Dnevni horoskop za 17.11.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 17. novembar 2013.

Još jedan divan dan pred nama, pa vaš puštamo da uživate u sadašnjosti uz kratak osvrt na prošlost… Rođeni na današnji dan su glumac Danny Devito koji puni 69 godina, glumačka legenda Rock Hudson, Martin Scorsese obeležava 71. rođendan, a Sophie Marceau 47. Na današnji dan 2003. Švarceneger je postao guverner Kalifornije, što je još jedan od dokaza da se sve uz mnogo volje i truda može postići… Uživajte, odmarajte, budite uporni i vredni u svemu što radite!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Navika je druga strana prirode, ali moraćete da prihvatite nečiji uticaj i da bolje prilagodite svoj stil u skladu sa zahtevima koje imaju vaši saradnici. 
LJUBAV
 Lepršavost u vašem raspoloženju podstiče i vašeg partnera na aktivniju ulogu u kreiranju zajedničkih planova. Uzajmano razumevanje donosi mnogo radosti.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Poslovna klima nije u potpunosti po vašoj meri, ali sve se svodi na pravilno opažanje i na dobru reakciju. Uskladite svoje želje i mogućnosti po uhodanom obrascu poslovanja. 
LJUBAV
 Lakše vam je da svet oko sebe posmatrate iz pomalo ružičaste perspektive u očekivanju, da će se stvari u vašem životu rešiti same po sebi. 
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Od vas se očekuje da učinite više od drugih što vam u određenom smislu laska, ali vas i dodatno iscrpljuje. Nije lako sačuvati individualnost i neke korisne kontakte koje imate među saradnicima.
LJUBAV
Ponekad treba potisnuti osećanja kako biste jasnije sagledali sve mogućnosti i uvideli dobro rešenje.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Vaša analitička narav postaje i važan adut pred saradnicima. Imate dobru moć zapažanja i umete da procenite kriterijume koji utiču na krajnji ishod u događajima na poslovnoj sceni. 
LJUBAV
Nerazumevanje u odnosu sa partnerom najviše ilustruje različitost u mišljenju. Ipak, uvek postoji način da uskladite svoje želje i mogućnosti. 
ZDRAVLJE
Više se rekreirajte.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Vaše ideje ne donose očekivanu reakciju među saradnicima. Razmislite o alternativnom rešenju. Važno je da osmislite dobru strategiju kako biste isprobali različite poslovne mogućnosti. 
LJUBAV
U trenutku emotivnog zanosa ili oduševljenja, spremni ste da zaboravite na sve drugo što vas dodatno opterećuje. Usmerite svoju pažnju na blisku osobu.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Stalo vam je da se pridržavate određenog protokola u poslovanju i osećate dodatnu sigurnost u poznatim situacijama. Međutim, okolnosti na poslovnoj sceni se menjaju brže nego što to želite i pretpostavljate. 
LJUBAV
Još uvek niste spremni da se suočite sa nekim emotivnim dilemama koje vas muče. Nesvesno odlažete trenutak odluke i izjašnjavanja pred bliskom osobom.
ZDRAVLJE
Problemi sa vidom.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Ispunjeni ste pozitivnom energijom i željom za dokazivanjem. Nemojte dozvoliti da vam promakne dobra poslovna prilika. Nalazite se u poziciji da ostvarite dvostruki uspeh.
LJUBAV
Obratite pažnju na iznenadne susrete. Neko će vas inspirisati za novu emotivnu radost.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Ono što zamislite u stanju ste lako i da ostvarite. Ponekad treba osluškivati reakciju ili komentare saradnika, jer drugačiji pristup problemu proširuje vaše saznanje. 
LJUBAV
U odnosu sa bliskom osobom osećate zadovoljstvo. Učinite sve što je potrebno da spojite lepo sa korisnim. Uskladite svoje misli i osećanja kako biste uživali na poseban način.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Imate zanimljive ideje i potrebu da ostvarite bolju poslovnu poziciju među saradnicima. Ponekad blic procena predstavlja značajnu prednost u donošenju novih odluka. Oslonite se i na svoje inutitivno opažanje.
LJUBAV
Partner ima poverenje u vaše sposobnosti i prepušta vam da donosete odluku u zajedničko ime. Ne želite da vas neko previše obavezuje, posebno kada delujete nesigurno.
ZDRAVLJE
Problemi sa varenjem.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Pokušavate da promenite svoj model ponašanja, ali osećate i potrebu da vas neko podrži u poslovnim vizijama koje imate. Raspoloženje među saradnicima varira. Potrebno je da osmislite dobar nastup.
LJUBAV
U emotivnom smislu najbolje je da sve ide u svoje vreme. Ne možete odmah uticati na partnerovu odluku. Učinite nešto što će ostaviti veliki i poseban utisak na blisku osobu.
ZDRAVLJE
Odlično.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Priželjkujete bolju poslovnu priliku i umete da nametnete svoje stavove pred saradnicima. Ne zaboravite da istaknuta ili liderska pozicija zahteva dodatnu upornost i veći stepen odgovornosti.
LJUBAV
Lepo je kada se nalazite u društvu osobe koja ispunjava vaša emotivna očekivanja. Zanos koji osećate najavljuje novo emotivno zadovoljstvo ili priliku da uživate u nečijoj blizini.
ZDRAVLJE
Mogućnost prehlade.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Želite da zanemarite neke neugodne situacije, ali uvek postoji neko ko vas podseća ili opominje na listu radnih obaveza. Izbegavajte dokazivanje pred saradnicima koji koriste drugačije poslovne kriterijume.
LJUBAV
Partner ima bitan uticaj na vaše raspoloženje, posebno kada vas iznenada preplavi osećaj nesigurnosti ili naglašene sentimentalnosti. Sve je lepše kada to delite sa dragom osobom.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!