Dnevni horoskop za 13.12.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 13. decembar 2013.

Petak, 13. je! Dan koji će neki ljudi provesti unutar svoja četiri zida, da budu na sigurnom dok ne dođe ponoć i novi dan. Znate li da iz tog razloga po svetu postoji veliki broj bolnica i hotela koje nemaju sobu broj 13, u nekim visokim zgradama sa 12. sprata idete direktno na 14. a u Škotskoj ni na jednom aeorodromu ne postoji izlaz br 13, već posle 12 ide 12b! Strah od petka 13. se zove paraskavedekatriafobija… Ovaj 13.12. pamtimo kao dan kada se u USA otvorila prva muzička prodavnica, u Hagu osnovan Međunarodni sud, James Dean otpočeo svoju karijeru reklamom za Pepsi. Rođendane slave američke pevačice Taylor Swift, Amy Lee i njihov srpski kolega Era ojdanić! Želimo vam divan petak 13. i još lepši vikend! Najtačniji dnevni horoskop čeka da ga pročitate!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Taktiziranje u međuljudskim odnosima vam teško polazi za rukom i po ko zna koji put ispravljate greške saradnika. Pripazite da u brzini nekome ne pošaljete ishitrenu poruku i izazovete nesporazum.
LJUBAV
Već duže vreme vam privlači pažnju osoba koja je na putu ili u drugom gradu. Čekate poruku ili poziv koji nikako da stigne.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Nagomilane obaveze iz prethodnog perioda oduzeće vam dodatnu energiju. Zabrinutost za finansije polako jenjava. Odnosi sa autoritetima i šefovima mogu vam doneti stres.
LJUBAV
Potreba za sigurnošću i osećaj usamljenosti u odnosu sa voljenom osobom mogu vas naljutiti. Vaša mirna priroda će ipak sve držati pod kontrolom.
ZDRAVLJE
Osetljivo vam je grlo.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Pokušavajući da izgladite ni malo prijatnu situaciju na radnom mestu, možete doći u situaciju da izmanipulišete dokumentima ili nečijim potpisom. Greške saradnika su takođe izvesne.
LJUBAV
Bez većih razloga, možete ući u raspravu sa partnerom. Finansije ili stambeno porodična pitanja mogu izazivati nemir.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na vensku cirkulaciju.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Ljuti ste na saradnike i čini vam se da dobijaju privilegije koje ne zaslužuju. Ukoliko se bavite privatnim poslom, odluke koje donosite mogu imati trajni efekat. Koliko god da loše ide, ne brzajte sa prekidom posla
LJUBAV
Vraćate se na prošla iskustva i situacije i dramatično ih doživljavate. Misao o prošlosti može vas bespotrebno uznemiriti. Planirajte budućnost.
ZDRAVLJE
Prolazne stomačne tegobe.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Nenadani poziv nekadašnjih saradnika može vam popraviti raspoloženje. Osećaj da kontrolišete situaciju vam imponuje. Ukoliko ste niste zaposleni, bolje organiyujte slobodno vreme.
LJUBAV
Zarobljeni ste u situaciji ili odnosu koji traži brzo razrešenje, ali materijalne okolnosti vam ne daju bolje rešenje. Ukoliko ste sami, povratak osobe iz prošlosti će vas uznemiriti.
ZDRAVLJE
Pripazite na oscilacije u krvnom pritisku.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Saradnici vam nalažu tempo koji ne možete da partite. Vi ste perfekcionista i ništa ne radite bez sistematičnosti, pa vam gubljenje u detaljima smeta. Gužva na poslu i saradnici koji vas prekidaju će vam produžiti radno vreme.
LJUBAV
Ukoliko ste usamljeni, platonsko interesovanje za osobu koju srećete na poslu može dobiti na ozbiljnosti. Ukoliko ste u vezi ili braku, rešavaćete problem koji se tiče partnera
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Serija sitnih stresova na poslu doneće po ko zna koji put potrebu da balansirate i da na fin način kažete saradnicima šta mislite. Potreba da se pravda osigura, biće naglašena.
LJUBAV
Dopadate se mlađoj osobi koju srećete na poslu. Vas to u ovom trenutku ne zanima, ali ona je strpljiva i zna kako da dopre do vas.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Isčekujete povoljne vesti sa posla ili vesti vezane za posao i pomalo gubite takt. Hronično stanje besparice i nezavidna situacija finansijske uslovljenosti od drugih vas čini nervoznim.
LJUBAV
Okupiraće vam pažnju neko koga malo poznajete, a ko pokušava da ostvari komunikaciju sa vama posredstvom komšija, rođaka i prijatelja.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Trenutno ste najmanje zainteresovani za posao, pa ćete ga samo rutinski obavljati. Novac vas opterećuje i mislite da ste zaslužili mnogo više za svoj rad.
LJUBAV
Idealista, kao i uvek, u odnosu vidite samo najbolje stvari. No, partnerstvo može postati ratna zona ako se budete opustili previše.
ZDRAVLJE
Pripazite na lumbalni deo kičme.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Sreća vas nekako zaobilazi ovih dana. Ipak, mogućnosti da se tokom dana naprave neki dogovori ili postigne sklad sa saradnicima, promeniće vašu poziciju.
LJUBAV
Danas ste u centru pažnje drugog pola, samo još to i da primetite. Sviđate se nekom ko je mnogo mlađi od vas i to može biti uzrok vaše distance.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Poslovne prilike obiluju nejasnim okolnostima. Nesigurnost i sumnja u vlastite sposobnosti, koje pored svega nisu male, mogu omesti produktivnost.
LJUBAV
Partner je okrenut radu i brigama vezanim za novac i to vas čini dodatno usamljenim. Ukoliko ste slobodni, posredstvom prijatelja, u vaš život može ući interesantna osoba.
ZDRAVLJE
Osećaj uznemirenostI i napetost.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Iscrpljeni ste i nemate volje za rad. Najradije biste prespavali radno vreme. Ukoliko je odlazak na posao nužan, loša koncentracija i finansijski izdaci mogu vam pokvariti sve planove.
LJUBAV
Vezanost za partnera poprima novu notu. Osećaj podrške koji primate biće dovoljan da se ispunite mirom.
ZDRAVLJE
Uzimajte što više tečnosti.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!