Dnevni horoskop za 12.09.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 12. Septembar 2013.

Dragi prijatelji, pred nama je još jedan lep jesenji dan, dan koji treba da provedete sa vama najdražim osobama, i da zaboravite na sve brige koje vas muče. Danas se posebno raduju rođendanci Paul Walker, Jennifer Hudson, Yao Ming, i nama najpoznatiji slavljenik – Edin Dervišhalidović, popularni Dino Merlin, autor nebrojeno mnogo hitova koji se slušaju na našim prostorima, a i šire. Želimo mu još puno, puno hitova i još više zdravlja, a vama dragi posetioci, da vam današnji dnevni horoskop predvidi nešto lepo!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Nekom kao da se posrećilo da ostvari svoje poslovne ciljeve, ali na vama je da kompletnu situaciju ispratite sa dužnim poštovanjem. Izbegavajte rivalstvo ili takmičarsku atmosferu.
LJUBAV
Strpljivo sačekajte na nečiji poziv ili na partnerovo prisustvo. Bez obzira na volju postoje situacije koje ne možete ubrzati i promeniti u svoju korist.
ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Nove informacije ili događaji na poslovnoj sceni predstavljaju dobar povod za zajednički uspeh. Podstičite kod sebe smisao za praktičnom i efikasnim radom.
LJUBAV
Neko pokušava da vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Ali, vi imate unapred zacrtane ciljeve i ne odstupate lako od svojih emotivnih namera. Možda treba dobro da razmislite o nečijem savetu.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Novi događaji na poslovnoj sceni imaju negativan uticaj na vašu koncentraciju. Ne uspevate da ispunite sve planirane obaveze u predviđenom roku. Važno je da svoju pažnju posvetite prioritetima.
LJUBAV
Bolje je da se previše ne zanosite velikim emotivnim željama ili nečijim obećanjima. Nemojte precenjivati lične mogućnosti i nečije slabosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Ukoliko neko kritikuje vaš način rada, nema razloga da reagujete suviše sujetno ili impulsivno. Obratite pažnju na koristan savet. Uvek postoji mogućnost da se ostvari poslovni dogovor.
LJUBAV
U odnosu sa voljenom osobom potrebna vam je možda realnija procena. Nemojte tražiti neke nemoguće ustupke. Sa više poštovanja prihvatite ono što dobijate.
ZDRAVLJE
Potrebno je da poboljšate fizičku kondiciju.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Ukoliko nemate dovoljno poverenja u određene saradnike, možda treba na vreme i pravilno zaštiti svoje poslovne interese. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima, već da preuzmete inicijativu.
LJUBAV
Partner uz svu dobru volju možda ne razume uvek i u potpunosti sve vaše namere pa očekuje da se konkretno izjasnite oko planova.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na način ishrane.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Nove informacije zvuče komplikovano i neki saradnici ne ispunjavaju u potpunosti sva vaša očekivanja, ali vi se dobro snalazite u različitim situacijama. Detaljno proverite okolnosti, pre nego što započnete novu akciju.
LJUBAV
Povremeno osećate izvesnu nelagodnost pred bliskom osobom i delujete napeto. Nemojte davati pogrešna obećanja i prihvatite iskreni razgovor.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Neko vas dovodi pred skoro svršeni čin ili u nezgodnu poslovnu situaciju. Zato izbegavajte afektivno ponašanje i zatražite podršku. Sve što činite ostavlja određene posledice na vaš poslovni život.
LJUBAV
Sačuvajte emotivnu distancu koja vam je potrebna. Ukoliko ste mladi i slobodni, nemojte dozvoliti da vas zavedu nečiji laskavi komplimenti.
ZDRAVLJE
Uzimajte više tečnosti.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Zainteresovani ste za neke skrivene informacije ili za poslove koji se obavljaju na zaobilazan način. Privlače vas veliki izazovi ili mogućnost da udvostručite svoje poslovne rezultate.
LJUBAV
Nema potrebe da vam nečije prisustvo iznenada pomuti razum ili da se sukobljavate sa voljenom osobom. Uz povećani sluh za toleranciju kontrolišite i svoju impulsivnu stranu prirode.
ZDRAVLJE
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Na vama je da sprovedete u delo nečije ideje, jer na takav način možete da ostavite dobar utisak u susretu sa saradnicima. Ukoliko vam je stalo da ostvarite neki dvostruki dobitak, budite dovoljno ubedljivi.
LJUBAV
Planirajte novi ljubavni susret. Kod bas provejava romantično i dobro raspoloženje, a partner želi iskreno da bam ugodi na neki neobičan ili poseban način.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Položaj Meseca trenutno deluje izazovno na vaše psihičko stanje i zato u određenim situacijama reagujete pomalo nekontrolisano ili na osnovu prvog impulsa. Ne slušajte komentare okoline.
LJUBAV
Nemojte dozvoliti da se bliska osoba oseća zapostavljeno. Izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Upotrebite i neke svoje skrivene adute.
ZDRAVLJE
Prijaće vam odmor i psiho-fizička relaksacija.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Važno je da plasirate svoje ideje u odabranom društvu i na pravo mesto. Unapred osmislite svaki potez pre nego što javno izložite svoje ideje pred saradnicma.
LJUBAV
Ako vas muče nove emotivne sumnje, otvoreno razgovarajte sa voljenom osobom. Nemojte donositi neke ishitrene zaključke na osnovu svog prvog utiska.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Važno je da se pravilno razumete sa saradnicima ili da jasno definišete zajednička pravila u poslovnoj saradnji. Svako od vas treba da odradi svoj deo posla na najbolji način.
LJUBAV
Nema potrebe da se ponašate suviše strogo ili hirovito prema voljenoj osobi. Nasuprot tome, pokažite više nežnosti i razumevanja u svakom pogledu. Od vas se to i očekuje.
ZDRAVLJE
Izbegavajte nezdravu ishranu.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!