Dnevni horoskop za 23.04.2015.

Današnji dnevni horoskop za 23. april 2015.

Dobar i uspešan dan vam želimo!
Četvrtak koji je pred nama trebao bi da bude jako miran dan, bez preteranuh uzbuđenja, sekiranja ili nerviranja, dan koji bi trebalo mirno da prođe od ranog jutra do kasne večeri. Tokom dana imate dobre aspekte za rukovanje novcem, pa ako treba da pravite neke novčane proračune, plaćanja, pozajmice, danas ćete dobro i savesno postupati, pa sve što ste planirali, a tiče se novca obavite danas.
Imaćete vremena tokom dana i za obavljanje nekih sitnica koje već dugo odlažete, za jedno veliko raspremanje stana, za pozive prijateljima sa kojima se odavno niste čuli, i koje već duže vremena “za sutra” odlažete.
23. dan aprila dobro pamte Danci, pošto je 1728. veći deo Kopenhagena uništen u požaru, 1997. Rusi i Kinezi potpisali deklaraciju kojom su se uspostavili dominaciji jedne super sile, 1999. Nato avioni pogodili zgradu RTSa i ubili 16 radnika.
Dan se pamti i po rođenju Šekspira, 1564., glumice Shirley Temple, legende Roy Orbison-a, reditelja Michael Moore-a i naše pevačice Seke Aleksić. Napustili su nas Boris Jeljcin, i Šekspir.
Dan, naravno započinjemo Šekspirovom izrekom, ovaj dan je definitivno njegov u prošlosti, a u sadašnjosti, nadamo se vaš!
ps. Da li ste videli novi izgled, i nove sadržaje na www.MesecniHoroskop.com???

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
| OVAN | BIK | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

POSAO
Budite oprezni u saradnji sa Rakom i Jarcem, jer mogu da vam prirede neprijatno iznenađenje. Pitanje finansija ostaje i dalje prilično neizvesno mada je većina prestavnika vašeg znaka u boljoj poziciji nego drugi znaci.
LJUBAV
Trenutni aspekti vas čine prilično nestalnim, nespokojnim i nedovoljno angažovanim u vezi. Verujete da vam je jedan Strelac naklonjen. Nepotrebno ste ljubomorni na Ovna koji vam pruža šansu da se pomirite.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

POSAO
Niko vas ne sprečava da krenete u ostvarivanje poslovnih planova. Naprotiv, mnogi vas podstiču. Ukoliko ste umetnik, imaćete priliku da shvatite koliko ste omiljeni među kolegama i u javnosti.
LJUBAV
Očekujete da vam se javi neko kome ste otvoreno pokazali da ste mu veoma privrženi i uvek na raspolaganju. Malo je onih koji imaju takav tretman kod vas, a ukoliko se radi Vagi ili Ribama, oni će iskoristiti vašu naklonost.
ZDRAVLJE
Smanjite obroke.

POSAO
Moguće je da započnete nov posao sa sposobnim, ali nedovoljno organizovanim i nepouzdanim saradnicima. Jedan Bik koji ne prihvata vaše sugestije će vas izneveriti, zato oslonac potražite u Škorpiji ili Jarcu.
LJUBAV
Za partnera nemate dovoljno vremena ili strpljenja, a mnogi parovi su razdvojeni zbog poslovnih obaveza. Ukoliko ste u srećnoj vezi, verovatno planirate zajedničko putovanje.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

POSAO
Mars, planeta ambicije koja utiče na vaše organizacione sposobnosti i na srećne okolnosti na poslu, slaba je u Vagi, što znači da se nećete najbolje snaći u brojnim obavezama. Moguć je novi, dobro plaćen posao u medijima.
LJUBAV
Želećete da postignete više nego što možete. Slobodni predstavnici znaka stupiće u vezu sa umetnikom ili sportistom.
ZDRAVLJE
Pazite se povrede.

