Dnevni horoskop za 15.12.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 15. decembar 2013.

Petnaesti dan decembra stariji, muški deo populacije pamti po Harisu Brkiću, košarkašu Partizana koji je ubijen ispred Pionira, oni još stariji po Dizniju koji je preminuo na današnji dan. Ženski deo populacije će ipak pomisliti na Adama Brody-a, odnosno Don Johnson-a, dva velika srcelomca, svaki u svoje doba… Sasvim dovoljno nebitnih informacija, ono što je bitno – horoskop je spreman, a još bitnije – nedelja je, napunite baterije!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Neko pokušava da vas navede na svoje rešenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vešto izbegavate poslovnu zamku ili susret koji Vas obavezuje na dodatni ustupak.
LJUBAV
Mudro zaobilazite odredjenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti, nije uvek sve tako jednostavno.
ZDRAVLJE
Praktikujte svakodnevnu psihofizičku relaksaciju.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Primećujete da novi poslovni dogadjaji unose laganu pometnju u Vaše okruženje. Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi. LJUBAV
Voljena osoba analizira Vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali Vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.
ZDRAVLJE
Bićete podložni nervnoj napetosti, kao i melanholičnom raspoloženju.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Pažljivo analizirate nove poslovne dogadjaje i donosite razumne odluke. Potrebne su Vam pouzdane informacije, kako biste jasnije definisali svoje dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji.
LJUBAV
Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere. Partner dobro zna na koji način može da Vas obraduje ili da Vam ugodi.
ZDRAVLJE
U odličnoj ste fizičkoj kondiciji.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Nalazite se u dobroj psiho-fizičkoj formi, nemojte oklevati pred različitim poslovnim izazovima koje predlažu Vaši saradnici. Dovoljno ste sposobni da prevazidjete prosečna merila i da vrlo efikasno ostvarite svoje ciljeve.
LJUBAV
Nema razloga da se ponašate skromno u nečijem društvu. Uvek postoji dobar način da obradujete ili usrećite voljenu osobu. Postupite onako kao što osećate.
ZDRAVLJE
Pojačana je Vaša otpornost na stres.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Neko u Vama podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama, čini Vam se da imate dobro rešenje za sve tekuće probleme.
LJUBAV
Ne možete da odolite pred novim emotivnim izazovima. Delujete šarmantno i privlačno na partnera ili umete vešto da zavedete osobu koja Vam se dopada.
ZDRAVLJE
Skloni ste alergijskim reakcijama.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Nalazite se u trendu i ispred drugih, odgovorite afirmativno na nove ideje koje predlažu Vaši saradnici. Ako želite da sve funkcioniše na skoro besprekoran način, potrebni su Vam dobra volja i odredjeni profesionalni maniri koji predstavljaju Vaš zaštitni znak.
LJUBAV
Imate dobar emotivni predosećaj, a ljubavna igra je najlepša kada u njoj učestvuje dvoje odabranih.
ZDRAVLJE
Potrebno Vam je više odmora i relaksacije.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Suviše lično doživljavate situaciju na poslovnoj sceni i zato pravite pogrešnu procenu. Pažljivije saslušajte nečiji komentar, važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima.
LJUBAV
Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje, čini Vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda. Preuveličavate zajedničke situacije.
ZDRAVLJE
Budite više u pokretu.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način, da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na Vašu okolinu.
LJUBAV
Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove ljubavne rebuse koji opterećuju voljenu osobu.
ZDRAVLJE
Izbegavajte težak fizički rad.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Delujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa Vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Saradnici očekuju da prihvatite odredjene ustupke u skladu sa zajedničkim ciljevima i poslovnom orijentacijom.
LJUBAV
Važno je da učinite ono što osećate, to će Vam doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja Vam ne odgovara.
ZDRAVLJE
Vaša moć regeneracije je u porastu.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Delujete duhovito i iskreno, tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo Vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini koliko možete.
LJUBAV
Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime.
ZDRAVLJE
Potrebne su Vam svakodnevne fizičke vežbe.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Pogadja Vas nečije rigidno ponasanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Medjutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umešni da prevazidjete poslovne nesporazume i konfliktne situacije.
LJUBAV
Ponekad treba isključiti razum, jer postoje stvari ili dogadjaji koje ne možete objašnjavati samo na osnovu logičnih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«.
ZDRAVLJE
Potrebno Vam je više vitamina u ishrani.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Raspolažete sa ubedljivim dokazima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na videlo. Stoga, nemojte očekivati preteranu podršku u svojoj okolini.
LJUBAV
Suviše Vas pogadja nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da sačuvate prisebnosti duha i da potisnete svoje emotivno neraspoloženje.
ZDRAVLJE
Podložni ste probavnim tegobama.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!