Dnevni horoskop za 22. septembar 2016.

Četvrtak je, dragi naši, i lepa jesen smenila je predivno leto. Nadamo se da ste zaljubljenik u prirodu jer najlepše boje mogu se videti upravo tokom ovog godišnjeg doba. Sunce prelazi iz Device u Vagu, na redu su Vagini rođendani i prilike da zasijaju u prvom planu, jer naredni period je samo njihov. U narednih mesec dana Sunce će biti u društvu Jupitera, što mnogo znači na polju odnosa sa drugim ljudima. Sunce u Vagi donosi sa sobom stabilnost, konačnu ravnotežu, željeni balans.
Merkur je nezgodan, postavljen je direktno, šalje znake koji su dvosmisleni, ali ipak nije za sve samo on kriv. Retrogradnu poziciju neće još neko vreme napustiti, budite na oprezu.
Venera danas prelazi u Škorpiju i ostaje sve do 18.oktobra! Škorpije će uživati, ali i Rakovi Ribe, Device i Jarčevi.
Začeće se mnogo dubokih osećanja i strasnih ljubavnih priča, aspekti su takvi da možete očekivati vrtlog emocija koje vas mogu povući na dno, zato savetujemo oprez. Finansijski aspekt takođe nije najpovoljniji zbog Venere na poslednjem stepenu. Radite na dobroj atmosferi na poslu, kolegijalnim odnosima, pomirujte zaraćene strane jer ovih dana smisao za diplomatiju vam je vrlo izražen. Usput ćete uvežbavati socijalne veštine, naučiti se ponovno toleranciji i praštanju, a uveče ćete biti veoma zadovoljni osećanjem koje će preplaviti vaše misli – osećaj da ste bolji čovek.Sreda na pragu, nadamo se da uživate u svežini i da ne žalite za danima leta i vrućina. A kako stvari stoje “tamo gore”- RxMerkur u trigonu sa RxPlutonom, a bicće i ponvljanja u petak, čisto kao obnavljanje gradiva. Očekujte “napad” filozofskih pogleda na stvari, dubokoumnih razgovora sa bliskim ljudima, dok će vaša mentalna snaga biti zadivljujuće jaka! I sami sebe ćete iznenaditi, a okolina će uživati u vašem društvu. Mada, Merkur će i dalje biti ćudljiv, jer svoju retrogradnu senku napušta tek početkom oktobra meseca, tačnije 6. oktobra. Sad posebno očekujte zbunjujuće signale, kada završni udar čini u trigonu sa RxPlutonom. Trebalo bi da bude najjači za kraj! Nakon toga, očekujmo konačno olakšanje. Za ovaj psolednji dan leta savetujemo da rezimirate prethodne letnje mesece, prisetite se lepih trenutaka i svega onog što ćete pamtiti još dugo vremena. Sutra ulazimo u, po mnogima, najlepše godišnje doba, jesen. Bićemo skloniji depresiji, zato savetujemo čest boravak napolju. Pripazite na jelovnik. Kreću virusi, zato ojačajte svoje telo svime onim što može da se nađe na bogatoj pijačnoj trpezi.
Uživajte!

Novo!
Spreman je mesečni horoskop za oktobar! Svi preuzimaju naš horoskop i to samo iz jednog razloga – najviše mu verujete. Pogledajte šta nas to očekuje u oktobru!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
| OVAN | BIK | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

POSAO
Nema razloga da se upoređujete sa svojom okolinom ili da započinjete novu raspravu. Važno je da ispoštujete svoja moralna načela.
LJUBAV
Insistiranje na preteranim zahtevima pred partnerom trenutno donosi neki negativan efekat. Nekom smeta vaša nestrpljivost ili impulsivno ponašanje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

POSAO
Nečiju poruku možete da tumačite na različite načine i zato pokušajte da sagledate pozitivnu stranu medalje. Važno je da svoje poslovne obaveze završavate u zadatom roku.
LJUBAV
Pre nego što prihvatite nečiju emotivnu igru, važno je i da se prethodno dobro upoznajte sa svim osnovnim pravilima ponašanja.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

