Dnevni horoskop za 13. avgust 2015.

Današnji dnevni horoskop za 13. avgust 2015.

Četvrtak, trinaesti dan meseca je pred nama, noć smo proveli pod uticajem Merkurove opozicije sa Neptunom pa je moguće da se od otvaranja očiju sakrijete od stvarnosti, da ispod pokrivača ostavite sve probleme i nedaće koje vas muče. Ostavite ih tu ispod a sa sobom ponesite samo lepe misli, dan će vam biti mnogo prijatniji.
Tokom podneva Sunce pravi trigon sa Uranom što će vam doneti toliko potrebnu energiju koju ćemo moći da upotrebimo kako za radne obaveze, tako i za beg od svega što nam je dosadilo, dobrim raspoloženjem ovaj dan možemo da pretvorimo u poseban. Energiju predveče skoristite za ljubav, budite otvoreni sa partnerom jer će vam to pomoći da u narednom periodu budete još uspešniji u svim životnim oblastima, jer od ljubavi sve počinje.
Lep i energičan dan vam želimo!

PS. Ako želite da znate šta vas čeka tokom ovog meseca, pogledajte mesečni horoskop za avgust!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
| OVAN | BIK | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

POSAO
Očekujete pozitivan odgovor za nastavak poslovne saradnje. Međutim, novi događaji se komplikuju mimo vaše volje. Potrebno je da tačno procenite do koje mere ste spremni da ispunite nečije zahteve.
LJUBAV
Prati vas pomalo loš ljubavni dijalog. Potrudite se da smirite voljenu osobu umesto da situaciju dovodite do novog emotivnog usijanja, zbog čega oboje možete samo zažaliti.
ZDRAVLJE
Bolovi u mišićima.

POSAO
Novi događaji na poslovnoj sceni menjaju ustaljeni ritam ili pravila ponašanja u odnosu sa saradnicima. Nedostaju vam oprez, postupnost i strpljenje, kao glavni aduti koje treba da koristite.
LJUBAV
Zaneti ste pomalo ruzičastom slikom i imate velika emotivna očekivanja. Nema razloga za preteranim eksponiranjem u nepoznatom društvu i ako ne postoji dobar povod.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

POSAO
Neko vam indirektno daje do znanja da vaša uloga nije od posebnog značaja u poslovnoj saradnji. Ukoliko ne možete da ostvarite zadovoljavajući nivo u komunikaciji i pregovorima sa saradnicima, posvetite pažnju samostalnim poslovima.
LJUBAV
Nema potrebe da smišljate nove izgovore koji mogu da vas predstave u pogrešnom svetlu pred bliskom osobom, jer ne može uvek da razme vaše namere.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

POSAO
Novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju blic procenu i brzo prilagođavanje. Opterećeni ste različitim obavezama i faktorom neizvesnosti.
LJUBAV
Planirajte neku omiljenu zabavu ili novi ljubavni susret. Neko vas podstiče na dobro raspoloženje i na emotivnu inicijativu koju treba da prihvatite.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

POSAO
Ukoliko ste zainteresovani za nove poslovne izazove, potreban vam je dobra procena. Upotrebite moć sugestije kada pregovarate sa poslovnim partnerima.
LJUBAV
Osmislite dobar plan i originalan nastup koji treba da zadovolji blisku osobu u skladu sa ulogom koju imate. Važno je da napravite dobar izbor u svakom pogledu.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

POSAO
Suočavate se sa novim i napornim obavezama. Važno je da utičete na nečije mišljenje kako biste ubrzali zajedničku akciju. Odlaganjem svojih obaveza ne možete dobiti nikakvu korist, zato pokrenite inicijativu.
LJUBAV
Očekuje vas prijatno iznenađenje u susretu sa bliskom osobom. Potrudite se da uzvratite na sličan način i budite dovoljno maštoviti kako biste imali neki novi i ugodan doživljaj.
ZDRAVLJE
Probemi sa kožom.

POSAO
Izbegavajte sporedne obaveze koje vas nepotrebno zamaraju. Usmerite svoju pažnju na prioritetna pitanja, a ostalo prepustite bliskim saradnicima. Uvek postoje iskusni saradnici koji nude korisna rešenja.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom postavljate uslove koji nailaze na nerazumevanje ili na negativan ton. Priželjkujete više nego što je možda u ovom trenutku moguće i da dobijete.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

POSAO
Svoje poslovne planove ne možete da ostvarite bez nečijeg posredovanja. Potrebno vam je zeleno svetlo ili saradnička podrška. Ukoliko ste dovoljno razumni, prihvatićete korisnu sugestiju.
LJUBAV
Nema potrebe da se sukobljavate sa bliskom osobom oko nekih sitnica. Emotivne nesuglasice nisu toliko značajne da bi preterano uticale na nove događaje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

POSAO
Stalo vam je da budete u toku glavnih događaja, ali imate utisak da vam promiču nove informacije koje imaju važno značenje. Ipak u odlučujućem trenutku, spremni ste na rizik.
LJUBAV
Nema razloga za velika emotivna očekivanja posebno kada se nalazite u društvu u kome niste rado viđeni ili prihvaćeni. Posvetite svoju pažnju bliskoj osobi.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

POSAO
Uvek postoji lakši ili teži put do uspeha. Pažljivo analizirajte različite izazove i mogućnosti koje postoje na poslovnoj sceni. Novi uspeh treba dodatno da vas motiviše na stvaralaštvo.
LJUBAV
Planirajte izlazak ili emotivni susret. Prijaće vam društvo bliske osobe. Važno je da se osetite poželjno u nečijoj blizini kako biste uz novu radost osetili i samopuzdanje.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

POSAO
Izbegavajte različite izazove ili poslovni rizik. Brzopletost i impulsivno ponašanje u susretu sa saradnicima može da prouzrokuje dodatne komplikacije.
LJUBAV
Nema razloga da ignorišete nečije nezadovoljstvo. Obratite pažnju na komentare koje vam upućuje bliska osoba. Lako možete da ispravite propuste koje ste učinili.
ZDRAVLJE
Više šetajte.

POSAO
Očekuju vas različite obaveze. Potrebno je da se pravilno organizujete u susretu sa saradnicima. Na vreme zatražite nečiju podršku ili posredovanje. Svaki vid poslovne preventive pokazaće se kao dragocen.
LJUBAV
Partner deluje sumnjičavo i to se odražava na vaše neraspoloženje. Ne želite da se sukobljavate oko sitnica koje vas nepotrebno razdvajaju, ali trenutno ne pronalazite ni rešenje.
ZDRAVLJE
Važno je da se opustite.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/888-889
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!
Pozivi trenutno mogući samo iz Srbije.

Detaljan Mesečni horoskop za avgust 2015. koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!