Dnevni horoskop za 09.09.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 9. Septembar 2013.

Dobar dan i uspešnu sedmicu vam želimo. Današnji dan je dan kada je Džon Lenon izbacio album Imagine, dan kada se Elvis Prisli prvi put pojavio na tv-u, dan kada je rođen Tolstoj. Od poznatih ličnosti koje danas slave rođendan izdvojićemo dva srcelomca, Hugh Grant, i osoba kojoj posvećujemo današnji dan – Adam Sandler. Komičar, producent čiji su filmovi doneli preko 2 milijarde dolara. Lepo zvuče te cifre, da je svakom od nas 1% od te sume bili bismo zadovoljni 🙂
Današnji horoskop je tu!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određene uslove ili na strogu poslovnu diskreciju. Međutim, vi imate drugačije ideje i nećete dozvoliti da neko odlučuje u vaše ime o poslovnim interesima.
LJUBAV
Ponekad priželjkujete više nego što je moguće, partner deluje mrzovoljno dok sluša vaše primedbe. Budite realni u proceni nečijih mogućnosti. Pokažite zahvalnost za ono što imate.
ZDRAVLJE
Uzimajte više tečnosti.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja vas obavezuje na određene uslove u poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da sačuvate svoje interese i dobar odnos sa okolinom.
LJUBAV
Osećaj emotivne bliskosti u vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju. Dobro je da se orijentišete prema onoj lepšoj strani stvarnosti.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Uporno tražite izlaz iz komplikovanih situacija, ali neko kad da vas dodatno opterećuje različitim zahtevima. Svaki problem ima dobro rešenje, pod uslovom da prihvatite koristan savet o promeni svoje strategije.
LJUBAV
Izbegavajte rivalstvo ili neku ljubomornu scenu. Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrebite zrno mudrosti, uvek kada je to neophodno.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Delujete mudro i promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate nametljivo, već prepustite drugima da govore o vašem uspehu ili u vašu korist.
LJUBAV
Pokažite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbegavajte različite emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu, nema razloga da se mnogo potresate.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Donosite racionalne odluke, ali ponekad treba postupiti po insitinktu. Pažljivije posmatrajte svoje saradnike i usmeravajte priču u onom pravcu, koji vodi ka nekom zajedničkom uspehu.
LJUBAV
Sve je moguće ostvariti, ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namerama pred voljenom osobom. Budite dovoljno dosledni u onome što mislite i želite.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Nema razloga da optužujete druge za trenutni neuspeh, moguće je da se greške nalaze u vama a ne u okolini. Ponekad je teško priznati lični poraz, ali to je neminovno kako biste ispravili poslovni propust.
LJUBAV
Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje, možda postoje neke nepoznate okolnosti ili detalji koji vam promiču. Nemojte ignorisati nečije reči ili poruku koju dobijate.
ZDRAVLJE
Posetite stomatologa.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Ukoliko previše kritikujete nečije ponašanje, onda morate prihvatiti i moguće negativne reakcije. Stalo vam je da promenite nečije ponašanje ili dodatne uslove koje vam nameću određeni saradnici.
LJUBAV
Izbegavajte provokativne situacije ili osobu koja ne ispunjava vaše emotivne kriterijume. Potrebna vam je iskrena pažnja i razumevanje. Napravite izbor u skladu sa svojim afinitetima.
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Važno je da ostavite ozbiljan utisak, okolina ima dovoljno sluha ili interesovanja da podrži vaše ideje. Novi poslovni događaji mogu da vas predstave u pozitivnom svetlu.
LJUBAV
Mašta uvek deluje kao beskrajna inspiracija, ako se nalazite u pravom društvu. Očekuje vas prijatno izenađenje.
ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za poslovni dobitak. Potrebno je da reagujete u određenom trenutku i kategorično da zaštite svoje interese.
LJUBAV
Potrudite se da delujete dovoljno zanosno i inspirativno pred voljenom osobom, nemojte dozvoliti da se udaljavate od nekih zajedničkih planova.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da vas iznenada uslovljava. Budite promišljeni. Na vama je da svojim saradnicima predložite korisno rešenje, koje treba da zadovolji različite interese.
LJUBAV
Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Usmerite pažnju na vedrije sadržaje.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Nema razloga da odlažete susret sa saradnicima, trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti ili da prihvatite nečiju ponudu. Postoji osoba za koju vas vezuju zajednički poslovni interesi i pozitivno iskustvo.
LJUBAV
Pokažite iskrenu zahvalnost pred bliskom osobom. Prepustite svom partneru glavnu ulogu u zajedničkim situacijama, posebno kada vas ljubavni zanos vodi ka najlepšem zadovoljstvu.
ZDRAVLJE
Više spavajte.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Ulažete veliki napor, ali na kraju ne ostavljate pozitivan utisak na određene saradnike. Zatražite dobar savet ili nečije posredovanje u vezi posla kojim se bavite.
LJUBAV
Nema razloga da prikrivate svoje emotivno neraspoloženje pred osobom koja dobro poznaje vaše vrline ili mane. Bolje ćete se osećati u iskrenom poveravanju i uz bliskost.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!