Dnevni horoskop za 09.08.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 09. Avgust 2013.

Nadamo se da je danas poslednji dan, bar za kratko, koji ćemo morati da provodimo ispred klima uređaja…

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Vešto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Uspeh je na vašoj strani, dok god imate jasnu predstavu o tome šta i koliko želite da ostvarite.
LJUBAV
Spremni ste da učinite skoro sve što je potrebno za svog partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava vašu dominaciju i integritet. Umete da budete plameniti i očekujete uvažavanje.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite dobar način ili sredstvo koje će vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Delimična rešenja vas samo nepotrebno usporavaju.
LJUBAV
Očekujete više od onog što partner trenutno može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje preteruje u očekivanjima ili koristi pogrešne izgovore.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Poučeni nekim prethodnim iskustvom sada menjate svoj stil ili poslovnu strategiju u odnosu na okolinu. Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike i ništa ne prepuštate slučaju.
LJUBAV
Ostavljate utisak kao da lako menjate svoje emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umete da se prilagodite.
ZDRAVLJE
Nađite način da se opustite.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Svoju pažnju usmeravate samo na osnovne ciljeve i pokušavate da poboljšate uslove koji su vam neophodni radi boljeg poslovnog funkcionisanja.
LJUBAV
Najbolje se osećate kada dobijate svu neophodnu emotivnu pažnju koju očekujete, ali nemate jaku volju da utičete na nečije ponašanje. Lako gubite samopouzdanje.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Skoro sve možete da postignete kada se nalazite u centru glavnih dešavanja. Uspeh vam se nalazi na dohvat ruke. Učinite sve što je potrebno da ostvarite profesionalni i lični maksimum u različitim pravcima.
LJUBAV
Ponekad ne odustajete od svojih emotivnih namera, čak i po cenu da svi misle drugačije ili da ne nailazite na podršku u svojoj okolini. Dobro razmislite, jer sve ima svoju cenu.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Skloni ste preteranom detaljisanju, ali nije sve onako kao što pretpostavljate u duhu svojih teorija. Neophodna su vam praktična rešenja. Potrudite se da ubrzate svoj poslovni ritam i da završite sve sto ste započeli.
LJUBAV
Zahtevi koje upućujete svom partneru ne nailaze na dobar odjek, ali vi ste naumili da ostvarite ono što želite bez obzira na nečije rekacije koje primećujete.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Jasno vam je da u većini situacija nemate dovoljan uticaj na razvoj poslovnih događaja. Potražite nečiju podršku ili dobar savet. Postoje rešenja koja iziskuju novi kompromis.
LJUBAV
Trudite se da ostavite utisak kao da sve funkcioniše na dobar način, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost koju osećate.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Ne želite da neko menja vašu poslovnu orijentaciju ili da upravlja vašim planovima. Potrebno je da se detaljno informišete o svim mogućnostima. Spoj dobre intuicije i analitičke procene donosi novi uspeh.
LJUBAV
Umete da ostvarite ono što želite, bez obzira na različite komplikacije koje vas prate ili na nečije negodovanje. Ne pristajete na emotivne kompromise i sigurni ste u ispravnost svojih stavova.
ZDRAVLJE
Više odmarajte.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Stalo vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite svoje najjače adute sa kojima raspolažete. Velike ambicije ponekad donose niz novih prednosti i pozitivnu dominaciju u odnosu na saradnike.
LJUBAV
Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za izbor ili predomišljanje, ali na sreću delujete vrlo ubedljivo i zavodljivo. Svesno koristite svoj šarm u pravoj meri.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Spremni ste na profesionalno dokazivanje pod različitim uslovima. Obratite pažnju na neke korisne informacije koje će vam olakšati put do uspeha. Računajte na nečiju podršku kada se nalazite u kritičnim situacijama.
LJUBAV
Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri vaše subjektivne granice u više pravaca. Uživajte u bliskom društvu.
ZDRAVLJE
Izbegavajte hladne napitke.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika nema ni zapaženog uspeha ili šireg odjeka među saradnicima.
LJUBAV
Izbegavajte reakciju na emotivne kontraste kroz koje prolazite. Umete da delujete zbunjujuće na svog partnera čestim promenama u mišljenju. Teško je slediti vaš ritam.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Imate dovoljno iskustva da sagledate sve prednosti ili nedostatke koji proizilaze iz mogućeg poslovnog udruživanja. Razmislite, intelektualne sposobnosti su presudne u proceni dobre poslovne prilike.
LJUBAV
Teško vas je razuveriti od ideja koje imate, ali čini vam se da neko nema dovoljno razumevanje za vaše emotivne potrebe. Nemojte nepotrebno utonuti u melanholično raspoloženje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!