Dnevni horoskop za 13.03.2015.

Današnji dnevni horoskop za 13. mart 2015.

Petak je, a Mesec je u tranzitu kroz znak Strelca, pozitivna energija bi morala da se nagomilava u vama, samim tim raspoloženje i optimizam. Svi ćemo danas biti pozitivniji, bolji, imaćemo više snage, pa je lep vikend zagarantovan. Uz to, kažu i da nas očekuje pravi prolećni vikend, pa se potrudite da danas što pre je moguće završite sve obaveze, da vas ništa ne bi ometalo za vikend i onda isplanirajte šta raditi narednih dana. To je bar lako.
Inače, danas je čuveni petak 13., već nekoliko puta smo pisali o njemu, njegovom značenju i verovanju o tom danu, pa nećemo da se ponavljamo, ali ako je po zvezdama – makar bili najsujeverniji, danas stvarno nema razloga za brigu.
Na brzinu u istoriju – 1781. otkrivena sedma planeta Sunčevog sistema – Uran, 1865. robocima u USA dozvoljeno da postanu slobodni pod uslovom da budu vojnici u južnjačkoj arimiji, 1881. ubijen ruski cal Aleksandar II. 1988. predsednik Južne Koreje doneo odluku o masovnoj amnestiji koja je obuhvatila preko 5 miliona osoba!
Rođendan slavi Vesna Trivalić, a na današnji dan napustio nas je najveći književnik sa ovih prostora – Ivo Andrić.
Uživajte u petku i toliko zasluženom vikendu!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
| OVAN | BIK | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

POSAO
Dajete sve od sebe, ali uvek postoji neko ko Vas kritikuje. Potrudite se da nadmudrite svoje saradnike, koji Vam postavljaju otežavajuće uslove ili iznenada stvaraju dodatne komplikacije.
LJUBAV
Važno je da Vaše ideje i emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Na Vama je da zavedete osobu koja Vam se dopada.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

POSAO
Važno je da napravite dobar izbor i da se pravilno zaštitite od negativnih uticaja. Nemojte dozvoliti da se loš dijalog, negativno odražava na nivo poslovne saradnje ili na rezultate koje očekujete od zajedničke akcije.
LJUBAV
Zatražite nečije razumevanje i emotivnu podršku. Nema razloga da suviše maštate o stvarima koje su daleke i nedostižne.
ZDRAVLJE
Izražena napetost.

POSAO
Ishod u poslovnim planovima koje imate u većoj meri zavisi od nečijeg uticaja, stoga budite iskreni pred jednom starijom osobom. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sujeta i poriv za pobedničkim trijumfom.
LJUBAV
Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu, kao i za različite probleme sa kojima se suočava voljena osoba. Možda neko od Vas očekuje mnogo više nego što to pretpostavljate.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

POSAO
Nova neprijatnost ili sukob sa jednom osobom nateraće Vas da stvari posmatrate drugačijim očima. Važno je da se ne zanosite poslovnim temama koje predstavljaju potencijalni rizik.
LJUBAV
Primećujete da Vaše želje ili poruke ne dopiru do partnera. Ne volite da Vas neko drži u svojoj senci ili u emotivnoj neizvesnosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

POSAO
Dogovor sa jednom osobom ukazuje na mogući neuspeh ili na poslovno-finansijski promašaj. Ipak ne možete mnogo promeniti u svoju korist, osim da dostojanstveno prihvatite poraz kao poučno iskustvo i novu priliku.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom delujete sumnjičavo, ne želite unapred da dajete velika obećanja. Koristite svoju omiljenu taktiku.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

POSAO
Umesto aplauza ili pohvala u ime zajedničkog uspeha, do Vas dopiru neodredjeni komentari i nečija kritika. Nemojte dozvoliti da Vas isprovociraju nečiji postupci ili neistina, sačuvajte prisebnost duha pred saradnicima.
LJUBAV
Morate imati više razumevanja za voljenu osobu. Postoje stvari koje se ne mogu lako objasniti, budite strpljiviji.
ZDRAVLJE
Prijaće Vam šetnja.

POSAO
Nalazite se u dilemi izmedju više poslovno-finansijskih mogućnosti. Na kraju, pokazaće se da ni jedna od njih ne zadovoljava Vaše osnovne kriterijume ili interesovanja.
LJUBAV
Nema potrebe da se suviše ističete u nepoznatom društvu, zanos ume lako da zavara. Posvetite svoju pažnju bliskoj osobi i zajedničkim temama.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

POSAO
Delujete nezainteresovano za različita pitanja koja Vam postavlja jedna starija osoba. Većinu poslova pokušavate da završavate samostalno i u skladu sa ličnim interesima. Ipak, nedostaje Vam objektivna procena.
LJUBAV
Nemojte davati ishitrena ili velika obećanja voljenoj osobi. Postoji mogućnost, da iznenada promenite svoje mišljenje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

POSAO
Postoje otežavajuće okolnosti koje ne možete da zaobidjete. Tražite lakše rešnje, ali sve sto pokušavate ne donosi pozitivan efekat. Neko Vam daje do znanja, da nema previše razumevanja za Vaše poslovno-finansijske zahteve.
LJUBAV
Izbegavajte novu raspravu u susretu sa voljenom osobom. Trenutnu poziciju ne možete da promenite u svoju korist.
ZDRAVLJE
Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

POSAO
U susretu sa saradnicima postoje različiti nesporazumi i to Vam daje za pravo da insistirate na istini. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje ciljeve i zapaženi uspeh, pokažite veću energičnost u odredjenim situacijama.
LJUBAV
Delujete nesigurno, potrebno Vam je nečije emotivno ohrabrenje. Slobodno izrazite svoje želje ili osećanja koja potiskujete.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

POSAO
Ukoliko Vas je neko povredio lošim postupcima ili nedoličnim ponašanjem, kontrolišite svoje nezadovoljstvo. Poslovne situacije ne treba da doživljavate suviše emotivno.
LJUBAV
Budite dovoljno iskreni pred voljenom osobom. Ponekad ni velike reči nisu dovoljne, nemojte štedeti na svojim osećanjima i pokažite kako činite ono što obećavate.
ZDRAVLJE
Hranite se zdravije.

POSAO
Nema razloga da očekujete nečije pokajanje o poslovnim postupcima. Uzalud insisitrate na istini o kojoj drugi ne žele javno da govore ili da se izjašnjavaju u Vašu korist.
LJUBAV
Budite pažljivi pred voljenom osobom. Svaki gest iskrene pažnje, deluje animirajuće i predstavlja uvod u zajednički užitak.
ZDRAVLJE
Prijaće Vam relaksacija.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop za mart 2015. koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!