Dnevni horoskop za 20.11.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 20. novembar 2013.

Dvadeseti dan tmurnog novembra je pred nama, dan koji se pamti kao dan kada su Budim i Pešta postali jedan grad, dan kada je obavljen prvi zvanični prekookeanski let preko Severnog pola (Los Anđeles – Kopenhagen), dan kada su otišli Dimitrije Tucović, Slavko Simić i Tolstoj, a ipak ćemo da ga posvetimo legendarnom pevaču, rođenom 20. 11. 1938. Tomi Zdravkoviću, čiji hitovi i dan danas traju, i trajaće sigurrno još dugo, dugo… Pustite neku Tominu pesmu, pročitajte savete dnevnog horoskopa i trk u nove pobede!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Trudite se da date najbolje od sebe i u prepodnevnim satima nemate ni minut slobodnog vremena. Nalet entuzijazma jedino remeti osećaj nesklada sa saradnicima.
LJUBAV
Razmišljate o nekom ko ne živi u vašem gradu. Ukoliko ste započeli komunikaciju sa nekim prethodnih dana, imate osećaj da stagnirate.
ZDRAVLJE
Prolazna glavobolja.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Zbunjeni ste i osećate nesigurnost. Niste zadovoljni pozicijom koju imate i prosto zavidite onima koji su samostalni i imaju svoj novac.
LJUBAV
Imate potrebu da razgovarate sa voljenom osobom samo što ona sada nema vremena za vas. Emocije kompenzujete prijateljima koji vam pokazuju punu naklonost.
ZDRAVLJE
Umor.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Usporili ste se i kasnite u svemu. Finansije su u padu i kolikim god prihodima da raspolažete, osećate da uskoro morate da napravite važnu poslovnu promenu.
LJUBAV
Pokušavate da podržite voljenu osobu tako što ćete joj finansijski pomoći. Imate manje vremena za privatni život, a još manje za razgovore o prošlim događajima.
ZDRAVLJE
Prolazna nervoza.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Nemir koji osećate ne da vam mira. Imate osećaj da će se nešto važno dogoditi i da to po vas neće biti prijatna promena. Opustite se i bolje organizujte svakodnevnicu.
LJUBAV
Osećate veliku tenziju na emotivnom planu i na korak ste da sve presečete i okrenete novi list.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Razmišljate o poslu i smišljate strategiju za dugoročne investicije. Nekretnine su vam sad prioritet, bilo rešavanje svojih, bilo trgovina istim.
LJUBAV
Nikako da se rešite situacija ili osoba iz prošlosti. Ukoliko ste usamljeni, osoba koju upoznajete na ulici ili preko prijatelja može vam privući pažnju.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Neplanirani susret sa prijateljima i razgovor o poslu može doneti osveženje na poslovnom planu. Kraći put zbog posla ili razmišljanje o poslu na putu bikće vrlo naglašeni.
LJUBAV
Suviše idealizujete voljenu osobu. Ukoliko ste usamljeni, pripazite jer osoba koja vam može privući pažnju nešto krije od vas.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Čak i kad ste na poslu misli su vam kod kuće. Umorili ste se prethodnih dana i sad biste najradije da budete u svom domu. Investicije vam mogu ozbiljno isprazniti bankovni račun.
LJUBAV
Povukli ste se i voljenu osobu posmatrate iz senke. Slobodne Vage čekaju poziv.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Neko od prijatelja pokušava da vam pomogne oko promene posla, ali se vi još uvek ne osećate sigurno i ne želite da prokockate nečije poverenje.
LJUBAV
Dopadate se nekom ko je u nezavidnoj situaciji. Vaša potreba da pomognete, date savet i budete podrška voljenoj osobi biće naglašena.
ZDRAVLJE
Bolovi u kičmi.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Vaše kraće otsustvo sa radnog mesta donelo je nove promene. Spremite se za ozbiljnije prihvatanje obaveza i povedite računa o komunikaciji.
LJUBAV
Neko vas je zainteresovao dok ste putovali. Ne budite nestrpljivi jer se možete prevariti u proceni. Ne znate, još uvek, šta dobijate.
ZDRAVLJE
Bol u grlu.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Dramatičan period na poslovnom planu. Za trenutak ćete pomisliti da ste u većem poslovnom gubitku i da vam nema spasa. Ipak, videćete na kraju da ste u dobitku.
LJUBAV
Udaljili ste se od partnera i koliko god da se on trudi da je na usluzi, vi jednostavno nećete biti raspoloženi.
ZDRAVLJE
Iritacija kože.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Puni ste ideja, ali vam nedostaje realizacija. Prijatelji daju naznake za ozbiljniju poslovnu pomoć, ali vi treba da budete manje oholi.
LJUBAV
Zadovoljni ste svojim izgledom. Osećate poglede iz neposredne okoline, ali ste još uvek nezainteresovani da uđete u bilo kakav oblik veze.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Izgubili ste se u moru planova. Opšte nezadovoljstvo materijalnom situacijom remetiće vam poslovni ritam. Budite strpljivi jer će se sve to promeniti.
LJUBAV
Dopada vam se neko ko je superiorniji od vas ili za koga vi bar mislite da je superiorniji.
ZDRAVLJE
Napetost.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!