Dnevni horoskop za 09.01.2014.

 Današnji dnevni horoskop za 09. januar 2014.

Dragi prijatelji, još jedan “jesenji” četvrtak je pred nama, i dok se Amerika bori sa nezapamćenim zimama, mi još uvek nismo osetili čari prave zime, pa smo pomalo i tužni što nema snega, leda, minusa… Deveti dan januara pamtimo kao dan kada je poleteo prvi putnik u balonu iznad severnoameričkog kontinenta, kada su nam Amerikanci ukinuli sankcije na uvoz oružja pošto je, na žalost, nam oružje potrebnije od hrane i lekova… Da malo ulepšamo dan, reći ćemo vam da je danas rođendan jednoj od najpoznatijih Britanki – Kate Middleton koja danas puni 32 godine. Gospođa je prošle godine postala i majka, i sigurni smo da je njoj 99% želja ispunjeno, a od srca joj želimo da se i onaj 1% ispuni 🙂 Nama koji nismo imali kraljevske sreće u životu ostaje da se nadamo da će dnevni horoskop da nas uputi ka nečemu lepom… Želimo vam lep i uspešan dan!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Neko vas zavarava pogrešnom pričom, ali nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na vašu koncentraciju. Ponekad nije lako ostvariti pozitivne rezultate.
LJUBAV
Nedostaje vam emotivna podrška. Potisnite sujetu i pokažite svoja iskrena osećanja pred bliskom osobom. Opustite se u društvu onih koje volite.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Uspeh u vašim pregovorima zavisi od nečijeg uticaja. Nemojte dozvoliti da u vama prevlada preterani ponos ili potreba za pobedničkim trijumfom.
LJUBAV
Izbegavanje otvorenog dijaloga sa bliskom osobom predstavlja znak emotivne slabosti. Pokažite da imate dobru volju za prevazilaženjem raznih nesporazuma.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Potrebne su vam pouzdane informacije o poslovnim prilikama. Uzaludno insisitrate na istini o kojoj drugi ne žele javno da govore ili da se izjašnjavaju u vašu korist.
LJUBAV
Nemojte dozvoliti da vas neko zavarava svojim preteranim laskanjem. Emotivna avantura ili izlet u nepoznato može da ima i svoju cenu.
ZDRAVLJE
Odlično.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Ukoliko vam se ne dopada nečije ponašanje, pokušajte da kontrolišete svoju profesionalnu osujećenost ili nezadovoljstvo. Izbegavajte rivalske odnose.
LJUBAV
Prikrivanje istine pred bliskom osobom uzrokuje samo nove emotivne sumnje. Uzajamno poverenje je neophodno za bolje razumevanje i deluje lekovito na oboje.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Delujete nezainteresovano za određene teme koje pokreću vaši saradnici, ali ostajete uskraćeni za širu podršku. Prekid u komunikaciji podstiče zajedničko nepoverenje.
LJUBAV
Ponekad umete da preterate u svojim impresijama ili sa izlivom emocija. Nemojte ishitreno davati velika obećanja. Dobro procenite svoje mogućnosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Ukoliko postoje otežavajuće okolnosti u poslovnoj saradnji, nemojte uporno insistirati na svojim namerama. Neko vam daje do znanja da neće imati previše razumevanja za vas.
LJUBAV
Nepotrebno insistirate na ličnom dokazivanju i svojim potrebama pred voljenom osobom. Pokažite više suptilnosti i nežnosti u bliskom susretu.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Nova neprijatnost ili sukob sa određenim saradnicima, nateraće vas da većinu stvari posmatrate drugačijim očima. Važno je da se suviše ne zanosite popularnim temama.
LJUBAV
U emotivnim odnosima nemojte podcenjivati nečiju ulogu ili precenjivati lične mogućnosti. Partner ne pokazuje veliko interesovanje za vaše planove.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Dogovor sa jednom osobom više ukazuje na potencijalni promašaj nego na novu mogućnost uspešne saradnje. Dostojanstveno prihvatite trenutni poraz.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom ne možete da uskladite različita interesovanja. Dok vi delujete sumnjičavo, vaš partner reaguje suviše suzdržano.
ZDRAVLJE
Nesanica.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Pažljivo analizirate nove događaje na poslovnoj sceni i otkrivate različite nepravilnosti, a to vam daje za pravo da insistirate na istini ili na suočavanju sa neistomišljenicima.
LJUBAV
U susretu sa bliskom osobom morate imati dovoljno snage da prihvatite kompletnu istinu o nekim zajedničkim situacijama ili stvari koje vam se ne dopadaju.
ZDRAVLJE
Prolazna napetost.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Neko vam jasno daje do znanja da se nalazite u povoljnoj poziciji. Važno je da pravilno uskladite svoja interesovanja sa poslovima koji se dobro kotiraju u saradničkim krugovima.
LJUBAV
Delujete vrlo zanosno i samouvereno u mnogim susretima. Budite dovoljno maštoviti i priuštite svom partneru poseban ljubavni tretman.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Očekujete povoljniju poslovnu situaciju, ali do vas još uvek dopiru neodređeni komentari ili nečije negodovanje. Nemojte dozvoliti da vas neko isprovocira.
LJUBAV
Povremeno gubite emotivnu kontrolu, ali morate pokazati više razumevanja za različite prohteve ili interesovanja koja ima voljena osoba.
ZDRAVLJE
Nađite način da se opustite.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Kolebate se između dve poslovne ponude. Međutim, pokazaće se da ni jedna od njih nije odgovarajuće rešenje. Potrebno je da pravilno sagledate mogućnosti koje imate.
LJUBAV
Sačuvajte samokontrolu. Bolje je da ne provocirate svog partnera na uzajamno dokazivanje. Stvari iznenada mogu i da izmaknu kontroli.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!