Dnevni horoskop za 11. jul 2015.

Današnji dnevni horoskop za 11. jul 2015.

Opuštena subota je pred nama.
Vikend nam je došao tačno na vreme, pa ćemo danas više vremena provesti sa prodicom i prijateljima, a zbog uticaja Merkura u Raku biće jako naglašena prodična komunikacija i kućna druženja. Iskoristite tu priliku na najbolji način i uživajte sa najmilijima, samo se pripazite da zbog tog Marsa ne dođe do nekih nesuglasica ili manjih svađa. Ako vidite da neki razgovori vode ka tome, jednostavno se ugrizite za jezik, prećutite nešto i nastavite da uživate u lepoj atmosferi.
Danas imate odlične aspekte za sve u vezi inostranstva – putovanje, upoznavanje ljudi, učenje jezika. Oni koji danas ili sutra kreću na put mogu da očekuju jako prijatno provedene dane daleko od kuće.
Zbog prolaska Meseca kroz znak Bika potrudite se da ne trošite previše teško zarađenog novca, sigurno ćete imati potrebu da nešto kupite, platite, možda i nešto bez čega možete, pa dva puta razmislite da pre nego što izvadite novčanik iz džepa.
A ljubav, imaćete potrebu da je date i da je dobijete, i toga se držite, sve ostalo je manje bitno.
Uživajte!

PS. Pogledajte i mesečni horoskop za jul!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
| OVAN | BIK | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

POSAO
Vaša inspiracija i kreativno raspoloženje deluju podsticajno na okolinu. Imponuje vam saznanje da vas saradnici predstavljaju kao vrlo uspešnu osobu. Važno je da se ostvarite na različitim poljima.
LJUBAV
U određenim situacijama svesno koristite svoje zavodničke manire u odnosu na blisku osobu. Šta god da se dešava, važno je da pokažete pozitivnu stranu svoje ličnosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

POSAO
Nalazite se u pomalo neobičnoj poslovnoj situaciji. Imate utisak da neko od saradnika kontroliše vaš način rada. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora.
LJUBAV
Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna vam je pozitivna orijentacija kako biste prevazišli trenutnu nesigurnost.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

POSAO
Imate dobru volju i preuzimate odgovornost za krajnji ishod u poslovnim pregovorima. Bez obzira na vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete događaje na poslovnoj sceni.
LJUBAV
Potrebno je da bolje razumete nečiju emotivnu slabost ili trenutnu nemoć da odgovori na vaše zahteve. Nema razloga da se ponašate nadmeno.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

POSAO
Delujete snalažljivo pred saradnicima, ali imate loš predosećaj. Ne želite da vas neko dovede u neprijatnu situaciju i ne pričajte previše o svojim namerama.
LJUBAV
Partner trenutno nema previše razumevanja za vaša objašnjenja ili za nove izgovore. Budite dovoljno iskreni, bez obzira na poziciju u kojoj se nalazite.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

POSAO
Odlažete svoje obaveze u nadi da činite značajan ustupak. Ipak, određena usluga koju činite ne predstavlja dobro rešenje. Shvatićete da vam neko nameće teže kriterijume.
LJUBAV
Nalazite se u stanju emotivnog iskušenja i zbog potisnute nesigurnosti i mimo svoje volje pristajete na kompromisno rešenje koje predlaže bliska osoba.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

POSAO
Poslovni dobitak koji očekujete iznenada odlazi u nečije ruke, bez obzira na tu situaciju sačuvajte prisebnost duha. Potrazite svoju dobitničku kombinaciju, ali na nekoj drugoj strani.
LJUBAV
Prikrivanjem istine pred voljenom osobom podstičete svoju nesigurnost. Imate dobre namere, ali to nije dovoljno. Slobodno izrazite svoje emotivne namere.
ZDRAVLJE
Više spavajte.

POSAO
Moguće je da nove obaveze doživljavate kao veliki teret ili izvesnu nepravdu koju vam nameće bliža okolina. Situaciju na poslovnoj sceni treba da analizirate sa određene distance.
LJUBAV
Položaj Meseca dodatno utiče na vašu emotivnu i psihičku osetljivost. Teže nego obično razlikujete istinu ili svoje subjektivne želje u odnosu na realne mogućnosti.
ZDRAVLJE
Melanholija.

POSAO
Preterana ambicioznost ili neskromnost u proceni ličnih mogućnosti uzrokuje različite nesporazume u krugu saradnika. Nepotrebno se zapetljavate u neke nove poslove.
LJUBAV
Delujete uznemireno i ne uspevate da ostvarite svoje emotivne planove na način na koji ste to zamislili. Polako vam ponestaje strpljenja.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

POSAO
Umesto da drugima velikodušno nudite svoju pomoć, obratite pažnju na svoje probleme i zatražite nečiju podršku. Važno je da izmirite neke račune ili obaveze.
LJUBAV
Vaše reči ne zvuče dovoljno iskreno pred voljenom osobom. Kada situacija ne ide u onom pravcu koji očekujete, preterujete sa novim izlivom emocija.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

POSAO
Verujete u svoje poslovne vizije, ali ponekad je teško pokrenuti početno interesovanje i stvaralački ritam među saradnicima. Imate utisak da se sve svodi na princip uzimanja ili davanja.
LJUBAV
Čini vam se kako se nalazite u fazi nostalgičnog raspoloženja. Moguće je da vam nedostaju nečije prisustvo i emotivna pažnja.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

POSAO
Uspešno predviđate nečije poslovne poteze i umete da nametnete svoje mišljenje. Na sreću, okolina postuje vaš uspeh i ulogu u zajedničkoj akciji.
LJUBAV
Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u krugu bliskih prijatelja kako biste još vise uživali u krugu onih koji su vam dragi. Trenutno imate veliki i pozitivan uticaj na voljenu osobu.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

POSAO
Delujete samouvereno i energično. Vaš stil izražavanja okolina tumači na različite načine, ali vi ne odustajete od svojih ciljeva. Verujete ste na korak do velikog uspeha.
LJUBAV
Imate nameru da osvojite nečiju naklonost, ali pokazaće se da to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom preterivanja. Zastanite na trenutak i usporite svoj.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/888-889
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!
Pozivi trenutno mogući samo iz Srbije.

Detaljan Mesečni horoskop za jul 2015. koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!