Dnevni horoskop za 21.09.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 21. Septembar 2013.

Dragi prijatelji, subota je divan dan koji treba provesti u krugu najdražih osoba i napuniti baterije za narednu sedmicu. Današnji dan proslavljaju komičar Bill Murray koji puni 63 godine, Stephen King 66, Faith Hill 46, Liam Gallagher 41, a rođen je i “otac” Duška Dugouška Chuck Jones koji nas je napustio pre 11 godina. Uživajte, odmarajte i pročitajte današnji dnevni horoskop!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Iritiraju vas različiti nesporazumi i nečije izjave. Problemi u komunikaciji sa saradnicima se svode na pitanje prioriteta. Svako od vas priželjkuje bolju poziciju koja garantuje veću slobodu na poslovnoj sceni.
LJUBAV
Preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Neko uporno ignoriše vaše primedbe ili poruke koje upućujete.
ZDRAVLJE
Izražena napetost.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Neko vas nagovara da promenite svoje stavove i da prihvatite nove ideje. Stalo vam je da svoj uspeh uklopite u standardna merila i ne želite da eksperimentisete u nekom nepoznatom pravcu.
LJUBAV
U svom prepoznatljivom maniru odbijate stvari koje se granice sa vašim uverenjem. Ali, partner ima drugačije mišljenje i sve prihvata sa nekim čudnim oduševljenjem.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Sačuvajte prisebnost duha i nemojte davati zvanične ili brzoplete izjave naročito kada vas neko nagovara da prekoračite svoja profesionalna ovlašćenja.
LJUBAV
U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate nego da se zanosite nečijom pričom i komplimentima. Neko ne ispunjava vaše osnovne kriterijume kao što vam se to čini.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Neko odbija da sasluša ili prihvati vaše poslovne ideje. Potrudite se da pravilno razgraničite svoje obaveze od interesa koji vas vezuju za određene saradnike.
LJUBAV
Priželjkujete zanimljivije događaje u svom ljubavnom životu. Susret sa jednom osobom može da ulepša vaše raspoloženje.
ZDRAVLJE
Potrebno vam je više odmora i opuštanja.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao poslovni gubitak, već kao dobar podsticaj za neke buduće planove. Budite umereniji u svojim izjavama pred saradnicima.
LJUBAV
U ljubavnom životu, za razliku od svog partnera, vi imate drugačija merila vrednosti i jasnije ciljeve. Zato povremeno delujete strogo i ne dozvoljavate nikakvo odstupanje od zajedničkih planova.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na vama je da kontrolišete svoja osećanja. Potrebno je da se distancirate u odnosu na različite neprijatnosti. Ponekad treba stvarati u kreativnoj tišini i mimo radoznalih pogleda.
LJUBAV
Partner ima neobične ideje i odbija da sasluša vaše primedbe. Na sreću, očekujte brz ili lak rasplet događaja.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Saradnici nemaju dovoljno sluha za nove ideje, a pritisak sa vaše strane donosi suprotan efekat. Strpljivo sačekajte na bolje uslove.
LJUBAV
Imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da partner koristi lažne izgovore. Pažljivije analizirajte nečiju priču i ono što se krije između redova.
ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Imate dobre ideje, ali neko ograničava vaš poslovni uticaj. Zbog nečije preterane samovolje osećate latentno nezadovoljstvo i nesigurnost. Nalazite se u nazahvalnoj poziciji da biste prećutali ono što mislite.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom ne želite da menjate svoje kriterijume, ali novo ubeđivanje vas dovodi do granice strpljenja. Dobra volja i kompromis mora da postoji sa obe strane.
ZDRAVLJE
Problemi sa leđima.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Ulažete ogromnu energiju, ali izostaje očekivani uspeh i veliki utisak koji želite da ostavite na svoju okolinu. Neko drugi prisvaja veći deo rezultata i ignoriše vaš uticaj.
LJUBAV
Planirajte susret sa osobom koja može da zadovolji vaše emotivne potrebe. Prepustite se nekom od onih lepih trenutka inspiracije i radosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Neko vas kritikuje ili pokušava da predstavi vaše ideje u negativnom kontekstu. Za sada je teško utvrditi pravu istinu u saradničkim redovima, ali vaši poslovni ciljevi se bitno razlikuju u odnosu na mišljenje većine.
LJUBAV
Nema potrebe da se ponašate previše tajanstveno pred bliskom osobom jer na takav način podstičete novu sumnju.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Novi poslovni uspeh deluje kao veliki podsticaj i na vašu okolinu. Ne želite da vas neko usporava u poslu i da vas zamara opširnom pričom.
LJUBAV
Potrudite se da ostvarite svoje emotivne namere ili da pridobijete nečiju naklonost. Upotrebite svoj šarm, ali i ono dragoceno zrno razuma koje imate.
ZDRAVLJE
Odlično.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Potrebno je da se pravilno organizujete i da uskladite svoja interesovanja kako biste ostvarili različite ciljeve. Dozvolite sebi i određenu dozu prepotencije sa namerom da ostavite pozitivan utisak.
LJUBAV
Postupite po svojoj savesti i nemojte ignorisati nečije želje. Pokažite da posedujete i one posebne manire koji otkrivaju emotivnu stranu vaše ličnosti.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!