Dnevni horoskop za 18.12.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 18. decembar 2013.

18. decembar se pamti kao dan kada su Italijani uprkos protivljenju rimokatolicke crkve uspeli da izdejstvuju pojavu “razvod braka”, nešto što je do tada bilo skoro pa smrtni greh… Osobe koje se raduju danas, ali ne zbog mogućnosti da se razvedu, već zbog rođendana su Steven Spielberg – 67, Christina Aguilera – 33, Katie Holmes – 35, Ray Liotta – 59, a da je živ, i Staljin bi danas ubio par hiljada ljudi da proslavi svoj rođendan… Stvarno veliki broj poznatih ličnosti je rođeno na današnji dan a pošto su većina posetilaca našeg sajta dame, onda smo lako izabrali osobu kojoj posvečujemo današnji dan, a to je jedan i jedini, neponovljivi – Brad Pitt, srcelomac koji danas puni celih 50 godina… Ma i kada napuni 100 i dalje će biti jedan i jedini. Svima njima želimo srećan rođendan a vama lep i uspešan dan!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Neko pokušava da vas navede na svoje rešenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vešto izbegavate poslovnu zamku koja vas obavezuje na dodatni ustupak.
LJUBAV
Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti. Nije uvek sve tako jednostavno.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Primećujete da novi poslovni događaji unose laganu pometnju u vaše okruženje. Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi.
LJUBAV
Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.
ZDRAVLJE
Prijala bi vam relaksacija.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Pažljivo analizirate nove poslovne događaje i donosite razumne odluke. Potrebne su vam pouzdane informacije kako biste jasnije definisali svoje dugoročnije ciljeve.
LJUBAV
Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere. Partner dobro zna na koji način može da vas obraduje ili da vam ugodi.
ZDRAVLJE
Više se rekreirajte.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Nalazite se u dobroj formi i zato nemojte oklevati pred različitim poslovnim izazovima koje predlažu baši saradnici. Dovoljno ste sposobni za njih.
LJUBAV
Uvek postoji dobar način da obradujete ili usrećite voljenu osobu. Postupite onako kao što osećate.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Neko u vama podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama i to treba da iskoristite.
LJUBAV
Delujete šarmantno i privlačno na partnera i umete vešto da zavedete osobu koja vam se dopada.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Nalazite se u trendu i ispred drugih. Odgovorite afirmativno na nove ideje koje predlažu vaši saradnici. Želećete da sve funkcioniše besprekorno.
LJUBAV
U romantičnom raspoloženju priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj. Spremni ste da se oprobate u novim i izazovnim situacijama.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Suviše lično doživljavate situaciju na poslovnoj sceni i zato pravite pogrešnu procenu. Pažljivije saslušajte nečiji komentar. Važno je da izvučete dobar savet.
LJUBAV
Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje. Čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda. Preuveličavate situaciju.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu.
LJUBAV
Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove ljubavne rebuse koji opterećuju voljenu osobu.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke u skladu sa zajedničkim ciljevima i poslovnom orijentacijom
LJUBAV
Važno je da učinite ono što osećate jer to će vam doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.
ZDRAVLJE
Potrebno je da korigujete ishranu.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Delujete duhovito i iskreno, tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike.
LJUBAV
Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime.
ZDRAVLJE
Unosite više tečnosti.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Pogađa vas nečije ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, dovoljno ste umešni da prevaziđete poslovne nesporazume i konfliktne situacije.
LJUBAV
Ponekad treba isključiti razum, jer postoje stvari ili događaji koje ne možete objašnjavati samo na osnovu logičnih pravila. Neka vaša osećanja progovore.
ZDRAVLJE
Problemi sa mišićima.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Raspolažete sa ubedljivim dokazima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na videlo. Nemojte očekivati preteranu podršku u svojoj okolini.
LJUBAV
Suviše vas pogađa nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da sačuvate prisebnosti duha i da potisnete svoje emotivno neraspoloženje.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!