Dnevni horoskop za 11.12.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 11. decembar 2013.

Današnji dan jako zanimljiv po numerologiji – 11.12.13. poslednji datum koji u sebi ima tri uzastopna broja u sledećih 90 godina. Inače, 11. decembar je dan kada su davne 1941. Nemačka i Italija objavile rat Americi, Americi u kojoj se na današnji dan rodio Nikki Sixx basista (od nedavno i modni dizajner) iz Motley Crue-a, jedan od brađe Jackson – Jermaine, političar John Kerry, a na “našim prostorima” pre 51 godine rodio se naš muzičar, kompozitor, glumac, osnivač pokreta Novi primitivizam… Nenad Janković, poznatiji kao Nele Karajlić. Pevač grupe Zabranjeno pušenje i glumac čuvene serije Top lista nadrealista. Čovek koji je kroz njemu svojstven humor predvideo dešavanja na našim prostorima, a i šire, čovek koji će zauvek biti naša legenda. Srećan rođendan Dr Nele!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Plodna razmena iskustava sa kolegama i saradnicima pomoći će vam u razradi jednog plana koji vam već izvesno vreme zadaje teškoće i oduzima dragoceno vreme.
LJUBAV
Predstoji vam kvalitetan napredak u emotivnom odnosu sa partnerom. Vi znate šta vam je potrebno da biste imali stabilnu i skladnu vezu.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Pružiće vam se velike šanse za ostvarenje jednog važnog poslovnog cilja koji bi mogao pozitivno da utiče na vašu karijeru. Od ruke će vam ići kreativne delatnosti.
LJUBAV
Sa voljenom osobom provodićete skladne intimne trenutke. Potrebno je jedino da raščistite neke nejasnoće u vašem odnosu.
ZDRAVLJE
Koristilo bi vam da se malo više odmorite i opustite.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Bićete u mogućnosti da jednu vašu ideju malo bolje razradite, ali nastojte da to što planirate bude u skladu sa vašim trenutnim mogućnostima i sposobnostima.
LJUBAV
Bićete spremni da preuzmete inicijativu za bolju organizaciju vašeg zajedničkog života, posebno ako ste u braku. Ako ste slobodni, moguć je susret i poznanstvo sa potencijalnim partnerom.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Očekuju vas prilivi novca i drugih potrebnih sredstava za nastavak važnih poslova. Imaćete plodne ideje u vezi sa finansijskim transakcijama i ulaganjem novca.
LJUBAV
Bićete izuzetno ljubazni prema članovima vaše porodice i prema partneru. Obraćaćete više pažnje nego obično na njihove potrebe i trudićete se da ih razumete što bolje.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Ostvarićete uspeh u poslovima vezanim za javnost i pravne oblasti. Prilagodljivi ste u odnosu na aktuelne trendove i imate dobar osećaj za potrebe javnosti.
LJUBAV
Bićete u mogućnosti da ostvarite neke zajedničke želje kao i da rešite neke nesuglasice koje su duže vremena ometale sklad u vašem odnosu. Umećete da se prilagodite jedno drugome.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Ukoliko neko osporava vaše ideje, mudro birajte reči koje koristite. Budite promišljeni i izbegavajte impulsivne reakcije.
LJUBAV
Uočićete prave vrednosti u vašoj vezi i bolje ćete se razumeti sa voljenom osobom nego prethodnih dana, što će ojačati vašu međusobnu privrženost.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Nesporazum koji vas prati u susretu sa saradnicima nameće nova pitanja o zajedničkom poverenju i poslovnim interesima. Nećete moći da kontrolišete svoje nezadovoljstvo.
LJUBAV
Delujete uznemireno. Pogađa vas partnerovo ponašanje ili izgovori koje uporno koristi. Ne verujete u sve što čujete.
ZDRAVLJE
Osećate se umorno.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Ukoliko vam je stalo da završite započeti posao, promenite svoju uobičajenu taktiku. Prihvatite savremenije metode rada kako biste odgovorili na različite izazove.
LJUBAV
Važno je da ostvarite emotivnu bliskost u nečijem društvu. Ako ste slobodni, delovaćete vrlo privlačno na okruženje.
ZDRAVLJE
Problemi sa zubima.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Ulažete veliki napor, ali neko nema dovoljno poštovanja za vaše poslovne rezultate. Ipak, vi ste osoba koja neće dozvoliti da vas nepravedno kažnjavaju.
LJUBAV
U emotivnom smislu, prihvatite partnerovu ideju ili rešenje. Nema potrebe da se nadmudrujete.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Delujete aktivno i prikupljate nove informacije sa ciljem da obogatite svoje saznanje o novim događajima na poslovnoj sceni. Izbegavajte svaki vid rizika u poslovnim pregovorima.
LJUBAV
Ponekad naivnost ili popustljivost prema voljenoj osobi donosi loš efekat. Potrebno je da se čuje i vaše mišljenje.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Vi imate dobre ideje, ali neko drugi odlučuje o glavnim aspektima u poslovnoj saradnji. Preostaje vam da se pomirite ulogom koju dobijate i da ispunite svoje obaveze.
LJUBAV
Nema razloga da se ponašate suviše sujetno u susretu sa bliskom osobom. Pažljivije analizirajte nečiju priču i emotivne namere.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Vaši saradnici i prijatelji imaju dobre namere, tako da vas očekuju pozitivni događaji i uspešni rezultati na različitim stranama. Na kraju, pokažite iskrenu zahvalnost.
LJUBAV
Na prvi pogled, partner deluje nezainteresovano za vaše ideje. Na vreme otklonite svoje emotivne slutnje i negativne misli.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!