Dnevni horoskop za 23.12.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 23. decembar 2013.

Dobar dan i lepu i uspešnu sedmicu vam želimo! 23. dan septembra obradovaće naše kosooke prijatelje iz Japana pošto rođendan slavi car Japana Akihito, trenutno jedini priznati car u svetu. Amerikanci se raduju rođendanu njihove starlete koju je “probio” Playboy – Holly Madison, Italijani će biti srećni zbog supermodela i bivše prve dame Francuske – Karla Bruni, a mi se radujemo pošto su naši vredni astrolozi spremili za vas puno, puno horoskopa za sledeći mesec i godinu, koje ćete uskoro da analizirate, a do tada evo ga današnji dnevni horoskop!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Danas je loš dan za novac i ulaganja, nemožete da pratite tokove novca a neke okolosti ne dozvoljavaju da se planovi ostvare onako kako ste planirali. Sačekajte povoljnije trenutke za ulaganja, a novac koji biste danas mogli da dobijete, odložite dok ne razradite detaljni plan. Skloni ste da impulsivno reagujete i uđete u gubitke.
LJUBAV
Partner i Vi imate lepu i harmoničnu vezu. Razmišljate o tome da neke stvari među vama unapredite i da vašu vezu podignete na malo viši nivo.
ZDRAVLJE
Glavobolja

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Privlače Vas veliki izazovi, ali je i nagrada u obliku novca veoma motivišuća. Imate veoma veliko iskušenje: da li da se upustite u veliki i odgovoran posao samo zbog novca. Imate dobru procenu za posao, ali sačekajte jao koji dan za planiranje budžeta.
LJUBAV
Imate dosta spontanosti u odnosu sa partnerom možete da se prepustite jedno drugom u masaži. Danas je naglašen hedonizam kod Vas.
ZDRAVLJE
Problemi sa zubima

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Pokušajte da razjasnite sve poslovne nesporazume, jer možete opet raditi isto kada se ustanovi da je dosadašnji posao bio uzaludan. Pitajte sve što Vas zanima i nemojte da se povlačite. Očekuje Vas dosta posla.
LJUBAV
Možete da okrijete da partner prema Vama nijebaš bio fer. Prihvatite ovo na jedan racionalan način ali i preispitajte vaše postupke, jer je moguće da ste Vi pokrenuli neke događaje.
ZDRAVLJE
Problemi sa bešikom

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Menjajte taktiku jer dosadašnji načini poslovanja nisu baš toliko efektivni. Preuzmite inicijativu za one stvari na koje ste do sada čekali.
LJUBAV
Uživate u intimnim odnosima sa voljenom osobom. Prijaju Vam trenuci u kojima se opuštate i ne razmišljate o problemima.
ZDRAVLJE
Bolovi u jetri

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Neko može pokušati da Vas potkupi. Imate veoma veliki uticaj na neke ljude i možete da budete interesantna figura za ljude koji po svaku cenu pokušavaju da dođu do cilja. Gledajte da radite stvari ispravno.
LJUBAV
Ne uspevate da stupite u kontakt sa osobom sa kojom ste imali večerašnji dogovor. Menjate planove i veče možete provesti uz društvo i utakmice.
ZDRAVLJE
Dobro raspoloženje

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Morate nešto da preduzmete kako biste poboljšali vaše finansije. Ne uspevate da kontrolišete tok novca i pored truda koji ulažete. Neke stvari mogu da izmiču kontroli.
LJUBAV
Voljena osoba je dosta opterećena prošlošću i opterećuje Vas takav odnos. Vi ste sada više skoncentrisani na buduće događaje. Imali ste utisak da ste problem rešili, ali je očigledno da ste neke detalje propustili.
ZDRAVLJE
Bolovi u lumbalnom delu kičme

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Morate da preuzmete neke stvari u svoje ruke. Ono što ste dopustili to se sada i dešava. Nemojte da budete pasivni i da čekate na odluke drugih ljudi, donesite ih Vi prvi.
LJUBAV
Na polju emocijaimate lepe aspekte, težite da uspostavite harmoniju u odnosu sa ljudima u okolini generalno. Vidi se da imate velika očekivanja ali i da neke stvari možete da pretrpite da biste održali mir.
ZDRAVLJE
Posetite teretanu ili aerobik.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Nemojte da komplikujete neke stvari u vezi novca. Ne volite da Vas neko omalovažava ali možete da reagujete sa malo manje besa. Pokušajte da ostanete dosledni i ne dopustite da Vas neko izbaci iz koloseka.
LJUBAV
Nemojte da prenosite nervozu na partnera. Planirajte zajednički odlazak na bazen i malo se opustite. Prijaće Vam ovaj malo odmor.
ZDRAVLJE
Sinusi

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Imate odliče ideje i prepuni ste entuzijazma. Sloboda koju ste dobili da kreirate poslovni plan Vam jakoprija i uspevate da iskažete svoje skrivene potencijale.Takođe je velika motivacija novac koji Vamje obećan.
LJUBAV
Partner je dosta nervozan zbog posla i potrebno vam je da odete negde i promenitesvakodnevno okruženje. Možete iznenada odlučiti da odete na neobično mesto ili da jednostavno odete negde bez plana, tipično avanturistički.
ZDRAVLJE
Napetost u vratu

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Spremni ste da pravite kompromise na poslu, ne volite disharmoniju I drago Vam je ako uspete da stvorite prijatnu atmosveru dok radite. Nemojte da zaboravite da danas Vi stvarate prijatnu atmosveru.
LJUBAV
Malo ste tajanstveni za partnera, ne otkrivate svoje emocije do kraja. Prilično ste povučeni ali imate skrivenu potrebu da neke stvari iskažete. Na indirektan način tražite pomoć od partnera, želite da budete malo bliskiji.
ZDRAVLJE
Grlobolja

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
U poslednjem trenutku dolazi do promene poslovnih planova i možete jako dobro da se prilagodite novonastalim okolnostima. Ovo je za Vas veliki izazov i može da vas podstakne na kreativnost. Samo ste čekali ovakvu priliku da se razmrdate i da pokažete koliko se dobro snalazite.
LJUBAV
Nemojte opterećivati voljenu osobu dešavanjima na poslu. Ne mislite na posao I pokušajte da se opustite uz prijatnu atmosferu, upalite mirišljave sveće I naručite neku brzu hranu iz kineskog restorana.
ZDRAVLJE
Kijavica

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Očekujete važne razgovore sa saradnicima, dobro ste spremili izlaganje. Ostavićete dobar utisak i privešćete posao kraju. Veoma ste zadovoljni kojom brzinom i tokom se planovi odvijaju ali ste takođe zadovoljni ličnim učinkom. Znate da će sve to imati efekta na Vašu platu.
LJUBAV
Očekujete više razumevanja od strane partnera. Danas možete da otvoreno pričate o nekom problemu o kome ste dosta ćutali. Biće Vam drago da rešite dilemu.
ZDRAVLJE
Nemate problema, zdravi ste

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!