Dnevni horoskop za 23.02.2014.

Današnji dnevni horoskop za 23. februar 2014.

Želimo vam fimsko dobro jutro, doručak u krevetu, zrake sunca razbacane po pokrivaču sanjivog i blaženog partnera kraj vas… Mir, tišina i neodoljiva potreba za mirisom jutarnje kafe… Dok spremate omiljeni napitak, pročitajte omiljeno štivo, vaš horoskop za danas. Želimo vam lep i uzbudljiv dan!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Stalo vam je da napredujete na različitim stranama, ali primećujete da se oko vas nalaze saradnici raznih profila i ćudi. Neophodno je da bidete oprezni.
LJUBAV
Pre ili kasnije moraćete da položite emotivne račune i da se suočite sa bliskom osobom. Ne možete osporiti partnerovo pravo da kontroliše vaše kretanje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Delujete aktivno na različitim stranama. Postoji osoba koja može da nagradi vašu praktičnu pamet. Novi poslovni kontakti koje ste ostvarili najavljuju širi uticaj.
LJUBAV
U ljubavnom životu osećate se kao da ste uplovili u hladne emotivne vode i sada tražite izlaz u novom društvu. Priželjkujete nečije razumevanje.
ZDRAVLJE
Važno je da poboljšate fizičku kondiciju.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži deo posla.
LJUBAV
U ljubavnom životu prija vam nečije prisustvo, ali vam nedostaje dobra prilika da ostvarite namere. Budite diskretniji.
ZDRAVLJE
Budite umereni.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Osećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze. Saradnici očekuju vaše mišljenje o različitim poslovnim temama.
LJUBAV
Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari vašu sliku o srećnom životu u dvoje. Imate svoju viziju koju osećate i pratite.
ZDRAVLJE
Potrebna vam jepozitivna energija.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Posvetite pažnju samo prioritetnim obavezama i priuštite sebi kvalitetan odmor, kao najbolji način da akomulirate pozitivnu energiju. Važno je da racionalizujete obaveze.
LJUBAV
Emotivno zatišje ili letargiju koja postoji u zajedničkom odnosu ne treba da doživljavate kao neki ljubavni suton.
ZDRAVLJE
Razgovor i relaksacija deluju pozitivno na vaše psihičko stanje.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Samouvereno branite interese, ali postoje dodatne komplikacije koje otežavaju vaš poslovni ili društveni položaj. Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju.
LJUBAV
Osećate veliki emotivni zanos, ali kao da vam nedostaje dobra prilika da izrazite namere. Partner ili osoba koja vam se dopada vešto izmiče pred vašim pozivima.
ZDRAVLJE
Priuštite sebi više sati odmora.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Očekujete pozitivne odgovore u rešavanu poslovnih pitanja. Zarad zajedničkih interesa tolerantno prelazite preko sitnih nepravdi koje postoje u odnosu sa saradnicima.
LJUBAV
U ljubavnom životu više se nalazite u fazi priče i idejnog planiranja nego što se odlučujete za neki konkretan potez. Partner pokušava da shvati vaše namere.
ZDRAVLJE
Nalazite se sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Delujete privlačno i šarmantno na svoju okolinu, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Postoje sporni momenti u odnosu sa saradnicima.
LJUBAV
Privlači vas kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u vašem društvu kao da nešto od toga nedostaje.
ZDRAVLJE
Kontrolišite krvnu sliku.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Nalazite se u sjajnoj formi i samouvereno prihvatate različite obaveze. Najbolje se osećate u društvu koje ima slične ideje ili poslovne interese.
LJUBAV
U romantičnom raspoloženju priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj. U emotivnom zanosu, spremni ste da se oprobate u novim i izazovnim situacijama.
ZDRAVLJE
Važno je da pravilno usmeravate misli i energiju.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Umete da delujete vrlo sugestivno na saradnike i ne ustručavate se da zatražite različite ustupke. Smatrate da vam pripadaju bolji uslovi.
LJUBAV
U ljubavnom životu nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Pokažite više razumevanja za nečije greške ili male emotivne slabosti.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Stalo vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da vam nedostaju osnovne informacije o poslovnim prilikama. Na sreću, očekuje vas iznenadni dobitak.
LJUBAV
Delujete zadovoljno zbog događaja koji vas prate u ljubavnom odnosu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja i postupke, kao lepši deo stvarnosti koji vas prati.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj formi.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Dobro razmislite o svojim interesima jer okolnosti na poslovnoj sceni se brzo smenjuju. Odložite jedan poslovni dogovor ili finansijsko ulaganje.
LJUBAV
Ukoliko sumnjate u nečije emotivne namere, to još uvek ne predstavlja dokaz za osudu. Nema razloga da nepravedno kažnjavate osobu koju volite. Budite pažljiviji prema svojoj porodici.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!