Dnevni horoskop za 11.06.2014.

Današnji dnevni horoskop za 11.jun 2014.

Vrelo, vrelo, vrelo!!!
Ovo su danas odgovori svih nas koje pitaju kako su… Svi smo opet zastrašeni ovim talasom vrelina, kao skoro što smo bili zastaršeni obilnim padavinama, pa sklonište tražimo u stanovima i kućama, uživajući u blaženstvu klima uređaja…
Znamo da depresija raste ako smo dugo u zatvorenom, i ako nam je onemogućen izlazak, zato činite sve da odagnate crne misli i loše raspoloženje, predveče izlazite, šetajte, sedite u kafiću u bašti sami ili sa dragom osobom… i biće lepo. Uz kaficu vam preporučujemo da čitate naše horoskope i uz njih planirate svoje aktivnosti.
Spomenimo da su na danasnji dan rođeni Hugh Laurie, poznat kao izuzetni, nezgodni Dr House, Gene Wilder, Joshua Jackson i mnogi drugi…
Vama ostalima, želimo lep i miran dan!!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
| OVAN | BIK | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Ne treba da dovodite u pitanje naklonost proverenih saradnika, naročito osobe za koju vas vezuju poslovni i privatni interesi.
LJUBAV
Neko vam upućuje ljubavnu poruku i direktno vam stavlja do znanja šta misli ili oseća. 
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Imate dobre poslovne ideje i predlažete korisna rešenja, ali neko od saradnika ne želi da se slo\i sa vama.
LJUBAV
Nemojte dozvoliti da vas neko emotivno zavarava. Potrebni su vam bolji kriterijumi prilikom izbora bliskog društva.
ZDRAVLJE
Preosetljivi ste.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Nema potrebe da dajete ishitrene izjave u susretu sa saradnicima, naročito kada vas neko nagovara da prekoračite svoja poslovna ovlašćenja.
LJUBAV
Bolje je da zadržite ono što imate nego da se osvrćete u pravcu osobe koja deluje intrigantno. Neko ne ispunjava vaše kriterijume.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Nesporazumi koji postoje u odnosu sa saradnicima u glavnom se svode na problem u izboru poslovnih ciljeva i prioriteta. Svako od saradnika želi da ostvari što bolju poziciju koja garantuje poslovni prestiž ili odre]ene povlastice.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom delujete previše izbirljivo ili ćudljivo, a na kraju ne dobijate ono što priželjkujete. Analizirajte svoje propuste.
ZDRAVLJE
Više spavajte.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite nečiju ideju. Poslovni susret prolazi dobro ili u skladu sa vašim procenama. Novi uspeh deluje kao veliki podsticaj i na vaše saradnike.
LJUBAV
Svoje pozitivne misli i osećanja usmeravate prema voljenoj osobi. Postoji jaka emotivna spona koja vas vraća i vezuje za jednu dragu osobu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali ne možete da ostvarite sve svoje ciljeve. Neko drugi prisvaja veći deo rezultata i ignoriše vaš uticaj. Ipak, ostanite dosledni u svojim namerama i ispoštujete osnovna pravila.
LJUBAV
Obratite se bliskim prijateljima. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Partner iskreno brine o vašem emotivnom raspoloženju i želi da vam ugodi.
ZDRAVLJE
Problemi sa varenjem.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Ne treba da se opterećujete nečijim komentarima i propuštenom prilikom. Trenutni gubitak predstavlja dobar podsticaj da ostvarite svoje namere i da usvojite novu lekciju o poslovnom ponašanju.
LJUBAV
Vaš partner tačno zna šta želi da ostvari. Bliska osoba ne dozvoljava da koristite nove izgovore za odlaganje zajedničkih planova.
ZDRAVLJE
Napetost.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na vama je da kontrolišete svoja osećanja. Važno je da se dinstancirate u odnosu na različite situacije ili saradnike koji imaju loš uticaj na vašu psihičku ravnotežu i koncentraciju.
LJUBAV
Uvek postoji i ružniji deo stvarnost. Nemojte očekivati da će se problemi rašavati sami po sebi. Pokrenite inicijativu.
ZDRAVLJE
Više šetajte.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Neko kritikuje vaš način rada i pokušava da vas predstavi u negativnom svetlu pred saradnicima. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju.
LJUBAV
Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe. Na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Potrebna vam je crta hrabrosti u susretu sa saradnicima. Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije sa namerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike.
LJUBAV
Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Imate loš predosećaj u proceni poslovnih prilika i novih događaja. Susret ili rasprava sa jednom osobom postaje neizbežna kao povod za oštar poslovni dijalog.
LJUBAV
Ukoliko imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da voljena osoba koristi lažne izgovore, ne budite brzopleti. Sačekajte da se stišaju negativne strasti.
ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da se vaše ideje uklope u zajednička merila i interese.
LJUBAV
Delujete raspoloženo za nove emotivne izazove, a voljena osoba sa neskrivenim oduševljenjem prihvata vaš podsticaj.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop za JUN 2014. koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!