Dnevni horoskop za 19.10.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 19. Oktobar 2013.

Divna subota je pred nama, pa ne treba gubiti vreme za kompjuterom, već otići napolje i uživati. Kroz istoriju ne tako zanimljiv dan, pa nećemo gubiti vreme na gluposti već objavljujemo dnevni horoskop i trk napolje!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Nerazumevanje u dogovoru sa saradnicima prolongira dalje planove i zajedničku akciju koju imate. U zajedničkom interesu je da se aktuelni problemi reše.
LJUBAV
Ukoliko vas opterećuju nove dileme ili emotivne sumnje, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom i insistirajte na istini.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Stalo vam je da zavedete novi režim u svojoj okolini i strogo ocenjujete nečije ponašanje. Sve svoje obaveze želite da privedete kraju, čak i po cenu da steknete nove neprijatelje.
LJUBAV
Izbegavate osetljive teme koje suviše iritiraju voljenu osobu. Prilagodite svoja emotivna interesovanjima zajedničkim potrebama.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Delujete neodlučno jer nova situacija na poslovnoj sceni ostavlja neodređeni utisak. Teško Vam je da pronađete korisno rešenje za sve probleme.
LJUBAV
Želite da ispoštujete neki zajednički dogovor, ali primećujete da partner ima drugačija interesovanja i nove planove.
ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
U susretu sa saradnicima delujete sumnjičavo i zadržavate određenu distancu. Ukoliko se previše protivite nečijoj volji, očekuju vas otežavajuće okolnosti.
LJUBAV
Stvari koje okupiraju vašu pažnju ne nailaze na znak odobravanja kod bliske osobe. Ne želite da se pomirite sa odbijanjem.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Pažljivije analizirajte svoju okolinu i saradnike. Potrebno je da se dobro informišete o različitim poslovnim aspektima. Stvari koje činite bez nečijeg znanja predstavljaju rizik za posao.
LJUBAV
Neko vam daje do znanja da očekuje vaše razumevanje i veću privrženost posebno ako se zateknete u intrigantnim situacijama.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Novi događaji ili promene na poslovnoj sceni mogu da vas dovedu u pomalo neprijatnu situaciju. Dobro procenite trenutak za akciju i proverite informacije.
LJUBAV
Partner pokušava da vas oraspoloži svojim idejama, ali vi reagujete na suprotan način i tražite drugačiji vid emotivnog podsticaja.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Delujete vrlo ambiciozno. Pažljivo proveravate različite informacije koje utiču na kvalitet u zajedničkom poslovanju. Upotrebite svoju praktičnu pamet i iskustvo.
LJUBAV
Potrudite se da obradujete svog partnera uz prigodne manire i sa nekim neobičnim idejama. Sve može da izgleda drugačije kada se predstavi u romantičnom raspoloženju.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Nalazite se u sjajnoj formi. Potrudite se da ostavite dobar utisak na svoju okolinu. Nemojte propustiti priliku koja obećava poslovni dobitak ili neki vid korisne reklame.
LJUBAV
Nedostaje vam emotivni podsticaj, ali vi ne želite da se pomirite sa pasivnom ulogom. Slobodno povucite potez iznenađenja zarad sebe, ali i okoline.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Poslovne primedbe koje vam neko upućuje treba prihvatiti sa određenom rezervom. Ukoliko je reč o različitim stavovima, čak ni dodatna objašnjenja vas neće opravdati.
LJUBAV
Postoji osoba koja u vama pokreće raznovrsna interesovanja ili romantične želje. Slobodno uživajte u svemu što vam pričinjava novu radost.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Umete da ostavite ozbiljan utisak na okolinu i da organizujete svoje saradnike na zajedničku akciju. Potrudite se da zadovoljite različite kriterijume i interesovanja.
LJUBAV
Potrebno je da se oslobodite od nekih emotivnih kočnica koje imate, posebno ako vas na to inspiriše bliska osoba. Oslonite se na svoja osećanja pri rešavanju dilema.
ZDRAVLJE
Odlično.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Ukoliko se vaši poslovni interesi ne poklapaju sa zajedničkim ciljevima, ne budite sujetni. Važno je da ostvarite kompromisno rešenje, ali i da sačuvate svoje poslovne prioritete.
LJUBAV
Nema razloga za osećaj nesigurnosti koji vas navodi na prikrivanje istine. Pokušavate da ostvarite dvostruku ulogu pred voljenom osobom.
ZDRAVLJE
Prolazna napetost.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Važno je da se pridržavate već proverenog obrasca u poslovnoj saradnji i da izbegavate nepotrebne izazove. Rizik ima dvostruki efekat pa razmislite o mogućim posledicama.
LJUBAV
Nema potrebe da unosite dodatnu sumnju ili emotivnu tenziju u zajednički odnos sa bliskom osobom. Sreća vam se osmehuje, ako pravilno složite sve kockice u mozaik.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!