Dnevni horoskop za 11.02.2014.

Današnji dnevni horoskop za 11. februar 2014.

11. februar, dan kada je Margaret Thatcher postala prva dama u UK koja je na čelu jedne političke partije, a kasnije i sami znate kako je njena karijera napredovala. Čelična lejdi je otvorila vrata mnogim ženama širom sveta, i za to joj hvala. Pored nje, ovaj dan obeležavaju prelepa glumica, jedno vreme najplaćenija u tom biznisu – Jennifer Aniston koja puni 45 godina, a po zvezdama period koji je pred njom će biti i bolji nego ovaj do sada, a svima je jasno šta to znači… Kelly Rowland, bivša članica Destiny’s Child a sada solo pevačica puni 33, zvezda starog kova Burt Reynolds 78, a pored njih moramo se setiti i legendi kao što su Leslie Nielsen i Sidney Sheldon koji su isto rođeni na današnji dan… Još jedan lep dan je pred nama, pogledajte naše današnje prognoze i lepo ga provedite!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Vaši saradnici imaju dobru poslovnu strategiju pa zato prihvatite nove ideje ili savremenija rešenja koja vode ka boljim praktičnim rezultatima. Potrebno je da osetite sigurnost pre nego što prihvatite nečiju ponudu.
LJUBAV
Zanemarili ste nečija osećanja. Glas savesti vas podseća na izvinjenje. Razmislite na koji način treba da se iskupite pred voljenom osobom za neke nehotične propuste koje ste učinili.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Ukoliko nemate dovoljno interesovanja da se dodatno angažujete u nekim poslovnim situacijama, budite iskreni i nemojte davati lagodna obećanja. Važno je da korektno ispunite svoj deo obaveza.
LJUBAV
Bez obzira na popularnost koju uživate kod suprotnog pola, izbegavajte avanturu ili koketiranje sa jednom izazovnom osobom. Pokajaćete se ako precenite svoje mogućnosti.
ZDRAVLJE
Prolazna nervoza.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Ponekad sve deluje savršeno. Zato, nemojte donositi zaključak na osnovu prvog utiska ili bez prethodne konsultacije sa bliskim saradnicima. Poslovne prilike izgledaju drugačije kada se posmatraju iz različitih uglova.
LJUBAV
Očekuje vas sjajno raspoloženje u društvu voljene osobe. Uživajte u svemu onome što imate.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Opterećeni ste različitim obavezama, ali okolina očekuje da rešavate pitanja od zajedničkog interesa i da delujete dovoljno efikasno. Potrebno je da podvučete crtu jer nemate dovoljno energije da se angažujete na više strana.
LJUBAV
Imate utisak da voljena osoba ne razume vaše namere. Svako od vas je priča za sebe, ali sa tajanstvenim uvodom i neobičnim ponašanjem.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Ne verujete u nečija ponovljena obećanja pa zato tražite ubedljive dokaze ili dodatnu garanciju za poslovni dogovor. Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema osobi koja ima dobre namere.
LJUBAV
Partner ne može da vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili vidite. Na žalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe koje priželjkujete.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Ukoliko vam je teško da ostvarite svoje poslovne namere, nemojte očekivati nemoguće rešenje već zatražite nečije dodatno razumevanje. Nema razloga da prikrivate istinu o stvarima koje postaju očigledne.
LJUBAV
Potrebna vam je partnerova podrška u različitim situacijama. Nečija pitanja u vama sve češće podstiču emotivnu nelagodnost ili loš predosećaj.
ZDRAVLJE
Skloni ste prehladi.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Bez obzira na vašu snalažljivost u poslovnim susretima, postoje stvari koje se ne uklapaju u vašu početnu procenu. Potrebno je da korigujete svoje prvobitne stavove u dogovoru sa bliskim saradnicima.
LJUBAV
Suviše brinete bez razloga. Partner trenutno ne želi da vam poverava svoje misli ili neke planove. Budite dovoljno strpljivi i taktični. Pre ili kasnije shvatićete na koji način možete da rešite problem koji imate.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Važno je da ispoštujete zajedničke dogovore i da ostanete dosledni u svojim izjavama. Nema potrebe da činite nove prekršaje koji mogu da vas kompromituju pred saradnicima.
LJUBAV
Partner insistira na nekim zajedničkim promenama. Morate imati dovoljno razumevanja. Nepotrebno se opterećujete emotivnim sumnjama. Jasno vam je da ne možete promeniti nečiju odluku.
ZDRAVLJE
Problemi sa varenjem.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Ukoliko previše verujete u nečiju priču, očekuje vas nova zamka ili poslovni promašaj. Sačuvajte dodatnu meru opreza u nepoznatim situacijama i budite umereniji u svojim očekivanjima.
LJUBAV
Stalo vam je da rešite nesporazum koji imate u odnosu sa voljenom osobom, ali pribojavate se od novih komplikacija. Ne budite suviše strogi prema svom partneru.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Nalazite se pred novim poslovnim izazovom i neko vas ohrabruje da prihvatite određeni rizik. Dobro procenite svoje mogućnosti u odnosu na realne uslove. Ponekad velike želje ne mogu da se ostvare na lak način.
LJUBAV
Priželjkujete više interesantnih događaja u svom ljubavnom životu i vrlo smišljeno kreirate određene situacije u nečijem društvu.
ZDRAVLJE
Odlično.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Zainteresovani ste za nečiju poslovnu ponudu ili za kombinaciju koja obećava dvostruki dobitak pa zato delujete užurbano pred saradnicima. Pre nego što donesete konačnu odluku, saslušajte nečiju priču i prihvatite koristan savet. LJUBAV
Pridajete preveliko značenje nekim novim emotivnim događajima, ali stvari mogu da se posmatraju i na drugačiji način. Razgovarajte iskreno sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE
Više odmarajte.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Nema razloga da donosite važne odluke u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Neko od saradnika pažljivo analizira vaše ponašanje i donosi ocenu o vašim postupcima ili rezultatima. Prihvatite dvosmerni saradnički odnos.
LJUBAV
Potrudite se da ulepšate nečije raspoloženje ili da obradujete svog partnera na neobičan način. Budite dovoljno maštoviti u idejama i odlučni svojim u namerama.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!