Dnevni horoskop za 15.11.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 15. novembar 2013.

Evo ga i veseli petak, a i prođe polovina novembra, pa možemo polako da se uživamo u decembru, najradosnijem mesecu. Dan koji je pred nama pamtimo kao dan kada je Kolumbo po prvi put zapisao beleške o duvanu, koji je mnogo kasnije došao u ostatak sveta, dan kada su rođeni Chad Kroeger iz Nickleback-a, Fernando Verdasco bivši dečko naše Ane Ivanović, ali i dan kada nas je napustio čovek koji je bio oličenje ljudskosti, skromnoće, mudrosti… Patrijarh Pavle. Njemu definitivno posvećujemo današnji dan, a vama želimo lep i miran vikend!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Nema potrebe da činite poslovne kompromise ukoliko oni nisi u skladu sa vašim moralnim načelima. Važno je da se suprotstavite na adekvatan način.
LJUBAV
Primećujete da se nešto neobično dešava sa vašim partnerom, ali ne posvećujete tome dovoljno pažnje. Nemojte zanemariti njegove potrebe i kada vam nije do toga.
ZDRAVLJE
Dobro.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Važno je da sačuvate svoj poslovni ugled ili da opravdate nečije poverenje. Jasno vam je da savremeniji pristup donosi dugoročniji uspeh.
LJUBAV
Emotivni izazovi ponekad predstravljaju dobru priliku da se profiltrira zajednički odnos. Učinite sve što je potrebno da ostvarite ljubavni sklad.
ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Potrebno je da uskladite različita interesovanja koja mogu da vam obezbede profesionalno napredovanje. Na sreću, okolina vas podržava.
LJUBAV
Jasno se primećuje da ste raspoloženi za novu romansu. Ne krijete svoja emotivna očekivanja ili namere koje imate prema bliskoj osobi.
ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Delujete promišljeno i imate tačnu predstavu o ciljevima koje treba da ostvarite u poslovnim pregovorima. Sačuvajte dobar saradnički odnos sa kolegama.
LJUBAV
U odnosu sa voljenom osobom vešto umete da smislite sjajan izgovor, posebno kada želite da eskivirate neke osetljive teme ili situacije koje vam se ne dopadaju.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Budite pažljiviji u komunikaciji sa poslovnim partnerima jer pogrešno protumačene informacije mogu da prouzrokuju razne komplikacije.
LJUBAV
Nema razloga da olako poklanjate svoje emotivno poverenje. Dobro razmislite o različitim aspektima ili o osobi koju ste nedavno upoznali.
ZDRAVLJE
Dobro.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Delujete zabrinuto zbog novih događaja koji mogu da vas uspore u sprovodjenju zamišljenih planova. Ali, uz upornost pokazaće se da imate efikasna rešenja.
LJUBAV
Vi ste dovoljno iskreni i odlučni u svojim namerama. Partner treba da vas podrži u različitim prilikama. Svoje slabosti pokažite samo pred bliskom osobom.
ZDRAVLJE
Dobro.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Umete brzo da se prilagodite novim pravilima i zainteresovani ste za savremene ideje, što predstavlja dobar uslov za dalje profesionalno napredovanje.
LJUBAV
Pažljivo analizirajte svoj odnos sa voljenom osobom. Postoje stvari koje se ne mogu lako odgonetnuti. Ljubavni rebusi ponekad imaju vrlo skrivene poruke.
ZDRAVLJE
Podložni ste povredama.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Obratite pažnju na interesantne ideje koje pružaju mogućnost za poslovnim napredovanjem ili za profesilonalno usavršavanje.
LJUBAV
Svojom pojavom ili stilom izražavanja, privlačite veliku pažnju i delujete šarmantno na sve oko sebe. Međutim, uvek postoji posebna osoba kojoj treba da poklonite najbolji deo sebe.
ZDRAVLJE
Povišeni krvni pritisak.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Dodatno vas zamaraju neke rutinske situacije u kojima ne postoji mogućnost kreativnog izražavanja ili poslovnog ekperimentisanja.
LJUBAV
Delujete vrlo zanosno u traganju za novim izazovima. Dok se partner zadovoljno osmehuje, vaša temperamentna priroda ne miruje i neprekidno traži novi podsticaj.
ZDRAVLJE
Savršeno.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Moguće je da ste ishitreno napravili neku pogrešnu procenu, tako da vas očekuju različiti komentari i komplikacije u odnosu sa saradnicima. Okolnosti se brzo menjaju.
LJUBAV
Primedbe koje povremeno upućujete voljenoj osobi u glavnom ostaju bez odjeka. Smeta vam partnerova samovolja. Smirite zajedničke strasti.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na ishranu.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Očekuje vas uspeh u poslovima koji se dobro plaćuju i stalo vam je da unapredite svoj položaj. Ne odustajte lako od svojih ideja bez obzira na na nečiju reakciju.
LJUBAV
Rado se odazivate na brojne pozive i umete sjajno da koristite svoj šarm u ljubavnom osvajanju. Obradovaće vas jedno neobično poznanstvo.
ZDRAVLJE
Više se krećite.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Nema razloga da vas trenutna situacija obeshrabri. Sačekajte bolje uslove u kojima ćete preuzeti inicijativu u pravoj meri. Važno je da mudro sačuvate svoje poslovne interese.
LJUBAV
Imate utisak da se udaljavate od voljene osobe i od zajedničkih planova. Proverite svoje sumnje pre nego što stvari odu predaleko.
ZDRAVLJE
Dobro.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!