Dnevni horoskop za 19.01.2014.

 Današnji dnevni horoskop za 19. januar 2014.

Nadamo se da uživate u vikendu, da su baterije već napunjene i da ćemo sledeću sedmicu da preguramo kao ni jednu do sada. Da ne trošimo puno vremena, dan koji je pred nama – deljtano smo razradili u dnevnom horoskopu, a današnji dan proslavljaju Peđa Mijatović, Irfan Mensur i Žarko Laušević koji slave rođendane… Njima srećan rođendan, a vam lep i zanimljiv dan želimo!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Neko pokušava da vas nagovori na drugačije rešenje, ali vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od zacrtanih planova. Ne odbacujete koristan savet.
LJUBAV
Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ponekad umilni osmeh i blagi emotivni tonovi donose najbolji efekat.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Primećujete da novi događaji utiču na vašu koncentraciju. Imate utisak da neko umanjuje vaš poslovni uspeh. Ipak, sačekajte na zvanične komentare.
LJUBAV
Teško vam je da ispunite sva partnerova očekivanja, ali uvek vredi pokušati. Potrudite se da pomerite svoje subjektivne granice u uzajamnom prilagođavanju.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Pokušavate da promenite i ubrzate neke situacije u kontaktu sa saradnicima. Važno je da se pravilno organizujete. Ne možete da funkcionišete na više strana istovremeno.
LJUBAV
Povremeno ste skloni nekim iznenadnim ili neumerenim emotivnim reakcijama. Najviše vas pogađaju postupci ili odgovori koje dobijate od bliske osobe.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Imate dobre ideje, ali ponekad je teško proceniti konačan ishod u poslovnim pregovorima. Potrebno je da žrtvujete određene interese zarad lične sigurnosti.
LJUBAV
Teško vam je da razumete nečije emotivne namere. Pažljivo analizirate ljubavni odnos, ali vam nedostaju konkretni odgovori kako biste pravilno sagledali celokupnu situaciju.
ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Nalazite se u neobičnoj situaciji i zato izbegavajte afektivno ponašanje pred saradnicima i zatražite nečiju podršku. Potrebno je da stvorite bolje uslove za rad.
LJUBAV
Teško vam je da mirno prihvatite nečiji odgovor i lagano gubite nadu u srećan završetak ljubavne epizode kroz koju prolazite. Ali, uvek možete da sagledate one dobre strane.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Potrebno je da povučete logičan redosled poteza u susretu sa saradnicima. Odgovorite na nečiju poslovnu ponudu i plasirate svoje ideje u odabranom društvu.
LJUBAV
Ako vas opterećuju emotivne dileme, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom, pre nego što se opredelite za novo rešenje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Interesuju vas neke skrivene informacije ili poslovi koji nude neobična rešenja. Stalo vam je da se dokazujete kroz različite poslovne izazove i da unapredite svoje praktično iskustvo.
LJUBAV
Nema razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom oko nekih sporednih situacija i sitnica. Odgovorite pravilno na nečije emotivne signale.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Nema potrebe da se raspravljate o različitim poslovnim vizijama i interesima. Na vama je da sprovedete u delo nečije ideje zarad zajedničkog interesa.
LJUBAV
Delujete zadovoljno. Kod vas provejava romantično raspoloženje i sentimentalna nota, a partner iskreno želi da vam ugodi. Postoji dosta sličnosti koje vas povezuju.
ZDRAVLJE
Problemi sa urinarnim putevima.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Neko kritikuje vaš stil ili način rada, ali nema razloga da reagujete sujetno. Obratite pažnju na koristan savet i prilagodite svoje ponašanje u odnosu na poslovnu dinamiku.
LJUBAV
Važno je da vam ne promaknu neki novi ili interesantni događaji koji utiču na vaše emotivno zadovoljstvo. Pokažite zahvalnost za ono što dobijate.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Delujete snalažljivo u različitim poslovnim susretima, ali osećate i dodatnu odgovornost za svoje postupke. Imate utisak da se od vas očekuje mnogo više.
LJUBAV
Nema potrebe da dajete ishitrena obećanja. Partner pažljivo analizira vaše ponašanje. Prihvatite iskreni razgovor i nečije primedbe zarad boljeg uzajamnog razumevanja.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Razmišljate o različitim poslovnim ponudama, ali nema razloga da žurite sa zavšnim odukama. Ako vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, prihvatite nečiji savet.
LJUBAV
Partner ume da deluje vrlo zagonetno i ostavlja čudan utisak. Potrebno je da iskreno progovorite o nekim nesporazumima koji vas udaljavaju.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Obratite pažnju na korisne informacije o poslovnim prilikama. Neko vam nudi interesantne ideje. Potrebno je da se dogovorite o zajedničkim interesima.
LJUBAV
Strpljivo sačekajte na nečiji poziv. Nema potrebe da previše rizikujete u delikatnim situacijama. Ne možete uvek lako da utičete na partnerovu odluku i ponašanje.
ZDRAVLJE
Odlično.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!