Dnevni horoskop za 14.10.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 14. Oktobar 2013.

Ponedeljak. Dan kada je najteže ustati, najteže razbuditi se, dan koji najduže traje i nikako da prođe. Ali dobro, preguraćemo ga kao i svaki do sada, ali ne tako lepo kako ce da ga proveru Usher koji puni 35, Roger Moore 86, Ralph Lauren 74, njegov konkurent Isaac Mizrahi 52, Cliff Richard 73… Inače na današnji dan 1894. u Beogradu je krenuo prvi tramvaj na konjsku vuču (i bolje je funkcionisao od današnjih), i išao je od Slavije do Kalemegdana. U to ime, želimo vam lep ponedeljak i ostatak sedmice. Današnji horoskop vas čeka!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Koristite stroge kriterijume kako biste maksimalno zaštitili svoje interese u poslovnm pregovorima. Ne treba da se ponašate suviše strogo prema osobi koja ima dobru nameru.
LJUBAV
U odabranom društvu i uz nečije emotivne podsticaje, svet oko vas izgleda mnogo bolje i lepše. Opustite se uz blisku osobu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
U poslovnom dijalogu postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Neko od saradnika pažljivo analizira vaše ponašanje i donosi ocenu o ukupnim rezultatima.
LJUBAV
Umesto da nepotrebno morališete i pridikujete za različite sitnice koje primećujete, potrudite se da ulepšate nečije emotivno raspoloženje.
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Ponekad sve postaje relativno i podložno iznenadnim promenama i zato nemojte donositi zaključak bez konsultacije sa bliskim saradnicima. Izbegavajte varijantu sve ili ništa.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom upotrebite oprobani recept koji vodi ka novom emotivnom i strasnom zblizavanju. Kao i uvek, dobra volja čuda čini.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Ponekad treba upotrebiti poznato šahovsko pravilo „taknuto-maknuto“. Saradnici očekuju da delujete dovoljno snalažljivo u različitim situacijama i prilikama.
LJUBAV
Pažljivije analizirajte voljenu osobu kako biste otkrili nove detalje koji mogu da ispune zajednička očekivanja i potrebe koje imate.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Imate dobru nameru, ali postoje iznenadne okolnosti koje vas sputavaju da ostvarite svoje poslovne planove. Bolje je da se zaustavite u nekom kritičnom trenutku.
LJUBAV
Ako vam je zaista stalo do ljubavnog pomirenja, pružite novu priliku svom partneru. Nije teško pokazati da imate dobre namere.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Nalazite se pred novom poslovnom dilemom i potreban vam je nečiji dobar savet. Stalo vam je da održite nivo uspešne saradnje, ali ne dozvoljavate da vas neko sputava ili moralno ucenjuje.
LJUBAV
Ponekad vas ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv koliko biste to želeli, ali vi imate dobru volju da to promenite.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Pravilna informisanost pruža šire mogućnosti za dobar izbor i poslovnu afirmaciju. Vaši saradnici imaju dobre ideje i zato obratite pažnju na sve korisne informacije.
LJUBAV
Moguće je da ste nehotično povredili nečija osećanja. Glas savesti vas podseća na iskreno izvinjenje. Pokažite znake pažnje i iskrenu privrženost.
ZDRAVLJE
Problemi sa kičmom.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Ukoliko nemate dovoljno interesovanja da se posvetite nekim zamornim temama, budite iskreni i nemojte davati zvanična obećanja. Nedostaje vam jača koncentracija.
LJUBAV
Preterana doza hrabrosti ili emotivne samovolje može da iskomplikuje zajednički život i odnos sa bliskom osobom.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Bez obzira na vašu intelektualnu snalažljivost i efikasnost, postoje stvari koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procenu. Kada stvari ne idu u željenom pravcu, gubite motivaciju.
LJUBAV
U emotivnom smislu brinete bez pravog razloga. Voljena osoba trenutno ne želi da vam poverava svoje misli. Ali, i sami postupci dovoljno govore o nečijim osećanjima.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Ako prekršite osnovna poslovna pravila, postoji mogućnost da vam se pripiše veći deo krivice nego što to zaslužujete. Bolje je da svoje obaveze završite na rutinski način.
LJUBAV
Potrebna vam je dobra volja i veliko strpljenje da se uzdržite u nekim reakcijama pred voljenom osobom. Imate različite stavove i viđenja.
ZDRAVLJE
Hranite se zdravije.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Zainteresovani ste za neke savremenije ideje i pokušavate da se rasteretite od napornih obaveza. Pažljivije analizirajte svoje saradnike. Neko vam daje dobar primer.
LJUBAV
Prati vas emotivno zatišje. Utonuli ste u svoj svet ideja i iščekujete promene ili nekoga ko će u vama pokrene snažne impulse. Nemate dovoljno samopozdanja.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Teško vam je da se organizujete kada vas saradnici neprekidno ometaju sa različitim zahtevima. Stalo vam je da ostvarite saglasnost oko zajedničkih interesa.
LJUBAV
Partner često postavlja pitanja koja u vama podstiču nelagodnost ili loš predosećaj. Suviše strepite od nečije reakcije. Opustite se.
ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!