Dnevni horoskop za 22.08.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 22. Avgust 2013.

Još jedan prelep letnji dan je pred nama, pa nabacite osmeh na lice i lepo ga provedite. Ne zaboravite da pročitate dnevni horoskop, koji će vam sigurno pomoći da ga provedete na najbolji način…

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje svojim pogrešnim idejama ili da ograničava vaš poslovni i društveni uticaj. Na vama je da svojim saradnicima predložite novo ili korisno rešenje.
LJUBAV
Povremeno kao da gubite razum ili strpljenje pred jednom bliskom osobom koja čini niz stvari koje vam se ne dopadaju. Delujete suviše napeto.
ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Trenutak je da ubrzate neke poslovne dogovore. Nepotrebno odlažete situaciju koja počinje da remeti nastavak poslovne saradnje. Postoje događaji na koje nemate veliki uticaj.
LJUBAV
Potrebno je da delujete opuštenije pred bliskom osobom zarad boljeg razumevanja. Prepustite svom partneru da ima zapaženiju ulogu.
ZDRAVLJE
Pojačana napetost.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Važno je da ostanete dosledni u svojim namerama. Okolina ima dovoljno interesovanja da podrži vaše poslovne ideje. Potrudite se da predstavite svoje sposobnosti na odgovarajući način.
LJUBAV
Kontaktirajte osobu koja u vama podstiče kreativnu inspiraciju i emotivno zadovoljstvo. Na sreću, nalazite se u prilici da spojite lepo i korisno.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Nema potrebe da se ponašate lakomisleno u poslovnim susretima jer informacije i obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za dobitak. Ukoliko imate dobre ideje, proverite njihov odjek u krugu saradnika.
LJUBAV
Potrudite se da delujete dovoljno zanosno ili neodoljivo u društvu bliske osobe. Zaista, uvek postoji način da ostvarite ono što želite.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

Posao
Izbegavajte sukob sa saradnicima ili sa osobom koja vas obavezuje na određene uslove. Ne možete svima da ugodite, ali ne treba da zanemarite pozitivnu stranu partnerstva.
LJUBAV
Potrebna vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osećaj poverenja i emotivne bliskosti.
ZDRAVLJE
Prijaće vam šetnja.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Mimo svoje volje upetljali ste se u različite poslovne situacije, a sada tražite dobar izlaz ili neko praktično rešenje. Sačuvajte prisebnost duha.
LJUBAV
Izbegavajte rivalske odnose ili iznenadne izlive ljubomore u susretu sa bliskom osobom. Neko ima sve veći uticaj na vaše emotivno raspoloženje.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Vaša poslovna strategija ne ostavlja dovoljno ubedljiv utisak na određene saradnike ili na jednu uticajnu osobu. Preostaje vam da prihvatite neko kompromisno rešenje.
LJUBAV
Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja vas dobro poznaje. Potrebna vam je nečija iskrena podrška. Potiskivanjem osećanja samo podstičete još veću napetost.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određenu diskreciju. Međutim, vi imate drugačije ideje, tako da odbijate sporednu ulogu u poslovnoj saradnji.
LJUBAV
Partner deluje nezadovoljno i čini vam se kao da mrzovoljno komentariše vaše zahteve. Ponekad priželjkujete i više nego što je moguće. Korigujte svoje kriterijume.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Ponekad je teško priznati lični poraz pred saradnicima, ali na takav način dobijate novu priliku da ostvarite svoje namere. Vaše ideje možda ne mogu da zažive u stvarnosti.
LJUBAV
Pažljivije analizirajte nove poruke koje dobijate od voljene osobe. Nemojte ignorisati njene reči samo zato što vam se ne dopada ono što čujete.
ZDRAVLJE
Alergija.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Ukoliko se previše uživljavate u ulogu dežurnog kritičara, potrebno je da se suočite i sa nekim negativnim reakcijama koje stižu od vaših saradnika. Ne možete uvek da utičete na nečije mišljenje.
LJUBAV
Izbegavajte situacije koje deluju suviše provokativno ili osobu koja ne odgovara vašim emotivnim afinitetima. Morate imati dozu samokontrole i opreza.
ZDRAVLJE
Više spavajte.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
U susretu sa saradnicima delujete promišljeno i tražite praktičnija rešenja za zajedničke dileme. Prepustite drugima da govore o vašim sposobnostima ili u vašu korist.
LJUBAV
Pokažite velikodušnost pred voljenom osobom. Izbegavajte rivalski odnos ili ljubavne žaoke koje vas nepotrebno razdvajaju. Čak i kada mislite drugačije, to ne treba da vodi ka suprotstavljanju.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Ukoliko se vaša osećanja nalaze ispred glasa razuma, sigurno da za to postoji i neki dobar razlog. Kontaktirajte kolegu koja vas podstiče na kreativno izražavanje.
LJUBAV
Osećate pojačani emotivni zanos u nečijoj blizini i prija vam nova uloga. Ponekad i one čudesne želje mogu da ostvare. Važno je da stvari nazovete pravim imenom.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!