Dnevni horoskop za 20.03.2014.

Današnji dnevni horoskop za 20. mart 2014.

Malo da promenimo šablon za dnevni horoskop, pa danas nećemo da pišemo o događajima u istorijik,već idemo u malu školu astrologije da pojasnimo neke najvažnije pojmove…

Natalni horoskop
Natalni horoskop je mapa ličnosti i događaja u životu jedne osobe a pre svega slika karaktera a znamo da je karakter naša sudbina. Iz natalne karte moguće je dobiti dragocene informacije o svom potencijalu, mogućnostima i načinu na koji se mogu iskoristiti. Kako se uskladiti sa okolnostima i kakav stav zauzeti da bi život dobio smisao. Šta je ono što volite i kako da do toga stignete jer samo ono što volite može vas ispuniti i dovesti do misije koja treba da se manifestuje u ovom životu.
Horarna astrologija
Spada u specifičnu granu astrologije koja daje odgovor na određeno pitanje na osnovu horoskopa napravljenog za momenat u kome je pitanje stiglo do astrologa . A dobijate odgovor dali će se ili kada će se nešto odigrati, dali ćete nešto pronaći i, kao i u slučaju izgubljenih stvari, kućnih ljubimaca i slicno.
Uporedni horoskop
Putem analize karaktera osoba koje su u vezi moguće je utvrditi njihovu kompatibilnost i proceniti na koji način će se veza odvijati i dali postoji međusobna ,,priča,, u natalnoj karti svakog pojedinačno. Odrediti periode u kojima će doći do promena koje idu u brak ili ka prekidu.
Elekcioni horoskop
Elekciona astrologija je grana astrologije koja se bavi određivanjem , odnosno odabirom pravog trenutka za započinjanje nečega a naročito je važna pri odabiru momenta za ulazak u brak, početka novog posla, otvaranje firme, podpisivanje važnog ugovora, kupovina stana, preseljenje i sličnih važnih situacija od kojih će zavisiti ostatak života.
Poslovni horoskop
Poslovna astrologija je posebna grana koja se bavi istraživanjem mogućnosti koje imate na poslovnom planu. Traženje idealnog posla u odnosu na Vaše natalne mogućnosti preko koga je moguće da zarađujete u svakodnevnom životu. Uključuje analizu finasiske situacije i ukazivanje na trend u periodu koji dolazi.

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Neko osporava Vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Budite promišljeni i nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na Vaše raspoloženje.
LJUBAV
Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način. Ako imate dovoljno mašte sve je moguće promeniti u pozitivnom pravcu. Nema razloga da odustajete od svojih dobrih namera.
ZDRAVLJE
Napetost.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki psihološki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja. Prihvatite koristan savet.
LJUBAV
Ne zaboravite da prvi utisak ume lako da prevari. Oslonite se na svoja osećanja.
ZDRAVLJE
Dobro.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Obratite pažnju na nove informacije. Važno je da udružite svoje ineterese sa proverenim saradnicima.
LJUBAV
Dovoljno je da vidite osmeh zadovoljstva na licu drage osobe, kako biste osetili novu kreativnu inspiraciju ili zanos.
ZDRAVLJE
Uzimajte više tečnosti.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Nove dogadjaje na poslovnoj sceni prihvatite u optimističkom stilu, bez obzira na razlike koje postoje u mišljenju.
LJUBAV
Postoje neka pitanja koja se postupno rešavaju ili tajne koje se otkrivaju samo kroz zajednički odnos. Rešavajte dileme isključivo u bliskom susretu sa dragom osobom.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja, što loše utiče na Vašu koncentraciju. Na kraju, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke.
LJUBAV
U odnosu sa bliskom osobom izbegavajte novu raspravu i rivalstvo. Uvek postoji mogućnost da uskladite svoja interesovanja i želje koliko god da se u njima razlikujete.
ZDRAVLJE
Nađite način da se opustite.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Nalazite se pod pritiskom i težim okolnostima, ali to Vam ne daje za pravo da zanemarite svoje redovne obaveze.
LJUBAV
Imate utisak da partner uporno prikriva neke detalje istine, koje biste želeli da čujete što dodatno utiče na Vasu sumnjičavost ili na neraspoloženje.
ZDRAVLJE
Dobro.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Ukoliko Vam je stalo da rešite svoje dileme, preostaje Vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Slobodno pokrenite inicijativu.
LJUBAV
Pratite svoj »unutrašnji glas« ili predosećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Iako postoje odredjene dileme, ne sumnjate da će Vaše srce napraviti dobar izbor.
ZDRAVLJE
Dobro.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Obratite pažnju na korisne informacije i prihvatite pozitivan uticaj. Pokažite svojim saradnicima da imate ozbiljne namere i jasne ciljeve.
LJUBAV
U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija, kao dobar podsticaj za niz novih situacija u kojima oboje možete da uživate.
ZDRAVLJE
Dobro.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Pokrenite inicijativu u različitim pravcima, kako biste ostvarili kombinaciju poslovnog uspeha i ličnog zadovoljstva.
LJUBAV
Raduju Vas novi dogadjaji koji Vas prate ili raspoloženje koje prepoznajete kod bliske osobe. Slobodno izrazite svoja osećanja kako biste dobili pravi odgovor.
ZDRAVLJE
Počnite sa vežbanjem.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Sačekajte da Vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji. Iznenadjenja su moguća u oba pravca.
LJUBAV
Nemojte zanemariti svoje emotivne dileme, izmedju Vas i partnera povremeno provejava zajedničko nepoverenje i nova pitanja.
ZDRAVLJE
Napetost.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Zbog različitih pravila i poslovnih interesa, poželjno je da prihvatite kompromisnu varijantu kao najbolje rešenje. Važno je da pravilno ističete svoje pozitivne osobine.
LJUBAV
U odnosu sa voljenom osobom budite dovoljno maštoviti i zavodljivi, do god ne osetite zajedničko zadovoljstvo. Uživajte u svom svetu intime.
ZDRAVLJE
Provodite više vremena na svežem vazduhu.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Imate pomalo loš predosećaj u iščekivanju na rasplet nekih dogadjaja na poslovnoj sceni ili na susret sa odredjenim saradnicima.
LJUBAV
Posvetite pažnju nekim porodičnim temema ili osobi koja ume da deluje vrlo pozitivno na Vaše raspoloženje. Trenutno Vam je potrebno ne samo nečije prisustvo, već i emotivna podrška.
ZDRAVLJE
Dobro.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop za April 2014. koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!