Dnevni horoskop za 18.08.2014.

Današnji dnevni horoskop za 18. avgust 2014.

Nova nedelja pred nama, da li ste nam se lepo odmorili, napunili baterije tokom vikenda, da li ste spremni za nove avanture, radne pobede?
Sezona godišnjih odmora primiče se kraju, osim ako ste od onih koji vole septembarske dane, kad je sve tiše i mirnije, a tropske vreline troše svoje poslednje rezerve. Primiču se i školski dani, napetost i užurbanost što roditelja, što dece, oseća se u vazduhu, kupuje se nova garderoba, knjige, pribor, usput se obnavlja staro gradivo..
Listajući gradivo, i mi odrasli možemo da se prisetimo šta se dešavalo na današnji dan…
1805. godine srpski vojnici su prvi put porazili redovnu tursku vojsku u bici na brdu Ivankovac kod Ćuprije, 1870. odigrala se najveća bitka u Francusko-Pruskom ratu kod Gravelota, kada su Prusi pobedili Francuze, 1914. Nemačka je objavila rat Rusiji, a u Beogradu je potpisana Dunavska konvencija, davne 1948.
Na današnj i dan rođen je sjajni glumac Patrik Svejzi, preminuo pre nekoliko godina, a kog i danas pamtimo po brojnim ulogama, poput one u “Prljavom plesu”. Robert Redford danas slavi svoj 78. rođendan, i dalje se dobro drži i važi za jednog od najvećih zavodnika na velikom platnu i van njega…
Uspešnu nedelju žele vam vaši astrolozi!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
| OVAN | BIK | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Suviše forsirate lične ciljeve, tako da vaši saradnici reaguju na različite načine. Neko poštuje vaše sposobnosti, ali ne odobrava postupke i stil koji primenjujete.
LJUBAV
Partner iznenada donosi novu odluku koju ne želi da objašnjava. Budite dovoljno strpljivi. Pre ili kasnije sve će doci na svoje mesto i faktor vremena vam ide u prilog.
ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Zaokupljeni ste novim informacijima i uporno pokušavate da privedete kraju posao koji vas umara. Važno je da održite dobar poslovni ritam i nemojte dozvoliti da gubite dragocenu energiju ili vreme na sporedne situacije.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom, povremeno delujete zabrinutije nego što je to potrebno. Pokušavate da odložite neke od događaja koji nisu u potpunosti po vašoj meri ili ukusu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Očekuje vas novo ili poučno iskustvo u susretu sa saradnicima. Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mestu, tako da svi oko vas budu srećni i zadovoljni.
LJUBAV
Ako vas partner ima drugačije stavove, kontrolišite svoje afekte i negativne strasti u ljubavnom odnosu. Nemojte dozvoliti da vas neko navede na pogrešno ponašanje.
ZDRAVLJE
Nema promena.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Umete da osmislite zadovoljavajući odgovor za svoje saradnike ili neko efikasno rešenje za različite situacije. Okolina postuje vaše mišljenje i rezultate.
LJUBAV
– Prati vas romantično raspoloženje. Nečije prisustvo u vama pokreće lavinu pozitivne energije i osećanja. Podstičite kod sebe maštovitost u izrazavanju prema partneru. Sve što je lepo proizilazi iz emotivne bliskosti i zajedničkih dogovora.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. Vaša odluka može da deluje korisno, ali podstiče i negativne komentare u saradničkim krugovima. Izbegavajte takmičarske situacije.
LJUBAV
Susret sa jednom osobom za sada više podseća na igru emotivnog prikrivanja i testiranja nego na iskrenu razmenu osećanja. Imate nove dileme.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Vaša osnovna interesovanja su praktične prirode. Zato svoju pažnju prevashodno usmeravate na materijalne rezultate ili na poslove koji imaju korisno značenje.
LJUBAV
Izgleda da partner nema nameru da strpljivo čeka na vašu odluku, već preuzima neki iznenađujući korak i potrebnu inicijativu. Logično, sve ima svoju cenu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Potrebno je da raščistite sa svojim poslovnim dilemama ili sa nekim neprijatnim događajima iz bliske prošlosti. Nema razloga da se ponašate kao preveliki optimista u susretu sa saradnicima različitih profila.
LJUBAV
Partner počinje jasno da negoduje zbog vašeg ponašanja. U odnosu sa voljenom osobom ipak ne možete dobiti baš sve što zahtevate ili očekujete.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Imate neki dobar predosećaj i dovoljno energije da ostvarite skoro sve svoje zamisli. Ne treba da obraćate pažnju na različite komentare. Nečije primedbe ne mogu da umanje smisao vašeg uspeha.
LJUBAV
Prenesite svoju emotivnu inspiraciju i dobro raspoloženje na blisku osobu. Ukoliko to zaista želite umete da delujete vrlo zanosno i neodoljivo koliko je to potrebno.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Delujete samouvereno u različitim situacijama i stalo vam je da dokažete svoje profesionalne sposobnosti na delu. Ipak, postoji deo istine koji mudro prećutkujete. Važno je da pravilno odredite svoje poslovne ciljeve.
LJUBAV
Nemojte davati neka prevelika obećanja u ubeđenju da je to privremeni izraz emotivnog olakšanja. Budite za nijansu iskreniji ili pravedniji prema voljenoj osobi.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Imate loš predosećaj u vezi sa nekim saradnicima i zato smišljate alternativno rešenje. Pokazaće se da imate dobru procenu i da se nalazite u povoljnijoj poslovnoj poziciji nego što se to u početku pretpostavljalo.
LJUBAV
Možda to ne primećujete, ali vaši postupci direktno utiču na nečije emotivno raspoloženje ili na nove odluke. Ne možete zavaravati svog partnera ponavljanjem iste priče.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
U rešavanju novih poslovnih dilema upotrebite svoje iskustvo ili praktične sposobnosti. Ukoliko vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite dovoljno efikasni i ubedljivi pred saradnicima.
LJUBAV
Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju i preostaje vam da upotrebite svoje zavodničke manire i da osmislite originalan nastup u društvu bliske osobe.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Prihvatite savremene ideje koje otvaraju nove poslovne mogućnosti. Ugledajte se na nečije znanje i mudrost. Poslovni uspeh i lično zadovoljstvo proizilaze iz zajedničkog dogovora u različitim relacijama.
LJUBAV
Uživajte u lepim stvarima koje imate ili vam se nude kao neke nove mogućnosti. Neko vas podstiče na dobro raspoloženje i na kreativno izražavanje.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop za AVGUST 2014. koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!