Dnevni horoskop za 20.01.2014.

 Današnji dnevni horoskop za 20. januar 2014.

Danas bar pola Srbije ili slavi slavu, ili ide na slavu, pa ako ste od onih prvih – srećna vam slava, a ako ste od onih drugih – provedite se malo i za nas. Jovan Krstitelj, propovednik koji je vršio obredna kupanja na reci Jordan, jedna od najvažnijih religijskih ličnosti 1. veka, najpoznatiji po tome što je krstio Isusa… Razlog više za slavlje ima naša glumica Branka Katić koja danas slavi rođendan, a da su živi, Aristotle Onassis i Federico Fellini bi sigurno znali kako da provedu današnji dan… Vama želimo lep dan i još lepšu jesenju nedelju koja je pred nama! Dnevni horoskop za prvi dan ove nedelje vas čeka!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Nedostaje vam motivacija da se angažujete na različitim stranama. Budite promišljeni i prepustite velike ambicije i neskromne želje svojim saradnicima.
LJUBAV
Vaš odnos sa partnerom više podseća na igru skrivanja nego na iskrenu vezu i na bliski emotivni susret. Nema potrebe da preterujete sa mistifikacijom u dijalogu sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Delujete vrlo samouvereno u situacijama za koje vaši saradnici nemaju dovoljno znanja, sposobnosti ili iskustva. Ipak, postoje određeni detalji koje vešto prećutkujete.
LJUBAV
Nemojte davati neka velika obećanja ukoliko niste spremni da ih ostvarite. Potrudite se da obradujete voljenu osobu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Na osnovu novih informacija otkrivate različite detalje koji utiču na osnovni poredak na poslovnoj sceni. Iskoristite povoljan trenutak za akciju.
LJUBAV
Priželjkujete poseban tretman u emotivnom odnosu, ali potrebno je da navedete svog partnera da vam se prikloni.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Svoje poslovne planove možete da ostvarite na inteligentan način i bez suvišne priče. Ukoliko vam se neko pridruži, prihvatite različite podsticaje koji obećavaju poslovni dobitak.
LJUBAV
Sačuvajte prisebnost u susretu sa voljenom osobom. Ponekad lako gubite osećaj za realnost. Posmatrajte stvari koje vam se dešavaju sa više optimizma.
ZDRAVLJE
Kontrolišite krvni pritisak.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Podstičite kod sebe radoznalost duha i kreativno raspoloženje. U susretu sa saradnicima, očekuje vas novo ili poučno iskustvo. Važno je da svoje ideje plasirate na pravo mesto.
LJUBAV
Umete da ostvarite svoje emotivne namere. Partner vam ugađa na različite načine, dok se vi zadovoljno osmehujete.
ZDRAVLJE
Izražena napetost.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
U rešavanju poslovnih dilema upotrebite svoje intelekutalne sposobnosti. Ukoliko vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite dovoljno efikasni pred saradnicima.
LJUBAV
Partner od vas očekuje originalan nastup i određene zavodničke manire. Nemojte štedeti na svojim iskrenim osećanjima i pažnji.
ZDRAVLJE
Odlično.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Imate loš predosećaj u vezi sa jednom osobom i zato gubite interesovanje za neke poslovne susrete i obaveze. Potrebno je da se rasteretite od različitih pritiska.
LJUBAV
Uzalud prikrivate svoje emotivno neraspoloženje. Vaši postupci dovoljno govore o stvarima ili osobama koje vam se ne dopadaju.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Ponekad je lako ostvariti poslovne ciljeve. Potrebno je da se zateknete na pravom mestu i da povučete efikasan potez. Budite uporni u svojim namerama.
LJUBAV
Prati vas romantično raspoloženje, a nečije reči ili postupci u vama podstiču lavinu pozitivne energije. Ako ste dovoljno maštoviti, očekuje vas prijatno iskustvo.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Delujete vrlo energično i svoje poslovne interese stavljate u prvi plan. Zbog toga vaša okolina reaguje na različite načine. Postoje situacije u kojima se poštuje vaša volja.
LJUBAV
Ne dopada vam se saznanje da neko uporno ignoriše vaše emotivne želje. Ne možete da se pomirite sa sporednom ulogom.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Potrebno je da dovršite neke započete poslove, čak i kada postoje različita mišljenja među saradnicima. Nema potrebe za velikim optimizmom u poslu.
LJUBAV
Očekuje vas emotivno nerazumevanje ili nova rasprava u susretu sa voljenom osobom. Različito ste orijentisani u planovima koje imate.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Vaša interesovanja su praktične prirode i zato svoju pažnju više usmeravate na materijalne rezultate koji proizilaze iz završnog dogovora sa saradnicima.
LJUBAV
Iznenađuje vas nečija emotivna reakcija ili poruka koju dobijate. Ne možete da uđete u nečiji trag i zato zaključujete da sve ima svoju cenu.
ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Važno je da se usresredite na svoje prioritetne obaveze. Nema potrebe da gubite svoju kreativnu energiju u raspravi sa neistomišljenicima.
LJUBAV
Suviše očekujete od osobe koja često menja svoje emotivno raspoloženje i odluke. Budite diskretniji i više uzdržani u nečijem prisustvu.
ZDRAVLJE
Hranite se zdravije.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!