Dnevni horoskop za 10.09.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 10. Septembar 2013.

Današnji dan, jako zanimljiv kroz istoriju se pamti kao dan kada je patentirana mašina za šivenje, odnosno izmišljene “rikše” – japanska dvokolica za vožnju putnika. U Francuskoj je 1977. izvršena poslednja smrtna kazna giljotinom, napravom koja je bukvalno “došla glave” desetinama hiljada ljudi. Karl Lagerfeld, čudak iz Chanela puni 80 godina, lepuškasti glumac Ryan Phillippe (poznat kao bivši muž Reese Witherspoon) slavi 39, a dan posvećujemo britanskom režiseru, producentu i scenaristi po imenu Guy Ritchie, kreatoru čuvene Dve čađave dvocevke. Svi sigurno znate ko je on, pa nećemo da ga pominjemo kao Madoninog bivšeg muža 🙂
Današnji dnevni horoskop vas čeka!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Umete da ostvarite željeni efekat, a po potrebi koristite i neke skrivene adute. Zadovoljni ste kada se sve odvija u skladu sa vašim potrebama.
LJUBAV
Ponekad delujete neumoljivo u odnosu sa voljenom osobom, ali na sreću postoji niz okolnosti koje su upotpunosti na vašoj strani.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na način ishrane.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Smisao za dobru procenu mogućnosti i poslovnu organizaciju učiniće da efikasno ostvarite svoje ciljeve. Svesni ste svojih prenosti u odnosu na druge poslovne konkurente i to vam uliva dodatnu sigurnost.
LJUBAV
Uz blisku osobu osećate emotivnu inspiraciju i ne dozvoljavate da vas neko uznemirava. Umete da sačuvate svoju porodicu od nekih nepotrebnih uzbudjenja i to je za svaku pohvalu.
ZDRAVLJE
Prijaće vam dijetalna i vitaminska ishrana.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Postavili ste sebi visoke ciljeve i sada želite da poboljšate poslovni standard. Sve ima svoju cenu. Odlučite kome ili čemu želite da date prednost.
LJUBAV
Teže kontrolišete svoje strasti, posebno kada vas neko provocira. Potrebna vam je nečija pažnja i razumevanje kako biste ostvarili ravnotežu.
ZDRAVLJE
Izbegavajte veliki napor i stresne situacije.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Postoje određena ograničenja koja morate da prihvatite u skladu sa poslovnom situacijom u kojoj se nalazite. Na stepen vašeg uspeha utiče i odnos sa saradnicima. Nemojte dozvoliti da vas neko nepravedno kažnjava.
LJUBAV
Pokušavate da razumete svog partnera, ali ne možete na najbolji način da proniknete u neke tajanstvene šifre. Nema razloga da gubite samopouzdanje zbog nečije reakcije.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Imate raznovrsna interesovanja, ali ne možete da se opredelite za najbolje rešenje. U želji za ličnim dokazivanjem, učinićete ono što drugi ne mogu. Prevagnuće vaša ambiciozna potreba da zasenite svoju okolinu.
LJUBAV
Previše emotivnog uzbuđenja deluje provokativno na vašeg partnera. Dozirajte svoje emocije i strasti u skladu sa zajedničkim aspiracijama.
ZDRAVLJE
Važno je da pravilno usmeravate svoju enegiju.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Stalo vam je da promenite sadašnje okolnosti i ne prihvatate delimične rezultate. Pozitivan stav i jaka volja deluju podsticajno u svakom pogledu. Ali, postoji granica do koje možete da utičete na svoju okolinu.
LJUBAV
U društvu bliske osobe osećate potrebu da izrazite neke svoje skrivene želje. Pažljivije analizirajte svog partnera kako biste procenili najbolji momenat da zatražite to što želite.
ZDRAVLJE
Prijaće vam šetnja.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Umete da prepoznate povoljnu priliku na poslovnoj sceni i da napravite dobar izbor. Možete da ostvarite spoj različitih kombinacija koje će vam doneti poslovni uspeh i ličnu satisfakciju ili zadovoljstvo.
LJUBAV
Nemojte dozvoliti da se partner previše udaljava od nekih zajedničkih tema. Učinite sve što je potrebno da usrećite svoju porodicu i da iskreno obradujete dragu osobu.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj formi.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Stalo vam je da ostvarite uspešne rezultate u različitim pravcima i kategorično ne odustajete od svojih poslovnih kriterijuma. Ponekad je potrebno da se dokazujete pod skoro neverovatnim okolnostima.
LJUBAV
Emocije vas navode na dobro raspoloženje posebno kada se nalazite u blizini drage osobe. Uživajte u svom svetu intime i nekih malih radosti.
ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Imate raznovrsna interesovanja, ali ne možete da se opredelite za najbolje rešenje. U želji za ličnim dokazivanjem, učinićete ono što drugi ne mogu. Prevagnuće vaša ambiciozna potreba da zasenite svoju okolinu.
LJUBAV
Previše emotivnog uzbuđenja deluje provokativno na vašeg partnera. Dozirajte svoje emocije i strasti u skladu sa zajedničkim aspiracijama. Dominacija nije uvek i najbolji izbor.
ZDRAVLJE
Važno je da pravilno usmeravate svoju enegiju.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Pozitivni uzori mogu da vam posluže kao dobro rešenje za neke sporne situacije. Ugledajte se na nekog ko ima više znanja ili iskustva u poslovnim pregovorima.
LJUBAV
U odnosu sa voljenom osobom nije sve onako kao sto biste želeli, ali sve je moguće poboljšati uz veću dozu iskrenosti i uzajamnog razumevanja. Ublažite svoje kriterijume
ZDRAVLJE
Izbegavajte stresne situacije.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Skoro sve što zamislite umete i da ostvarite na dobar način. Prihvatite različite mogućnosti poslovnog izražavanja i udružite svoje interese sa uticajnim saradnicima.
LJUBAV
Važno je da osećate emotivnu inspiraciju u susretu sa bliskom osobom. Priuštite sebi i svom partneru sve što vam prija u granici lepih želja i realnih mogućnosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Postoje različita mišljenja među saradnicima. Najbolje je da udružite svoje interese sa proverenim partnerima. Zona poslovnog rizika se ne preporučuje kada postoji niz okolnosti koje ne poznajete dovoljno.
LJUBAV
Trenutno nemate veliki uticaj na blisku osobu, ali to vas neće sprečiti da donesete odluku u zajedničko ime. Želite da dominirate u odlučujućim momentima.
ZDRAVLJE
Prijaće vam opuštanje i psiho-fizička relaksacija.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!