Dnevni horoskop za 13.01.2014.

 Današnji dnevni horoskop za 13. januar 2014.

13. januar, dan kada još jedno možemo da slavimo Novu Godinu, da ponovimo sve što smo radili 31.12. ali već sutra svi onako mamurni u nove radne pobede. Dakle, svima koji će da je čekaju i dočekaju želimo lep provod, a onima koji je ne slave ili će je dočekati u krevetu želimo lep odmor. 13. dan januara pamtimo kao dan rođenja srpskog književnika Jovana Sterije Popovića, dan kada su rođendani Orlando Bloom, Patrick Dempsey, Jill Wagner, a napustili su nas Miljan Miljanić i Ipe Ivandić. Dan posvećujemo svima onima koji će večeras u lud i nezaboravan provod, lepo se provedite i čuvajte se petardi, nadamo se da je period eksplozija konačno završen, pa smo mirni do sledeće godine. Dnevni horoskop spreman, uživajte!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite pravi način ili sredstvo koje će vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Delimična rešenja vas samo usporavaju.
LJUBAV
Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje preteruje u svojim očekivanim zahtevima ili koristi pogrešne izgovore.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
U skladu sa prethodnim iskustvom, sada menjate svoj stil ili poslovnu strategiju u odnosu na okolinu. Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike.
LJUBAV
Lako menjate svoje emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umete vešto da se prilagodite.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Jasno vam je da završni rezultati zavise od sposobnosti da se pravilno organizujete. Svoju pažnju prvenstveno usmeravate na osnovne ciljeve, ali ne odustajete ni od nekih alternativnih ideja.
LJUBAV
Najbolje se osećate kada imate utisak da držite pod strogom kontrolom neke važne situacije iz privatnog života, mada partner sve češće ume da vas iznenadi. Na sreću, nema razloga da brinete.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Sve možete da postignete kada se nalazite u centru glavnih dešavanja. Uspeh vam se nalazi na dohvat ruke. Učinite sve što je potrebno da ostvarite maksimum.
LJUBAV
Ponekad skoro imperativno ne odustajete od svojih emotivnih namera, čak i po cenu da svi oko vas misle drugačije. Dobro razmislite jer sve ima svoju cenu koju ne treba zanemariti.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Skloni ste preteranom detaljisanju, ali nije sve onako kao što pretpostavljate. Potrudite se da ubrzate svoj poslovni ritam i da završite sve što ste započeli.
LJUBAV
Zahtevi koje upućujete svom partneru ne nailaze na dobar odjek, ali vi ste čvrsto naumili da ostvarite ono što želite. Delujete vrlo uporno.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Jasno vam je da u nekim važnim situacijama nemate dovoljan uticaj na razvoj poslovnih događaja. Zatražite nečiju podršku ili dobar savet. Postoje rešenja koja iziskuju novi kompromis.
LJUBAV
Trudite se da ostavite utisak kao da sve funkcionise na dobar način, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Ne želite da neko menja vašu poslovnu orijentaciju ili da upravlja vašim planovima. Spoj dobre intuicije i analitičke procene donosi novi uspeh.
LJUBAV
Umete da ostvarite ono što želite, bez obzira na različite komplikacije koje vas prate ili na nečije primetno negodovanje. Ne pristajte na emotivne kompromise.
ZDRAVLJE
Bolovi u mišićima.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Stalo vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite svoje najjače adute sa kojima raspolažete. Velike ambicije ponekad donose nove prednosti.
LJUBAV
Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na sreću delujete vrlo ubedljivo i zavodljivo. Svesno koristite svoj šarm u pravoj meri.
ZDRAVLJE
Posetite stomatologa.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Spremni ste na profesionalno dokazivanje pod različitim uslovima. Obratite pažnju na neke korisne informacije koje će vam olakšati put do uspeha.
LJUBAV
Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri vaše subjektivne granice. Uživajte u bliskom društvu.
ZDRAVLJE
Dobro.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika nema ni zapaženog uspeha ili šireg odjeka među saradnicima.
LJUBAV
Izbegavajte emotivne kontraste u reakacijama. Zbunjujete partnera nekim idejama ili čestim promenama u mišljenju. Teško je slediti vaš ritam kada se zanesete.
ZDRAVLJE
Alergije.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Imate dovoljno iskustva da realno sagledate sve prednosti ili nedostatke koji proizilaze iz mogućeg poslovnog udruživanja. Intelektualne sposobnosti su presudne u proceni.
LJUBAV
Teško vas je razuveriti od ideja koje imate, ali čini vam se da neko nema dovoljno razumevanje za vaše emotivne potrebe. Bez obzira na sve, nemojte utonuti u melanholiju.
ZDRAVLJE
Neraspoloženi ste.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Vešto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Uspeh je na vašoj strani dok god imate jasnu želju.
LJUBAV
Spremni ste da učinite skoro sve za svog partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava vašu uspostavljenu dominaciju i integritet. Ponekad vam je teško da pretpostavite različita mišljenja.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!