Dnevni horoskop za 19.11.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 19. novembar 2013.

Utorak je pred nama, nadamo se lep i uspešan dan, a kroz istoriju više nego interesantan, pa da počnemo… Mi ga obeležavamo kao dan kada su rođeni veliki srpski fudbaler, Rajko Mitić, prva Zvezdina zvezda, Milan Delčić Delča, muzičar koji nas je prerano napustio pre dve godine, fudbaler Darko Kovačević, košarkaš Vladimir Radmanović. U belom svetu, dan se pamti po rođenjima Jodi Foster, Meg Ryan, Calvin Klein, Larry King, Indira Gandi, Ted Turner… Jedan od najburnijih dana ove godine, slažete li se? Ipak, i pored ovoliko domaćih i stranih zvezda, dan definitivno posvećujemo Ljubiši Samardžiću, Smokiju, velikanu našeg filma, koji danas puni 77 godina i želimo mu da još dugo u zdravlju traje!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Imponuje vam saznanje da saradnici imaju dovoljno poverenja u vaše znanje ili sposobnosti. Dobre procene i mudre odluke donose novi uspeh.
LJUBAV
Ulepšajte svoj intimni život tako što ćete delovati dovoljno zanosno i privlačno na ljubavnog partnera. Poklonite više pažnje i radosti osobi do koje vam je stalo.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Delujete energično i ne dozvoljavate da neko nepravedno kritikuje vaše poslovne rezultate. Umesto da se takmičite sa poslovnim rivalima, promenite svoj stil ponašanja.
LJUBAV
Neophodan vam je porodični mir i partnerovo razumevanje kako biste ostvarili potpunu psihološku ravnotežu. Nemojte postiskivati svoje želje.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Predstavili ste svoje poslovne ideje na uspešan način tako da vas očekuje moralna i materijalna podrška. Nema potrebe da se suviše eksponirate u društvu saradnika.
LJUBAV
Osećate novi emotivni uzlet. Pokrenite svoju maštu i zavodničke sposobnosti kada se nalazite u društvu bliske osobe.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti. Prepustite svojim saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima. Postoje situacije koje prevazilaze vaše znanje i praktično iskustvo.
LJUBAV
Stalo vam je do pomirenja sa voljenom osobom. Upotrebite svoje skrivene adute kako biste ostavili ozbiljan utisak. Osmislite dobru ljubavnu strategiju.
ZDRAVLJE
Važno je da se opustite.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Izgleda kao da vam saradnici zameraju da lične interese stavljate u prvi plan ili da često sprovodite poslovnu samovolju. Izmirite svoje finansijske obaveze.
LJUBAV
Stalo vam je da se nametnete kao autoritativna ličnost u društvu voljene osobe. Uporno pokušavate da uđete u nečiji ljubavni trag ili da odgonetnete neke dileme koje vas prate.
ZDRAVLJE
Izražena napetost.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Ukoliko vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting morate da prihvatite nečiji uticaj ili mišljenje većine. Suviše ste ponosni da govorite o problemima koji vas sputavaju.
LJUBAV
U ljubavnom životu nema razloga da se zavaravate velikim iluzijama ili nečijim obećanjima. Razgovarajte iskreno sa svojim partnerom.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Stalo vm je da se izborite za bolju poslovnu poziciju i zato insistirate na svojim namerama. Na sreću, delujete veoma ubedljivo na okolinu tako da njihove reakcije potvrđuju vaša očekivanja.
LJUBAV
Budite dovoljno diskretni. Postoji mogućnost da neko razotkrije vaše tajne namere. Partner budnim okom posmatra i prati vaše kretanje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Imate utisak da se nalazite ispred drugih i da vam predstoji novi uspeh. Potrebno je da se pravilno organizujete kako biste ostvarili uspeh na različitim stranama.
LJUBAV
Nalazite se u novoj zabludi i na subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje. Budite realni u svojim emotivnim očekivanjima.
ZDRAVLJE
Skloni ste prehladi.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Opterećeni ste novim poslovnim planovima i nagomilanim obavezama. Nemate dovoljno strpljenja za saradnike koji usporavaju poslovni dogovor.
LJUBAV
Pažljivo analizirate voljenu osobu, ali čini vam se kako ne možete lako da uskladite različite aspiracije i interesovanja koja vas udaljavaju.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Delujete vrlo ambiciozno i želite da ostvarite svoje ciljeve. Vaša snalažljivost donosi sjajne rezultate. Praktičan duh i preduzimljivost garantuju uspešne rezultate na različitim stranama. Delujete vrlo ambiciozno i želite da ostvarite svoje ciljeve. Vaša snalažljivost donosi sjajne rezultate. Praktičan duh i preduzimljivost garantuju uspešne rezultate na različitim stranama.
LJUBAV
Prikrivate svoje emotivno raspoloženje u nečijem društvu. Partner pokušava da vas nagovori na svoje planove, ali vi se nalazite u poziciji da postavljate uslove ili ljubavna pravila.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Po oprobanom receptu ponavljate poznata pravila u poslovnoj saradnji, tako da vas očekuju uspešni rezultati. Vaša dobitna kombinacija je spoj lepih i korisnih stvari.
LJUBAV
Nedostaje vam početni zanos ili emotivna hrabrost da u potpunosti izrazite svoje namere pred voljenom osobom.
ZDRAVLJE
Odlično.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Stalo vam je da pridobijete nečije poverenje u poslovnim krugovima. Delujete veoma promišljeno u različitim situacijama. Jasno vam je da se poslovna pravila ili okolnosti brzo menjaju.
LJUBAV
Čini vam se da neko strogo kontroliše vaše ponašanje. Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili novu priliku da ostvarite svoje namere.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!