Dnevni horoskop za 18.11.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 18. novembar 2013.

Opet ponedeljak… Ali kada preguramo današnji dan, ostaju samo 3 dana do petka i novog odmora. Dan koji je pred nama obeležavaju glumac Owen Wilson koji puni 45 godina, Kirk Lee Hammett iz Metallice 51, Linda Evans koje se sećaju svi stariji od 30 godina iz čuvene serije Dinastija, 71 godinu, Peta Wilson, australijska glumica na našim prostorima popularna po seriji Nikita koja se više puta reprizirala, i Kim Wilde nekada veoma popularna pevačica, koja puni 53 godine. Inače na današnji dan je došao kraju politike aparthejda u JAR, a u filmu Parobrod Vili po prvi put se pojavio Miki Maus. Srećna radna nedelja!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Neke iznenadne promene u poslovanju više raduju vas nego vašu okolinu. Budući da se nalazite u centru važnih događaja, upotrebite svoje skrivene adute u odnosu na poslovne konkurente.
LJUBAV
Partner često kritikuje vaše ponašanje i smatra da nemate dovoljno ubedljiva objašnjenja za neka jednostavna pitanja. 
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Pokušavate da zasenite svoju okolinu i u ambicioznom stilu prihvatate različite obaveze. Ipak, poslovni događaji ne idu u željenom smeru. 
LJUBAV
Iritira vas partnerovo ponašanje ili odluke. Kontrolišite svoje impulse pre nego što nesmotreno ili bez namere povredite nečija osećanja. 
ZDRAVLJE
Odlično.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Delujete zadovoljno zbog novih informacija. Važno je da osmislite dobar plan i da podstičete stvaralačku atmosferu.
LJUBAV
U ljubavnom životu postoje neka drugačija pravila ili merila vrednosti. Fascinirajte svog partnera neobičnim idejama i velikom pažnjom.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Strogo procenjujete nečije postupke i uporno pokušavate da nametnete nova pravila ponašanja u poslovnoj saradnji. Nema potrebe da previše pričate o svojim poslovnim planovima već povucite konkretan potez.
LJUBAV
Zamerate voljenoj osobi da naivno veruje u stvari koje ne mogu lako da se ostvare. Nikako da se usaglasite oko nekih zajedničkih tema.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Razmislite kome treba da se priklonite u poslovnoj saradnji. Oni koji znaju da odaberu pravu temu automatski dobijaju i najbolje rezultate.
LJUBAV
Veći izliv nežnosti pred voljenom osobom deluje podsticajno na zajednički odnos. Neko u vama pobuđuje osećaj sigurnosti koji vam nedostaje.
ZDRAVLJE
Dobro.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Imate dovoljno energije da se oprobate u nekim novim ili neobičnim situacijama. Tajnu vašeg uspeha predstavlja dobro osmišljena kombinacija.
LJUBAV
Slobodno izrazite svoju ljubavnu sreću i priuštite sebi neku uzbudljivu zabavu u dvoje.
ZDRAVLJE
Dobro.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Postoji osoba koja vas iritira svojim izjavama ili neprofesionalnim ponašanjem. Poslovne probleme ne možete rešavati mimo nekog ustaljenog protokola.
LJUBAV
Indirektno pokušavate da utičete na nečiju emotivnu odluku. Bliska osoba primećuje vaše latentno nezadovoljstvo i uznemirenost.
ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Osvojili ste nečiju naklonost i simpatije, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh.
LJUBAV
Pokažite svoje pozitivne namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ugodite više svojoj porodici, i njima i vama će prijati.
ZDRAVLJE
Problemi sa mišićima.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Vaše ideje ne znače mnogo ukoliko se i vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje.
LJUBAV
Pokušavate da delujete pribrano, ali opterećuju vas nove ljubavne dileme i loš predosećaj koji imate u vezi sa jednom bliskom osobom.
ZDRAVLJE
Dobro.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Ukoliko vam je stalo da ostvarite svoje poslovno-finansijske interese, upotrebite praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namere.
LJUBAV
Nema potrebe da smišljate različite izgovore pred voljenom osobom. Pre ili kasnije, istina će neminovno isplivati na površinu. 
ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje kriterijume u poslovno-finansijskoj saradnji, dobro razmislite o krajnjem ili mogućem ishodu. 
LJUBAV
Suviše burno reagujete na sitnice, dok partner na vama sprovodi različite testove izdržljivosti. Kontrolišite svoje impulse. 
ZDRAVLJE
Napetost.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. U susretu sa saradnicima morate imati dovoljno moralne hrabrosti da prihvatite odgovornost za ono sto ste učinili.
LJUBAV
U emotivnom smislu, delujete ranjivo i tražite neko mirnije utočište. Potrebna vam je nečija iskrena podrška i razumevanje.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!