POSAO
Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovnoj saradnji. Okolina pomaže zajednički uspeh, a neko pokušava da vam obezbedi bolje materijalne uslove.
LJUBAV
Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Proverite svoju ljubavnu sreću u skladu sa raspoloženjem i mogućnostima.
ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

POSAO
Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje poslovne planove, ali imate sjajnu predstavu o izboru najboljih rešenja. Potrebno je da uskladite svoja interesovanja sa saradnicima.
LJUBAV
Pokušavate da se otrgnete od sentimentalnog raspoloženja, ali pri tome i često razmišljate o nečijem odsustvu. Nedostaje vam inicijativa kako biste prevazšli trenutnu situaciju.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

POSAO
Nije teško napraviti dobar izbor u situaciji kada vam se nude zanimljive ideje ili kada saradnici pružaju značajnu podršku. Uvek postoji uspešniji i lepši deo stvarnosti, ali do njega se ne dolazi slučajno.
LJUBAV
Delujete samouvereno i dobro raspoloženo. Nasuprot vama partner kao da vešto prikriva svoje emotivno nezadovoljstvo. Proverite na vreme svoje slutnje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

POSAO
Uporno ignorišete događaje koji se ne uklapaju u vašu procenu. Ne treba da podstičete kritički ton u odnosu sa saradnicima, već da pronađete novo i kompromisno rešenje.
LJUBAV
Ako partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, nemojte dozvoliti da se između vas stvori novi emotivni zid koji vas udaljava.
ZDRAVLJE
Hranite se zdravije.

POSAO
Sa nekoliko dobrih poteza možete učiniti više nego vaši saradnici ili poslovnih konkurenti. O uspehu ne treba previše pričati već treba uspešno delovati na različitim stranama.
LJUBAV
U ljubavnom životu neko vas sve više uzbuđuje i privlači vašu pažnju. Izbegavate da priznate svoju emotivnu slabost, ali odaju vas različiti postupci koji sve to jasno nagoveštavaju.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

POSAO
Na osnovu blic informacija dolazite do zaključka da vam predstoje sjajni poslovni rezultati ili novi uspeh. Važno je da se oslonite na svoj praktičan duh i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima.
LJUBAV
Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da inspirišete svog partnera na uzbudljivu zabavu.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

POSAO
Nedostaje vam očekivani stepen poverenja u određene saradnike i zato ne pričate previše o svojim poslovnim planovima. Zadržite dodatnu meru opreza.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom suviše se oslanjate na svoj blistavi um i potiskujete osećanja tako nepotrebno provocirate svog partnera.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

POSAO
Stalo vam je da potvrdite svoje praktične sposobnosti pred saradnicima, ali još uvek ne možete da se opredelite i za najbolje rešenje. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije reči ili novi uslovi.
LJUBAV
U ljubavnom odnosu zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni vaša očekivanja. Budite dovoljno kategorični kako biste dobili sve ono što želite.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

POSAO
Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovne propuste ili da se sukobljavate sa osobom koja uživa veliku popularnost u krugu saradnika. Dobro procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju.
LJUBAV
Partner za razliku od vas lakše rešava neke lične dileme ili zajedničke probleme. Na žalost, nečije samouvereno ponašanje vas dovodi u inferiornu poziciju koja vas sputava.
ZDRAVLJE
Izražena napetost.

POSAO
Verujete u onu verziju koja odgovara vašim potrebama tako da ne proveravate nove informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Gubitak sa kojim se suočavate ne treba da utiče na vaše raspoloženje.
LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada ili privlači vašu pažnju. Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
Srbija: 0901/888-889   Nemačka: 0901-888-889
Austrija: 0900-833-006 Švajcarska: 090-12345-00

da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop za OKTOBAR 2016. koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!