Dnevni horoskop za 10. avgust 2015.

Današnji dnevni horoskop za 10. avgust 2015.

Dobar dan, svaki dan!
Nadamo se da ste se lepo odmorili za vikend, da vam ove nesnosne vrućine nisu toliko smetale i da su vam se neke lepe stvari desile proteklih dana. Danas, Jovo na novo, većina nas opet ustaje ranom zorom i mrzovoljno odlazi na posao da obezdimo sebi koliko – toliko pristojan život.
Dan koji nam je došao, na žalost odličan je za odmaranje, pa ko nađe vremena neka se odmori i za nas, a ako za odmor vremena nemate, onda uzmite i odradite sve one šablonske poslove koji vas odavno čekaju, danas većina nas neće biti baš kreativna i orna za rad, pa hajde da bar neke sitnice završimo, da nas što manje stvari čeka sutra.
Ono što je dobro je da je Mars juče ušao u znak Lava pa biste trebalo da osetite neko olakšanje (u narednom periodu) u odnosu na prethodna dva meseca, što će se odraziti na međuljudske odnose i stepen stresa, pa bi samim tim poslovni (ali i ostali) aspekti trebalo da budu bolji.
Popodne i veče su rezervisani za romantiku, odmor, punjenje pozitivnom energijom. Napunite se lepim stvarima!
Uživajte u još jednom vrelom danu!

PS. Ako želite da znate šta vas čeka tokom ovog meseca, pogledajte mesečni horoskop za avgust!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
| OVAN | BIK | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

POSAO
Okolina pozitivno reaguje na vaše ideje i neko vas podstiče na aktivnu ulogu ili na dodatno stvaralaštvo. Važno je da ne ističete svoje poslovne ideje bez dobrog povoda.
LJUBAV
Ponekad u ljubavnom odnosu priželjkujete više nego što je moguće dobiti, ali nema razloga da se žalite na voljenu osobu. Prihvatite sve ono što dobijate.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

POSAO
Zapetljali ste se u različite situacije koje prevazilaze vaše znanje ili praktično iskustvo. Najbolje je da se distancirate od svega što može da vam prouzrokuje novu neprijatnost.
LJUBAV
Potrebno je da prihvatite istinu ili drugu stranu medalje koja vam se manje dopada. Nema razloga da odlažete susret sa jednom osobom ili ono što je neizbežno.
ZDRAVLJE
Čuvajte grlo.

POSAO
Razočarani ste nečijim ponašanjem i to vam daje za pravo da preispitate zajednički dogovor ili svoju ulogu u poslovnoj saradnji. Nema razloga da donosite ishitrene odluke.
LJUBAV
Postoji dobar povod da prihvatite nečiji poziv za susret ili izlazak koji će vam prijati. Potrudite se da obradujete voljenu osobu u duhu nekih neobičnih ideja.
ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

POSAO
Neko vas indirektno opominje da promenite svoje ponašanje, ali vi ne pridajete poseban značaj osobi za koju vas ne vezuju zajednički poslovni interesi.
LJUBAV
Pažljivije razmislite o nečijim rečima koje su vrlo dobronamerne. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da provocirate svog partnera na nove rivalske odnose.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

POSAO
Imate dobre ideje i realno procenjujete situaciju, ali ne dobijate očekivanu podršku od saradnika. Neko postavlja pogrešna pitanja ili ima drugačije poslovne interese.
LJUBAV
Stalo vam je da shvatite nečije emotivne namere, ali postoje različiti signali koji vas zbunjuju i ostavljaju neobičan utisak koji ne možete lako da protumačite.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

POSAO
Velika upornost u ovom trenutku ne donosi u potpunosti pozitivan efekat u susretu sa saradnicima pa zato promenite svoju prvobitnu taktiku. Potrebno je da dokažete svoje namere, ali i da sačuvate dobar poslovni odnos.
LJUBAV
Ne možete lako da ubedite voljenu osobu da promeni svoje mišljenje ili odluku o nekim zajedničkim planovima koje imate.
ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

POSAO
Nalazite se u dobroj prilici da povlačite neke paralelne poteze i zato budite mudri pri izboru novih poslovnih tema ili ciljeva.
LJUBAV
Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način samo indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za dodatnu zabrinutost koju osećate.
ZDRAVLJE
Problemi u vratnom delu.

POSAO
Neko potvrđuje vaša očekivanja u poslovnoj saradnji. Ipak, ne budite suviše lakomisleni pred saradnicima jer nečije reči ne predstavljaju dovoljnu garanciju za duži period.
LJUBAV
Delujete zavodljivo i privlačno na svoju okolinu. Sreća je na vašoj strani sve dok postoji zajednička želja da sačuvate emotivnu bliskost.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

POSAO
Stalo vam je da rešite nove nesporazume, ali nemate dovoljno poverenja u određene saradnike. Ponekad istina i pravda stižu sa izvesnim zakašnjenjem. Nema razloga da gubite veru u lični uspeh.
LJUBAV
Upotrebite svoje zavodničke manire i nemojte dozvoliti da vas neko indirektno drži u svojoj senci. Pokažite da imate jaku volju i skrivene adute onda kada je to najpotrebnije.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

POSAO
Pokušavate da nametnete svoj uticaj saradnicima. Međutim, postoje neke situacije koje kao da prevazilaze vaše profesionalno iskustvo.
LJUBAV
Raduje vas nečije ponašanje i iskreni gest pažnje koji vam se upućuje. Partner ume da vas oraspoloži na pravi način ili da vas rastereti od suvišnih briga.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

POSAO
Dopadaju vam se nečije poslovne ideje, ali još uvek niste sigurni u konačan ishod. Smišljeno odlažete trenutak za zvanično izjašnjavanje pred saradnicima i ostavljate mogućnost za proveru.
LJUBAV
Nema razloga da sumnjate u nečije emotivne namere zato što vam nedostaju sve informacije. Nemojte potiskivati svoja osećanja u drustvu osobe koju dobro poznajete.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

POSAO
Saradnici deluju pozitivno na vaše raspoloženje. Imate dovoljno energije da se angažujete na različitim stranama. Osećaj poslovne afirmacije i uspeha treba dodatno da vas motiviše na akciju.
LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, planirajate ljubavni susret ili neki izlazak sa društvom. Prijaće vam romantična zabava u dvoje. Uživajte u lepim stvarima.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/888-889
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!
Pozivi trenutno mogući samo iz Srbije.

Detaljan Mesečni horoskop za avgust 2015. koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!