Dnevni horoskop za 18.01.2014.

 Današnji dnevni horoskop za 18. januar 2014.

Više nam je dosadilo da pišemo da nas čeka još jedan lep jesenji dan, ali tako stvari stoje. Zime nema, pa nema bar u našim krajevima. Želimo vam da i ovaj vikend lepo provedete u društvu ljudi koji vam donose osmeh na lice i sa kojima zaboravljate na sve brige koje vas muče. Dan koji je pred nama nam je doneo legendarnog debeljka iz filmova Stanlio i Olio – Oliver Hardy, glumca Kevin Costner-a, fudbalskog trenera Pep Guardiola, pevačicu Draganu Mirković.

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Ukoliko ste sigurni u svoju poslovnu viziju, nemojte dozvoliti da vas ubeđuju u suprotna rešenja ili da se neko protivi vašoj volji. Potrebna vam je nečija podrška.
LJUBAV
Važno je da delujete dovoljno inspirativno na svog partnera. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju.
ZDRAVLJE
Previše ste napeti.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Ponekad vaša samovolja u ophođenju prema saradnicima ili preterana energičnost u postupcima, deluju iritirajuće na okolinu. Zbog toga vas prate negativni komentari.
LJUBAV
Partner nema dovoljno razumevanja za vaše emotivne potrebe, tako da ne obraća posebnu pažnju na vaše negodovanje ili neraspoloženje.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Ukoliko vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronađite sebi i odgovarajućeg suparnika. Potrebno je da odredite preciznije ciljeve.
LJUBAV
Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja u potpunosti vaš san o velikoj sreći, ali svakako najavljuje neko zanimljivo iskustvo i niz novih prijanosti u emotivnom životu.
ZDRAVLJE
Odlično.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Nemojte dozvoliti da neko preuveličava vaš neuspeh ili da vas kažnjava zbog neizmirenih računa. Susret sa jednom osobom delovaće kao neprijatna situacija.
LJUBAV
Zaboravite na neke neobične ili avanturističke ideje koje mogu da iskomplikuju vaš ljubavni odnos i miran san. Nije svaki izazov vredan rizika.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Nema razloga da verujete u neke nove informacije koje dolaze iz nepoznatih izvora. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i nove događaje.
LJUBAV
U pokušaju da pravilno rešite neke nove emotivne dileme koje imate, oslonite se na svoju intuiciju. Često nije sve onako, kao što na prvi pogled izgleda.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Imate utisak da neko drugi češće dolazi do glavnog izražaja ili da određuje nova pravila poslovnog ponašanja što se negativno odražava na vašu koncentraciju.
LJUBAV
Partner deluje raspoloženo. Važno je da postoje dobre namere koje vas emotivno zbližavaju. Potrebno vam je nečije prisustvo kao izraz iskrene naklonosti.
ZDRAVLJE
Dobro.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Potrebne su vam poverljive informacije kako biste na vreme završili svoje obaveze ili zadovoljili različite kriterijume o uspešnoj saradnji.
LJUBAV
Moguće je da vam nedostaje suzdržanost i emotivna diskrecija u bliskim kontaktima koje imate sa jednom osobom. Ponekad stvari vidite samo na osnovu ličnih merila.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Ne dopada vam se saznanje da neko kritikuje vaše ideje i zato pokušavate da promenite krug saradnika. Izbegavajte brzopletost u ponašanju.
LJUBAV
Obratite pažnju na nove događaje koji se prećutkuju iz vama nepoznatih razloga ili na partnerovo neobično ponašanje.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Usmerite svoju koncentraciju na rešavanje nekih praktičnih ciljeva. Važno je da pravilno procenite redosled poteza koji vode ka poslovnom uspehu.
LJUBAV
Suzdržite se od različitih provokacija. Nečije ponašanje ili emotivna uloga mogu lako da vas zavaraju. Budite dovoljno mudri i promišljeni.
ZDRAVLJE
Problemi sa varenjem.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Ne dopada vam se saznanje da neko ima skrivene namere i zato insistirate na zajedničkom sučeljavanju. Izbegavajte potencijalne sukobe.
LJUBAV
Neko počinje dodatno da vas zbunjuje ili zabrinjava svojim čudljivim ponašanjem. Osećate potištenost zbog susreta sa jednom osobom. Prijaće vam razgovor.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Odbijate da prihvatite nečiju ulogu u pregovorima i ne želite da se nalazite izvan glavnih događaja na poslovnoj sceni. Upravljajte se prema svojim moralnim načelima.
LJUBAV
Neko vas podstiče na dobro raspoloženje i na aktivnu ulogu u različitim situacijama. U skladu sa svojim afinitetima umete da stvorite romantičnu atmosferu i da privučete nečiju pažnju.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Pažljivije posmatrajte svoju okolinu i učinite sve što je potrebno da razjasnite zajedničke dileme. Poslovne kriterijume treba da ispunjavate prema stepenu važnosti.
LJUBAV
Ukoliko vam nedostaje nečije prisustvo, potražite odgovarajuću zamenu ili osobu za koju vas vezuju slična interesovanja. Najbolje ćete se osećati uz osobu koju dobro poznajete.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!