Dnevni horoskop za 22.02.2014.

Današnji dnevni horoskop za 22. februar 2014.

Subota, prelepa je subota pred nama. Dan dušu dao da se provede daleko od kompjutera, telefona, televizora (ako to još uvek neko i koristi), pa da budemo što kraći da vam ne krademo dragoceno vreme. 22.02. dan kada su rođeni George Washington, Drew Barrymore, Steve Irvin, James Blunt, Dragan Đilas, Danilo Kiš, Niki Lauda… Dosta poznatih ličnosti, ali nećemo o njima, dan nije toliko dug da možemo da trošimo vreme na njih 🙂 Želimo vam prelep vikend!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Delujete mudro i promisljeno u susretu sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate nametljivo, već prepustite drugima da govore o vašem uspehu ili u vašu korist.
LJUBAV
U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija kao dobar podsticaj za niz novih situacija u kojima oboje možete da uživate.
ZDRAVLJE
Učinite nešto u prilog lepšem fizičkom izgledu.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Ideja ili posao koji ste odabrali predstavlja dobar izbor. Očekuje vas uspeh u saradnji sa jednom starijom osobom. Pokrenite inicijativu u različitim pravcima.
LJUBAV
Raduju vas novi događaji koji vas prate ili raspoloženje koje prepoznajete kod bliske osobe. Slobodno izrazite svoja osećanja.
ZDRAVLJE
Prijaće vam sportska aktivnost.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Imate utisak da okolina nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe ili interesovanja. Ipak, nemojte donositi zaključak na osnovu prvog utiska.
LJUBAV
Iznenađenja su moguća u oba pravca. Nemojte zanemariti svoje emotivne dileme. Između vas i partnera povremeno provejava zajedničko nepoverenje i nova pitanja.
ZDRAVLJE
Izbegavajte situacije koje vas previše iscrpljuju ili psihološki opterećuju.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Imate dobre ideje, ali na žalost vaša okolina kao da nema dovoljno sluha da vas podrži. Zbog različitih pravila i poslovnih interesa, poželjno je da prihvatite kompromis.
LJUBAV
U odnosu sa voljenom osobom budite dovoljno maštoviti i zavodljivi dok god ne osetite zajedničko zadovoljstvo. Uživajte u svom svetu intime.
ZDRAVLJE
Prijaće vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Imate pomalo loš predosećaj u iščekivanju na rasplet nekih događaja na poslovnoj sceni ili na susret sa određenim saradnicima. Zato izbegavajte sumnjive ponude.
LJUBAV
Posvetite pažnju nekim porodičnim temema ili osobi koja ume da deluje vrlo pozitivno na vaše raspoloženje. Trenutno vam je potrebno ne samo nečije prisustvo već i emotivna podrška.
ZDRAVLJE
Prijaće vam fizička relaksacija.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Neko osporava vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Budite promišljeni i nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na vaše raspoloženje.
LJUBAV
Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način. Ako imate dovoljno mašte sve je moguće promeniti u pozitivnom pravcu. Nema razloga da odustajete od svojih dobrih namera.
ZDRAVLJE
Važno je da sačuvate pozitivno raspoloženje.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Na vama je da opravdate svoj poslovni ugled ili poverenje u susretu sa saradnicima. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki psihološki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja.
LJUBAV
Pokažite da imate dovoljno poverenja u blisku osobu, posebno kada se to od vas očekuje. Ne zaboravite da prvi utisak ume lako da prevari. Oslonite se na svoja osećanja.
ZDRAVLJE
Podstičite kod sebe optimizam i dobro raspoloženje.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Ponekad vam nedostaje samopouzdanje i samisao za praktičnom orijentacijom, ali uvek postoji neko zaobilazno rešenje. Obratite pažnju na nove informacije.
LJUBAV
Dovoljno je da vidite osmeh zadovoljstva na licu drage osobe kako biste osetili novu kreativnu inspiraciju ili zanos.
ZDRAVLJE
Izbegavajte različite situacije koje vas psihički uznemiravaju.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
U dogovoru sa saradnicima je potrebno da ostvarite saglasnost zarad praktičnih ciljeva. Nove događaje na poslovnoj sceni prihvatite u optimističkom stilu.
LJUBAV
Postoje neka pitanja koja se postupno rešavaju ili tajne koje se otkrivaju samo kroz zajednički odnos. Rešavajte dileme isključivo sa bliskom osobom.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj formi.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Neko vas indirektno navodi na pogrešan izbor ili na prikrivanje istine. Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja i to loše utiče na vašu koncentraciju.
LJUBAV
U odnosu sa bliskom osobom izbegavajte novu raspravu i rivalstvo. Uvek postoji mogućnost da uskladite svoja interesovanja i želje koliko god da se u njima razlikujete.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Nema razloga da optužujete druge za svoj poslovni neuspeh ili da se ponašate nepravedno prema saradnicima. Nalazite se pod pritiskom i teškim okolnostima.
LJUBAV
Imate utisak da partner uporno prikriva neke detalje istine koje biste želeli da čujete i što dodatno utiče na vašu sumnjičavost ili na neraspoloženje.
ZDRAVLJE
Prijaće vam više sati zdravog sna.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Interesuju vas konkretni poslovni rezultati, a ne opširni planovi ili pregovori. Ukoliko vam je stalo da rešite svoje dileme, preostaje vam da preuzmete kontrolu.
LJUBAV
Pratite svoj unutrašnji glas ili predosećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Iako postoje određene dileme, ne sumnjate da će vaše srce napraviti dobar izbor.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!