Dnevni horoskop za 21.08.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 21. Avgust 2013.

Ljubitelji horoskopa, želimo vam lep i uspešan dan. Uspešan koliko je Usain Bolt u trčanju, odnosno Kim Cattrall u seriji Sex and the City. Njih dvoje će danas da slave rođendan, a vi šta ćete da radite – posavetujte se sa zvezdama!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Ne dopada vam se saznanje da neko ima skrivene namere i zato insistirate na sučeljavanju. Izbegavajte potencijalne sukobe i potrudite se da pravilno koristite svoju inteligenciju i intuiciju.
LJUBAV
Neko počinje dodatno da vas zbunjuje ili zabrinjava svojim ćudljivim ponašanjem. Osećate potištenost zbog susreta sa jednom osobom.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Odbijate da prihvatite nečiju ulogu u pregovorima i ne želite da se nalazite izvan glavnih događaja na poslovnoj sceni. Insistirajte na efikasnim rešenjima.
LJUBAV
Neko vas podstiče na dobro raspoloženje i na aktivnu ulogu u različitim situacijama. U skladu sa svojim afinitetima umete da stvorite romantičnu atmosferu i da privučete nečiju pažnju.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Pažljivije posmatrajte svoju okolinu i učinite sve što je potrebno da razjasnite zajedničke dileme. Poslovne kriterijume treba da ispunjavate prema stepenu važnosti.
LJUBAV
Ukoliko vam nedostaje nečije prisustvo, potražite odgovarajuću zamenu ili osobu za koju vas vezuju slična interesovanja. Najbolje ćete se osećati uz osobu koju dobro poznajete.
ZDRAVLJE
Uzimajte više tečnosti.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Ukoliko ste sigurni u svoju poslovnu viziju, nemojte dozvoliti da vas ubeđuju u suprotna rešenja ili da se neko protivi vašoj volji. Potrebna vam je podrška kako biste ostvarili svoje poslovne namere.
LJUBAV
Važno je da delujete dovoljno inspirativno na svog partnera. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju, posebno kada imate svest o ličnoj dominaciji.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Ponekad vaša samovolja u ophođenju prema saradnicima ili preterana energičnost u postupcima deluju iritirajuće na okolinu. Zbog toga vas prate negativni komentari ili reči kritike.
LJUBAV
Partner nema dovoljno razumevanja za vaše emotivne potrebe tako da ne obraća posebnu pažnju na vaše negodovanje ili neraspoloženje.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Ukoliko vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronađite sebi i odgovarajućeg suparnika. Potrebno je da odredite preciznije ciljeve i da sačuvate pozitivnu orijentaciju.
LJUBAV
Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja u potpunosti vaš san o velikoj sreći, ali svakako najavljuje neko zanimljivo iskustvo u emotivnom životu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Nemojte dozvoliti da neko preuveličava vaš neuspeh ili da vas kažnjava zbog neizmirenih računa. Susret sa jednom osobom delovaće kao neprijatna situacija, ali sačuvajte samopouzdanje.
LJUBAV
Zaboravite na neke neobične ideje koje mogu da iskomplikuju vaš ljubavni odnos i miran san. Nije svaki izazov vredan rizika.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Pažljivije analizirajte svoje saradnike i nove događaje. Ipak, preterana doza radoznalosti u nečijim očima može da izgleda kao negativna osobina.
LJUBAV
U pokušaju da pravilno rešite neke nove emotivne dileme koje imate oslonite se na svoju intuiciju. Često nije sve onako kao što na prvi pogled izgleda.
ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Imate utisak da neko drugi češće dolazi do glavnog izražaja ili da određuje nova pravila poslovnog ponašanja. Na vreme ispravite svoje propuste. Uvek postoji izlaz i dobro rešenje.
Ljubav
Partner deluje raspoloženo. Važno je da postoje dobre namere koje vas emotivno zbližavaju. Potrebno vam je nečije prisustvo kao izraz iskrene naklonosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Potrebne su vam poverljive informacije kako biste na vreme završili svoje obaveze ili zadovoljili različite kriterijume o uspešnoj saradnji. Ne treba da se zavaravate raznim olakšicama.
LJUBAV
Moguće je da vam nedostaje suzdržanost i emotivna diskrecija u bliskim kontaktima koje imate sa jednom osobom. Ponekad stvari vidite samo na osnovu ličnih merila.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Ne dopada vam se saznanje da neko kritikuje vaše ideje i zato pokušavate da promenite krug saradnika. Izbegavajte brzopletost u ponašanju jer greške koje učinite mogu imati dvostruki efekat.
LJUBAV
Obratite pažnju na nove događaje koji se prećutkuju iz vama nepoznatih razloga ili na nečije neobično ponašanje. Sačuvajte prisebnost posebno kada se nalazite u neobičnim situacijama.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Nema razloga da očekujete velike povlastice ili nečiju saglasnost. Usmerite svoju koncentraciju na rešavanje nekih praktičnih ciljeva. Važno je da pravilno procenite redosled poteza.
LJUBAV
Suzdržite se od različitih provokacija. Nečije ponašanje ili emotivna uloga mogu lako da vas zavaraju. Budite dovoljno mudri i promišljeni.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!