Dnevni horoskop za 22.12.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 22. decembar 2013.

Pretposlednja ovogodišnja nedelja je pred nama, a na današnji dan su rođeni Edo Maajka, Jašar Ahmedovski, Zijo Sokolović, što se tiče naših prostora, a malo dalje od našeg Balkana rođeni su Ralph Fines, Robin i Maurice Gibb iz Bee Gees, prelepa Vanessa Paradis… Inače od danas ulazimo u period Jarca, pa svim Jarčevima koji u narednih mesec dana svale rođendane unapred čestitamo. A Jarčevi, su motivisani, odlučni i praktični. Jarčevi ne vole da ulaze u rizične situacije. Osobama rođenim u znaku Jarca je karijera najvažnija stavka u životu. Jarčevi su ambiciozni i jaki, ali pomalo konzervativni. Više o Jarčevima tokom meseca, dnevni horoskop je tu!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Žurite da pozavrršavate neke obaveze jer imate u najavi neke nove poslove ali se i rokovi bliže. Niste u panici već možete baš da ubrzate tempo i da sve postignete.
LJUBAV
Iz jedne malo negativne faze ulazite u jedan period u kome ćete imati malo više optimizma kada je u pitanju odnos sa partnerom. Polako se vrača razumevanje.
ZDRAVLJE
Nemate problema, zdravi ste

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Dobro ste raspoloženi i sve Vam ide od ruke. Imate dobru taktiku na poslu i tek sada vidite da neke dosadašnje odluke nisu bile kako treba. Ove promene prihvatate sa radošću, sve Vam lakše ide posle toga.
LJUBAV
Želite promene na skoro svim poljima a polako se opuštate i vidite da je i partner to jedva dočekao. Očekuju Vas jako lepi trenutci.
ZDRAVLJE
Nemate problema

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Imate dosta promena na poslovnom planu. Menjate način na koji ste do sada radili i vidite da su te promene ono pravo. Laganiji pristup nekim poslovima će ubrzati neke procese i bićete veoma zadovoljni.
LJUBAV
Novo poznanstvo preko prijatelja može da bude veoma interesantno. Iznenada ulazite u vezu koja može da Vam bude veoma inspirativna.
ZDRAVLJE
Energični ste, veoma ste ubrzani danas.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Žurite da završite neke važne dogovore i poslove do podneva jer posle toga imate planirano putovanje ili neki sastanak van firme. Očekuje Vas veoma dinamičan dan.
LJUBAV
Emotivni ste i to pokazujete partneru kojii nema dovoljno razumevanja danas za Vas. Imate različite potrebe danas.
ZDRAVLJE
Bolovi u stomaku

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Očekujete da Vam u popodnevnim satima dođu neke informacije o tome šta ste do sada ispravno uradili. Možete da budete iznenađeni pozitivnim ishodom.
LJUBAV
Partner planira kraći put sa Vama danas. Ako prihvatite izazov, možete veoma lepo da se provedete.
ZDRAVLJE
Ne preterujte u jelu i piću.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Vaš perfekcionizam danas dolazi do izražaja. Malo žurite da pozavršavate neke poslove jer imate na čekanju u najavi dosta novih poslova.
LJUBAV
Nemojte imati preterane zahteve prema partneru. Vidi se da očekujete previše, i lako možete da dosadite partneru, pa vaša veza već prelazi u monotonu. Pokušajte da napravite malo kompromisa, niste jedini kome nešto smeta.
ZDRAVLJE
Loše varenje

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Dobijate poslovnu ponudu koju ne možete da odbijete. Privlače vas izazovi i mogućnost da sebe vidite u drugom svetlu. Uspeh je ono što kod Vas ne izostaje kada ste maksimalno skoncentrisani na zadatke koje obavljate. Ovo je vezano za inostranstvo.
LJUBAV
Neko pokušava da Vam preotme voljenu osobu, niste ni znali da možete da budete toliko ljubomorni. Pokušajte da kontrolišete reakcije jer previše otvorenosti škodi.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Trudite se da pozavršavate neke stvari do kraja dana. Prilično ste opterećeni poslom i imate dosta obaveza, ali ćete dosta postići danas i malo će pritisak da splasne. Osetićete olakšanje.
LJUBAV
Optimizam kod partnera Vam prija i to Vam pomaže da prebrodite tekuće probleme. Pored partnera uspevate da se opustite.
ZDRAVLJE
Malo nervoze

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Dan Vam je loš za nova ulaganja, pazite kako raspoređujete novac. Strpite se malo jer će tek doći vreme kada možete da sprovedete neke ideje, ali sada možete da imate samo početne ideje u skicama. Inspiracija Vam dolazi i prija Vam što imate odrešene ruke.
LJUBAV
Imate harmoničan odnos i lepo komunicirate. Planirate zajednilčke akcije i možete da odete na kraće putovanje.
ZDRAVLJE
Melanholija

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Nemojte unapred da razmišljate i planirate jer se mogu pojaviti neke okolnosti koje mogu da Vam malo poremete planove. Možete lako da očekujete proširenje posla.
LJUBAV
Opušteni ste sa partnerom i ne opterećujete se jer znate da partner ima ista gledišta koa i Vi. Prija vam kada možete da imate lepe momente, oazu u kojoj možete da se odmorite na kraju dana.
ZDRAVLJE
Bolovi u kičmi.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
U cilju da se dokažete, možete previše obaveza da preuzmete na sebe i preopteretiti se. Vodite računa o tome da sve završite na vreme. Tako dobijate pozitivne bodove kod nadređenih.
LJUBAV
Niste za neko ezivanje danas, najviše bi Vam odgovaralo kada biste večeras mogli da imate avanturu. Prija Vam kada osetite slobodu.
ZDRAVLJE
Dobro zdravlje

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Malo slabiji imunitet je doveo do toga da neke poslove odložite ili da prepustite nekom drugom. To Vas pomalo nervira jer ste planirali drugačije.
LJUBAV
Želite malo više od partnera ali ne znate kako to da kažete. Pokušavate na neki indirektan način da skrenete pažnju na stvari koje su Vam važne.
ZDRAVLJE
Dobro ste raspoloženi

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!