Dnevni horoskop za 19. avgust 2015.

Današnji dnevni horoskop za 19. avgust 2015.

Nedostaju li vam vrućine? Ni nama isto, baš prija ovo zahlađenje i nadamo se da će još koji dan potrajati, taman da regenerišemo dušu i telo od onih silnih tropskih dana.
Sreda nam je stigla, sa sobom donosi novu energiju nastalu od trigona Venere i Urana, dve planete u trigonu čije energije se odlično slažu i nadopunjuju jedna drugu. Danas očekujte te nalete energije, nalete ljubavi i dobrog raspoloženja pa lepe aspekte iskoristite kako biste što potpunije proveli dan i uradili nešto dobro za vas, na svim poljima. Imaćete snagu i volju za radom, ali i za ljubavlju, druženjem i komunikacijom. Avanturistički duh će da čuči u vama, pa ako poželite da ga probudite da biste negde na kratko otišli, uradili nešto neočekivano ili uzbudljivo – nećete biti iznevereni.
Retrogradna Venera će probuditi sve što ste voleli i u čemu ste uživali, pa joj dozvolite da ona upravlja bar delom vašeg današnjeg dana!
Uživajte!

PS. Ako želite da znate šta vas čeka tokom septembra, pogledajte tek pripremljeni mesečni horoskop za septembar!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
| OVAN | BIK | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

POSAO
Ovo je veoma povoljan dan za završavanje nekog obimnog posla. Osetićete veliko olakšanje na kraju radnog dana.
LJUBAV
Ustručavate se da pokažete svoja osećanja i trudite se da kod partnera izazovete ljubomoru. Ne radite to, bar ne danas, danas je dan za ljubav pa uživajte u tome!
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

POSAO
Pripremate se za velike promene i današnji dan ćete provesti u planovima o budućnosti. Sledi vam iznenadni dobitak.
LJUBAV
Vraćate se na situaciju u kojoj ste bili pre nekoliko meseci. Ne možete da se otrgnete od prošlosti. Pokušajte bar da se vratite na neke lepe stvari.
ZDRAVLJE
Bolovi u leđima.

POSAO
Danas je veoma važno kako ćete se snaći u određenoj situaciji. Od vas se očekuje maksimalna predanost pa se tako i postavite.
LJUBAV
Više pažnje bi trebalo da posvetite voljenoj osobi. Možda ne primećujete, ali oseća se usamljeno pored vas. Ne dozvolite da tako ostane!
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

POSAO
Trudićete se da saradnike ubedite u ono što vama odgovara. Ne zaboravite da radite sa ljudima koji imaju mnogo više iskustva.
LJUBAV
Želite da se posvetite jednoj osobi, ali dosta gubite vreme razmišljajući da li je to pravi potez. Verujte nam da jeste, inače ne biste toliko o tome ni razmišljali.
ZDRAVLJE
Osećate se umorno.

POSAO
Naći ćete se u situaciji da ne možete da rešite problem, ali oslonite se na osobu koja vam je bliski saradnik i ishod će biti pozitivan.
LJUBAV
Bilo bi dobro da nađete način i ubedite voljenu osobu da je vreme da nešto menjate u vašoj vezi. Sitne promene nikada ne mogu da škode.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

POSAO
Zadovoljni ste kako se situacija odvija i jasno je da ste zaslužili posebno priznanje. Moguć je kraći put u narednom periodu.
LJUBAV
Pozitivna dešavanja prate vas i na ljubavnom planu, a posebno ako ste slobodni. Slobodne Device bi danas mogle da upoznaju interesantnu osobu.
ZDRAVLJE
Promenite način ishrane.

POSAO
Ne prihvatajte ponudu kakva god da se čini. Nije pravi trenutak za preduzimanje krupnih koraka, ostavite to za narednu nedelju.
LJUBAV
Ostavite važne razgovore za neki drugi dan. Sada se potrudite da dan provedete opušteno i bez tenzije, verujte nam – prijaće vam!
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

POSAO
Danas nema većih promena i značajnijih dešavanja na poslovnom planu. Sve se odvija kako ste navikli, odradite sve što trebate i uživajte u ostatku dana,
LJUBAV
Možete da pokušate sada da ostvarite kontakt sa osobom koja vam se već duže vreme dopada. Ako ne pokušate sada propašće vam idealna prilika.
ZDRAVLJE
Nema promena.

POSAO
Najvažnije je da se vaše ideje dopadnu onima koji odlučuju o vašem napredovanju. Potrudite se da ispunite njihove zahteve.
LJUBAV
Niste posebno raspoloženi za razgovor, a partner po ko zna koji put ima iste pritužbe na vaše ponašanje. Razmislite u čemu je problem, rešite ga.
ZDRAVLJE
Više odmarajte.

POSAO
Konsultujte se sa starijim kolegama o svemu što vam nije jasno. Nemojte se ustručavati jer ćete samo zakomplikovaćete situaciju.
LJUBAV
Voljena osoba je raspoložena za izlazak i druženje i ne bi bilo loše da prihvatite njenu ponudu. Današnji dan je idealan za ljubav, iskoristite to!
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

POSAO
Važan dan za zaključivanje bitnih ugovora, a u najkraćem periodu možete očekivati i neki priliv novca na koji već dugo čekate.
LJUBAV
Svesni ste toga koliko pažnje skrećete na sebe, međutim, niste spremni na neke promene i zadovoljavate se flertom.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

POSAO
Ukoliko ste stalno u pokretu, danas morate posebo da vodite računa u saobraćaju. Obaveze se nameću sa svih strana.
LJUBAV
Očekujte poziv osobe koju već dugo niste videli. Neko misli na vas i danas će vam to otvoreno reći.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/888-889
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!
Pozivi trenutno mogući samo iz Srbije.

Detaljan Mesečni horoskop za SEPTEMBAR 2015. koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!