Dnevni horoskop za 15.05.2014.

Današnji dnevni horoskop za 15. maj 2014.

Kiša, kiša, kiša i samo kiša 🙂 To je ono što nas sve danas očekuje, sem naravno posetilaca iz dalekih krajeva, i šta drugo da vam poželimo sem da provedete dan na nekom suvom i toplom mestu, i ako je ikako moguće da ne izlazite iz kuće… Ako ipak morate, onda vam želimo da se ne zaglavite u nekoj bari, potoku, ili bilo gde u saobraćaju. Dan koji je pred nama će u ovim krajevima biti haotičan, ali svaki haos ima svoj kraj, pa će tako i ovo proći.
U prošlosti, 15. dan maja nije bio ovako kišovit, pamtimo ga kao dan kada su 1940. počele da se prodaju prve najlon čarape, dan kada je osnovan radio B92, dinar 2002. postao konvertibilan nakon haosa koji je godinama pre toga vladao…
Rođeni na današnji dan su Pjer Kiri, omražena nam i mrska Medlin Olbrajt, teniser Andy Murray, Mike Oldfield.
Još jednom, želimo da vam dan prođe suvo, bez poplava i prokišnjavanja, a možda će vam baš dnevni horoskop pomoći da vidide koje situacije treba da izbegavate…

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
| OVAN | BIK | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Po svaku cenu želite da ostvarite ciljeve, ne obazirući se na prepreke, samo je pitanje koliko ćete moći da izdržite takav tempo. Kako želje i mogućnosti nisu usaglašene, najbolje bi bilo da budete realniji.
LJUBAV
Izbegavajte posesivne i ljubomorne situacije jer ste i bez njih dovoljno nezgodni. Prepustite se osećanjima i potrudite se da ispunite tajne želje.
ZDRAVLJE
Mogući su stomačni problemi.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Ni po koju cenu ne odustajte od svojih planova. Okolinu šarmirate na razne načine, sve zavisi od toga šta konkretna situacija zahteva.
LJUBAV
Kako se prema svemu odnosite afektivno, zašto bi ljubav bila izuzetak. Ukoliko ne uspete da zadovoljite snažan libido, energiju preusmerite na kreativan rad.
ZDRAVLJE
Problemi sa bubrezima, urinarnim traktom i žlezdama.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Prolazite kroz krizu iz koje ćete izaći plemenitiji i kvalitetniji. Otvorite sva čula kako biste izbegli pogrešne poteze, i pazite se “prijatelja”.
LJUBAV
Emotivna raščišćavanja su postala neprijatna. Događa vam se ono što obično biva u sličnim situacijama – donosite subjektivne zaključke, imate problema u komunikaciji…
ZDRAVLJE
Mogući su bolovi u grlu.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Zahvaljujući pozitivnim planetarnim aspektima na poslu vas očekuju pohvale i unapređenja. Prethodnih dana niste mogli da se smirite, ali su sada problemi iza vas.
LJUBAV
Dan je idealan za slobodne pripadnike znaka, dok zauzete Rakove očekuje iskušenje. Sa Vagama i Strelcima očekuju vas velika ljubavna uzbuđenja.
ZDRAVLJE
Vaši zdravstveni problemi povezani su sa čestim promenama vremena.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Promene koje su vas zadesile možda su nagle, ali su prirodni rezultat okolnosti. Samo strpljenje i odmor pomoći će vam da se izborite sa najvećim neprijateljem – samim sobom i svojom brzopletošću.
LJUBAV
U vezi sa partnerom trebalo bi nešto da promenite, ukoliko želite da ga sačuvate. Škorpija i Ovan biće fatalni za vas.
ZDRAVLJE
Moguće su bolesti vezane za infekcije.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Spremni ste da se suočite sa novim poslovnim izazovima. Problem je u tome što počinje da vas izdaje strpljenje. Sačekajte povoljan trenutak za akciju. Mislite da saradnici odugovlače i otežavaju stvari.
LJUBAV
Sa Strelcima i Vodolijama se odlično slažete. Ukoliko ne možete da budete u njihovom društvu, vreme ćete provoditi sa prijateljima.
ZDRAVLJE
Zbog zadržavanja tečnosti u organizmu osećate se težim i umornijim nego inače.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Imate mnogo posla, ali saznanje da se kraj mukama nazire dodatno vas motiviše da istrajete. Ipak, najvažnije je da će na kraju sve biti nadoknađeno lepim materijalnim prihodom.
LJUBAV
Izuzetno povoljan dan za nežnosti. Očekuje vas puno prijatnih uzbuđenja.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Od nečega morate da odustanete, što vam prilično teško pada. Do uspeha dolazite isključivo kroz saradnju, pa ukoliko želite da ona bude dobra, morate da izbacite svoje otrovne žaoke iz igre.
LJUBAV
Burne emotivne reakcije mogu i ne moraju biti uspešne. Šta da se radi, danas funkcionišete po principu razuma i osećajnosti.
ZDRAVLJE
Vreme je za dijetu.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Saradnici vam laskaju i pokušavaju da vas lepim rečima udalje od problema. Bićete jako nervozni ukoliko rezultate svog truda ne budete videli odmah.
LJUBAV
Odličan dan za one koji očekuju poziv osobe koja je rođena u vazdušnom znaku. Blizanci, Vaga ili Vodolija. Za zauzete, sjajan dan koji provode u društvu voljene osobe.
ZDRAVLJE
Prisutna je blaga nervoza.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Već vam se smučila sporost kojom se neke stvari raščišćavaju. Novac će stići, ali vas to neće ispuniti zadovoljstvom.
LJUBAV
Ovaj segment života je trenutno zapostavljen, jer ste okupirani ozbiljnijim egzistencijalnim problemima. Nedostaje vam naklonost partnera.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Očekuje vas napredak u poslovnoj hijerarhiji. Kako prednost dajete univerzalnim vrednostima, ostanite dosledni stavovima.
LJUBAV
Izuzetno povoljan period za ljubav. Iskoristite ga maksimalno i posebnu pažnju obratite na potrebe voljene osobe.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Ne brinite ukoliko stari posao propada, jer su na pomolu novi projekti koji će vam doneti lepu zaradu. Obratite veću pažnju na lično dostojanstvo i integritet.
LJUBAV
Ne započinjite novu vezu pre nego što raščistite sa starom. Suprotna strana preteruje sa posesivnošću, pa vam zadaje probleme.
ZDRAVLJE
Zdravstvena situacija se stabilizuje.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop za Maj 2014. koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!