloženjem i pozitivnom energijom i to će na vaš ljubavni život delovati podsticajno. Jedno u drugome ćete buditi potrebu za znanjem i razmenjivaćete korisna iskustva.
ZDRAVLJE
Prijao bi vam odmor i opuštanje.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Pružiće vam se mogućnost za ostvarenje jednog značajnog plana koji ste do sada držali u tajnosti. Pre nego što pristupite realizaciji tog poduhvata, proverite još jednom vaše planove.
LJUBAV
Porazgovarajte sa svojim partnerom o intimnim potrebama jer ćete na taj način moći da produbite međusobno poverenje. Pokušajte da poboljšate međusobnu komunikaciju.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Plodna razmena iskustava sa kolegama i saradnicima pomoći će vam u razradi jednog plana koji vam već izvesno vreme zadaje teškoće i oduzima dragoceno vreme.
LJUBAV
Predstoji vam kvalitetan napredak u emotivnom odnosu sa partnerom. Vi znate šta vam je potrebno da biste imali stabilnu i skladnu vezu.
ZDRAVLJE
Problemi sa leđima.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!