POSAO
Postepeno ćete obnavljati saradnju sa onima koji su vam trenutno bitni za posao. Pravi je trenutak da krenete u akciju po svim onim pitanjima po kojima ste dugo već odlagali donošenje odluke.
LJUBAV
Naglašeno astrološko polje društvenog života donosi nova poznanstva i kontakte koji lako mogu da prerastu u ljubavni odnos. Ukoliko ste i dalje zainteresovani za Bika ili Vodoliju, naoružajte se strpljenjem.
ZDRAVLJE
U dobroj ste kondiciji.

POSAO
Poželjno je da budete maksimalno strpljivi i oprezni, jer vam pozicija Marsa u vašem znaku slabi koncentraciju. Zbog retrogradnog Saturna koji se nalazi u polju novca niste sigurni kome možete da verujete.
LJUBAV
Veoma ste raspoloženi da obnovite neka prijateljstva, a poželećete i da se sretnete sa osobom koja nije slobodna. Moguća je romansa sa Ovnom ili sa strancem na nekoj zabavi.
ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

POSAO
Pojavljuje se mogućnost obnavljanja nekadašnjeg poslovnog odnosa i napredovanja u službi. Ukoliko vam se dopada ideja o novom poslu sa Lavom ili Škorpijom, ne oklevajte nego ih odmah pozovite.
LJUBAV
Novi poslovni kontakti mogu doneti zanimljiva poznanstva. Ukoliko želite da osvojite Lava koji je već dugo nedostupan, biće vam potrebno manje napora nego što pretpostavljate.
ZDRAVLJE
Mogućnost povrede.

POSAO
Verujete da će vam pomoći jedan Jarac ili neki Ovan kada je u pitanju posao sa strancima ili novi projekat koji bi mogao da vam donese vanredni prihod. Priličan poslovni stres očekuje one Lavove koji se bave sportom.
LJUBAV
Pokušavaćete na diskretan način partneru da nametnete svoju volju i da mu date na znanje da bi trebalo da prihvati vaše ideje o uvećanju zajedničkih prihoda.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

POSAO
Obnovite poslovne odnose koji bi mogli da se razviju u dobrom pravcu. Želite da se istaknete u poslu koji bi vam doneo popularnost ili povratak na poslove u kojima ste se već dokazali kao uspešni.
LJUBAV
Trudite se da dobijete šansu o kojoj maštate kada je u pitanju veza sa Škorpijom ili Lavom. Ukoliko vam se dopada Ovan koga viđate na poslu, budite veoma oprezni kada donosite sud o njemu.
ZDRAVLJE
Nesanica.

POSAO
Verujete da nastupa vaše vreme. Mnogi vas podržavaju, ali je neophodno da pokažete više istrajnosti u onome što ste sebi zacrtali kao zadatak.
LJUBAV
Želećete da se dokažete pred nekim ko vas je u poslednje vreme prilično ignorisao ili potcenjivao. Ukoliko vam se dopada jedna Devica ili Jarac, pokušajte da uspostavite bolju komunikaciju.
ZDRAVLJE
Smanjite obroke.

POSAO
Postoji mogućnost obnavljanja poslovnih veza, ali nemojte mnogo da računate na intuiciju jer će vas odvesti u pogrešnom pravcu. Pokušaćete da se postavite odlučnije prema onima koji vam daju dobronamerne savete.
LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, trebalo bi da uspostavite dobru komunikaciju sa nekadašnjim partnerom koji pokušava da s vama obnovi vezu.
ZDRAVLJE
Problemi sa oticanjem nogu.

POSAO
Moguć je razgovor o novom poslu sa osobama na vlasti ili onima koji su vam obećali pomoć. Ukoliko ste sigurni u sebe, nemojte da oklevate. Dobićete priliku da se istaknete u poslu koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju.
LJUBAV
Trudite se da osvojite osobu koja se ponaša kao da nije naročito zainteresovana za vas. Pokazaćete veće interesovanje za jednu Vodoliju ili Vagu.
ZDRAVLJE
Reumatski bolovi.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop za maj 2015. koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!